Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun canım sebebi neymiş peki dedi mi doktor birşeyler. olmadı başka doktara git
İlk bebek olduğu için neden olduğuna bakmıyoruz dedş sağlıksız bir bebekmiş demekki doğsaydı belki kolu bacağı eksik olacaktı ya da kalp duzgun çalışmadığı için beyninde hasar olacaktı belki dedi, Proftu zaten gittiğim doktor güvendim bende, bir de benim 10 haftalık hamile olmama rağmen hiç bir belirtim yoktu ne mide bulantım ne baş dönmesi hiç biri yoktu bunlar bile aslında sağlıksız gebelik sinyaliymiş anlayamamışız

Biliyorum tatlım Allah hepinizden razı olsun. Ben kimseyle konusamadiklarimi sizlerle konuşuyorum, eşim bile bıktı onlada hiç konuşmadim bu ay bu konuyu, yani ne varsa sizde var
Sagol Canımm hepimiz ayni durumdayiz anlariz birbirimizi :)

Inşallah yerine hayırlı sağlıklı guzel güzel bir evladın olur en kısa zamanda ... cok geçmiş olsun rabbim yardım etsin canim

Insaallah rabbim diğer evladını sizlere bağışlar sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip eder. InşaAllah yakın zamanda yeniden hamile kalıp bugünleri unutturur Rabbim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Kizlar bişey sorcam. Hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet gününde adet sancisi oldu mu? Benim hiç sancim olmadı. Burda hep okuduguma göre adet günlerinde sancı olurmus adet olacakmış gibi.

Kizlar bişey sorcam. Hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet gününde adet sancisi oldu mu? Benim hiç sancim olmadı. Burda hep okuduguma göre adet günlerinde sancı olurmus adet olacakmış gibi.
Benim olmamisti hatta hamile oldugumu bile anlamamitim hicbir belirti yoktu adete ve hamilelige dair canim ( ilk bebegimde )

Kızlar benim troidin var ilaç kullaniyorum 100mg lik şimdi bi sorun olurmu acaba hormonlardan dolayı bilen varmi

Benim hiç yok adet sancim belirtim ve sukur bugün hamile olduğumu ogrendim

Benim olmamisti hatta hamile oldugumu bile anlamamitim hicbir belirti yoktu adete ve hamilelige dair canim ( ilk bebegimde )
Demek ki herkeste o sancı olmuyor anladım. Sadwce bugün akinti başladı ama adet sancisi yok ya şaşırdım biraz. Bu arada allah bağışlasın evladınızı :) çok teşekkür ederim içim rahatladı :)

Geçmiş olsun gülüm çok üzüldüm.. Rabbim sabır versin, bir an önce sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallah

Bat bugün muydu senin de canım :) benim bugün bat gunu de ondan merak ettim. Sanci yok ama akinti başladı. InşaAllah senin de hepimizin gebeliği sağlıklı geçer. :)
Inşallah canimm saol ... dün yada bug7ndu iste bat ve bugün öğrendim senin değerin kac çıktı kan

Ollleeeyy aaa görünür mü öyle eskilere gidince eski foton dur hemen bakiim

Kızlar değerim cikti 543.8 kac kaç haftalık ne nasıl bu

Oh beee maşallaah bebişe bak sen nasılda tutunmuş hee Allaha şükür gözün aydın canım. Heyecanın beni çok duygulandırdı inanki. Mutluluğun eksilmesin inşallah.

Beni tahmin edin bakalım Kızlar

Bencee sende buğday tenli, kestane saçlı, açık kahve gözlü, minyon bir bayan gibisin kuzum. Böyle hissettim ama sanki hiç alakası yokmuş gibi de hissettim bi an

Biliyorum tatlım Allah hepinizden razı olsun. Ben kimseyle konusamadiklarimi sizlerle konuşuyorum, eşim bile bıktı onlada hiç konuşmadim bu ay bu konuyu, yani ne varsa sizde var

Ah kuzum eşler zaten “ Allahım inşallah bari bugün konuşmayalım “ diye dilekler eşliğinde muhabbete giriyorlardır bizimle. Üç lafın 2 si genel mevzularsa biri bu konuya geliyor napalım elimizde değil. Bende burada konuştukça rahatlıyorum. İnşallah hepbirlikte burada hamiş haberlerimizi vericez. Yavaş yavaş sıra geliyor zaten

S Sevimlipanduf Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Kısa sürede toparlarsın inşallah eşinle birlikte üstesinden gelirsiniz bu sürecinde Rabbim sağlıklı bebek nasip edecektir yaşın daha genç inşallah hayırlısıyla kısa sürede yaşayacağınız sevinciniz bu durumu unutturur.

[QUOTE="seymaka, post: 54853156, member: 861504

Bencee sende buğday tenli, kestane saçlı, açık kahve gözlü, minyon bir bayan gibisin kuzum. Böyle hissettim ama sanki hiç alakası yokmuş gibi de hissettim bi an

[QUOTE="seymaka, post: 54853156, member: 861504

Miyon degilim canım 170boy 70kilo :) evet bugday tenli ela gözlü boyalı kızıl saclı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…