- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
İlk bebek olduğu için neden olduğuna bakmıyoruz dedş sağlıksız bir bebekmiş demekki doğsaydı belki kolu bacağı eksik olacaktı ya da kalp duzgun çalışmadığı için beyninde hasar olacaktı belki dedi, Proftu zaten gittiğim doktor güvendim bende, bir de benim 10 haftalık hamile olmama rağmen hiç bir belirtim yoktu ne mide bulantım ne baş dönmesi hiç biri yoktu bunlar bile aslında sağlıksız gebelik sinyaliymiş anlayamamışızçok geçmiş olsun canımsebebi neymiş peki dedi mi doktor birşeyler. olmadı başka doktara git
Sagol Canımm hepimiz ayni durumdayiz anlariz birbirimizi :)Biliyorum tatlım Allah hepinizden razı olsun. Ben kimseyle konusamadiklarimi sizlerle konuşuyorum, eşim bile bıktı onlada hiç konuşmadim bu ay bu konuyu, yani ne varsa sizde var
Inşallah yerine hayırlı sağlıklı guzel güzel bir evladın olur en kısa zamanda ... cok geçmiş olsun rabbim yardım etsin canimİlk bebek olduğu için neden olduğuna bakmıyoruz dedş sağlıksız bir bebekmiş demekki doğsaydı belki kolu bacağı eksik olacaktı ya da kalp duzgun çalışmadığı için beyninde hasar olacaktı belki dedi, Proftu zaten gittiğim doktor güvendim bende, bir de benim 10 haftalık hamile olmama rağmen hiç bir belirtim yoktu ne mide bulantım ne baş dönmesi hiç biri yoktu bunlar bile aslında sağlıksız gebelik sinyaliymiş anlayamamışız
Insaallah rabbim diğer evladını sizlere bağışlar sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip eder. InşaAllah yakın zamanda yeniden hamile kalıp bugünleri unutturur Rabbim. Rabbim yar ve yardımcınız olsunİlk bebek olduğu için neden olduğuna bakmıyoruz dedş sağlıksız bir bebekmiş demekki doğsaydı belki kolu bacağı eksik olacaktı ya da kalp duzgun çalışmadığı için beyninde hasar olacaktı belki dedi, Proftu zaten gittiğim doktor güvendim bende, bir de benim 10 haftalık hamile olmama rağmen hiç bir belirtim yoktu ne mide bulantım ne baş dönmesi hiç biri yoktu bunlar bile aslında sağlıksız gebelik sinyaliymiş anlayamamışız
Benim olmamisti hatta hamile oldugumu bile anlamamitim hicbir belirti yoktu adete ve hamilelige dair canim ( ilk bebegimde )Kizlar bişey sorcam. Hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet gününde adet sancisi oldu mu? Benim hiç sancim olmadı. Burda hep okuduguma göre adet günlerinde sancı olurmus adet olacakmış gibi.
Benim hiç yok adet sancim belirtim ve sukur bugün hamile olduğumu ogrendimKizlar bişey sorcam. Hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet gününde adet sancisi oldu mu? Benim hiç sancim olmadı. Burda hep okuduguma göre adet günlerinde sancı olurmus adet olacakmış gibi.
Demek ki herkeste o sancı olmuyor anladım. Sadwce bugün akinti başladı ama adet sancisi yok ya şaşırdım biraz. Bu arada allah bağışlasın evladınızı :) çok teşekkür ederim içim rahatladı :)Benim olmamisti hatta hamile oldugumu bile anlamamitim hicbir belirti yoktu adete ve hamilelige dair canim ( ilk bebegimde )
Bat bugün muydu senin de canım :) benim bugün bat gunu de ondan merak ettim. Sanci yok ama akinti başladı. InşaAllah senin de hepimizin gebeliği sağlıklı geçer. :)Benim hiç yok adet sancim belirtim ve sukur bugün hamile olduğumu ogrendim
Amin canım cümlemizinDemek ki herkeste o sancı olmuyor anladım. Sadwce bugün akinti başladı ama adet sancisi yok ya şaşırdım biraz. Bu arada allah bağışlasın evladınızı :) çok teşekkür ederim içim rahatladı :)
Geçmiş olsun gülüm çok üzüldüm.. Rabbim sabır versin, bir an önce sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallahBugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Bilmiyorum canım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın . Bi test yapsam vari bugünle tam 5 gün olcak adetim gecikeliCanım genelde 5 in altında olunca negatif kabul ediliyor bu Dr lar nasıl Dr olmuşlar Allah yardımcımız olsun o söylemeyecek te kim söyleyecek acaba
Inşallah canimm saol ... dün yada bug7ndu iste bat ve bugün öğrendim senin değerin kac çıktı kanBat bugün muydu senin de canım :) benim bugün bat gunu de ondan merak ettim. Sanci yok ama akinti başladı. InşaAllah senin de hepimizin gebeliği sağlıklı geçer. :)
Kızlar değerim cikti 543.8 kac kaç haftalık ne nasıl bu
Beni tahmin edin bakalım Kızlar
Biliyorum tatlım Allah hepinizden razı olsun. Ben kimseyle konusamadiklarimi sizlerle konuşuyorum, eşim bile bıktı onlada hiç konuşmadim bu ay bu konuyu, yani ne varsa sizde var
Canım benim 171.29 çıktı. Dün yaptirdiydim testi. InşaAllah katlanarak artar değerlerimiz :)Inşallah canimm saol ... dün yada bug7ndu iste bat ve bugün öğrendim senin değerin kac çıktı kan
Miyon degilim canım 170boy 70kilo :) evet bugday tenli ela gözlü boyalı kızıl saclı[QUOTE="seymaka, post: 54853156, member: 861504
Bencee sende buğday tenli, kestane saçlı, açık kahve gözlü, minyon bir bayan gibisin kuzum. Böyle hissettim ama sanki hiç alakası yokmuş gibi de hissettim bi an
Hayirli olsun güzel bir haber:)Allah razı olsun canimm.. . Tekrar test yaptim idrar oda pozitif inanamıyorum hala yokmudur varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?