Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canim rabbim en güzel en hayırlı bebekleri nasip etsin sanada isteyen herkese de.. . O kadar değişigim ki esimde yanimda yok icimde patladi heyecan kimseye de söylemedim gorumcem haric

canım beni çok geçmiş olsun daha dün gibi bana yazdığın yazılar belirti hakkında ve doğru çıktı.canım gerçekten üzüldüm.ama hayırlısı buymuş canım.seni çok iyi anlıyorum .

canım amin.çıkan değerin çok güzel.gebematik diye yaz google ye.orda kan tahliline göre olanı gir.değerini yaz çıkar

Katılıyorum canım sıra gelmiş olmalı bizede, yani inşallah

Canım şu an şoktayım 3 kere okudum mesajını ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm.. çok muhabbetimiz olmuştu diğer grupta şimdi bunu duymak çok üzücü. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur yeniden sen iyi ol da Allah büyük nasip eder inşallah canım. Dualarımı eksik etmeyeceğim senden. Rabbim yeniden hazır olduğunda seni bekletmeden üzmeden nasip eder inşallah

iyiyim canım şükür.sende ekim anneleri topiğine. karnım tef gibi sert ve büyük. . onun dışında fazla şikayetim yok.
Senin değerin kac su an benimde belirtim varmi yokmu anlamıyorum ilk günün stresi var ... bende o topige geliyim... ama burası har8ka cok samimi herkes candan

Kizlar bişey sorcam. Hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet gününde adet sancisi oldu mu? Benim hiç sancim olmadı. Burda hep okuduguma göre adet günlerinde sancı olurmus adet olacakmış gibi.
tatlım bence bunlar kişiden kişiye değişiyordur, sonuçta 2-3 aylıkken falan anlayanlar bile oluyor yani
hiç takılma, keyfini sür derim..

Senin değerin kac su an benimde belirtim varmi yokmu anlamıyorum ilk günün stresi var ... bende o topige geliyim... ama burası har8ka cok samimi herkes candan
ben o topiğe bir defa uğradım daha alışamadım.birde doktora gitmedim için.benım bat 12 şubatdı.8 şubatda beta 128.3 10 şubatta 386.6 12 şubatda 842.4 çıktı canım.bulantu arada oluyo ama çok yemek yiyorum .ara ara hala sol bacak ağrım oluyo.hatta rahim bile ağrı yapıyo arada.birde akıntım çok. hatta kanama geldi deyip bakıyorum.

Kuzum yaa ne guzl anlatmissin caaansinn

Miyon degilim canım 170boy 70kilo :) evet bugday tenli ela gözlü boyalı kızıl saclı

Hey maşallah minyon olmadığın belli oldu
Eh diğerlerinden azcık yırttım :)

Allah razı olsun canim rabbim en güzel en hayırlı bebekleri nasip etsin sanada isteyen herkese de.. . O kadar değişigim ki esimde yanimda yok icimde patladi heyecan kimseye de söylemedim gorumcem haric

Sağol kuzum güzel dileklerin için. Of valla dayanmak çok zor şu an ne zaman gelicekki eşin

Geçmiş olsun kuzucum :) moral motivasyon çok önemli sağlık için..
Ben güya daha iyiyim ama gece öksürük nöbetleri yaşadım. Sanırım vücut balgam söküyor
Ablammm sutun icine elma kat kaynat balla ic ohh anam anam iyiki var onu yap dedi yaptim var ya o gundn beri rahat uyku uyuyrm yaa oksurukten yatamiydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…