- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
hayırlı olsun canbım benimAllah razı olsun canimm.. . Tekrar test yaptim idrar oda pozitif inanamıyorum hala yokmudur varmidir
Allah razı olsun canim rabbim en güzel en hayırlı bebekleri nasip etsin sanada isteyen herkese de.. . O kadar değişigim ki esimde yanimda yok icimde patladi heyecan kimseye de söylemedim gorumcem haricOllleeeyyaaa görünür mü öyle eskilere gidince eski foton dur hemen bakiim
Oh beee maşallaah bebişe bak sen nasılda tutunmuş hee Allaha şükür gözün aydın canım. Heyecanın beni çok duygulandırdı inanki. Mutluluğun eksilmesin inşallah.
Bencee sende buğday tenli, kestane saçlı, açık kahve gözlü, minyon bir bayan gibisin kuzum. Böyle hissettim ama sanki hiç alakası yokmuş gibi de hissettim bi an
Ah kuzum eşler zaten “ Allahım inşallah bari bugün konuşmayalım “ diye dilekler eşliğinde muhabbete giriyorlardır bizimle. Üç lafın 2 si genel mevzularsa biri bu konuya geliyor napalım elimizde değil. Bende burada konuştukça rahatlıyorum. İnşallah hepbirlikte burada hamiş haberlerimizi vericez. Yavaş yavaş sıra geliyor zaten
Insallahhh guzel sonuçlar alırız her gun... sanada hayırlı uğurlu olsunnnCanım benim 171.29 çıktı. Dün yaptirdiydim testi. InşaAllah katlanarak artar değerlerimiz :)
Çok teşekkür ederimmmmmhayırlı olsun canbım benim
canım beni çok geçmiş olsun daha dün gibi bana yazdığın yazılar belirti hakkında ve doğru çıktı.canım gerçekten üzüldüm.ama hayırlısı buymuş canım.seni çok iyi anlıyorum .Bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
canım amin.çıkan değerin çok güzel.gebematik diye yaz google ye.orda kan tahliline göre olanı gir.değerini yaz çıkarHerkese çooookkk teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun bana çok destek oldunuz.. . Kadınlar kulübü iyiki var bunu kuran yöneten kişilerden de binlerce kez razı olsun... vajinismusken de o kadar kişi destek oldu aştım ve bu gebe kalma sürecindede herkes yanimda oldu rabbim herkese nasip etsin 1 2 3 kaçınciyi istiyorsa gönlünün muradını versin... herkese sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin anaları babalı buyutsun
Baktım 4 haftalık çıkıyor tahmini dogum 24 25 Ekim çıkıyor hayırlısı insallah sen ne durumdasincanım amin.çıkan değerin çok güzel.gebematik diye yaz google ye.orda kan tahliline göre olanı gir.değerini yaz çıkar
Katılıyorum canım sıra gelmiş olmalı bizede, yani inşallahOllleeeyyaaa görünür mü öyle eskilere gidince eski foton dur hemen bakiim
Oh beee maşallaah bebişe bak sen nasılda tutunmuş hee Allaha şükür gözün aydın canım. Heyecanın beni çok duygulandırdı inanki. Mutluluğun eksilmesin inşallah.
Bencee sende buğday tenli, kestane saçlı, açık kahve gözlü, minyon bir bayan gibisin kuzum. Böyle hissettim ama sanki hiç alakası yokmuş gibi de hissettim bi an
Ah kuzum eşler zaten “ Allahım inşallah bari bugün konuşmayalım “ diye dilekler eşliğinde muhabbete giriyorlardır bizimle. Üç lafın 2 si genel mevzularsa biri bu konuya geliyor napalım elimizde değil. Bende burada konuştukça rahatlıyorum. İnşallah hepbirlikte burada hamiş haberlerimizi vericez. Yavaş yavaş sıra geliyor zaten
Benim olmamıştı canım. Herkeste aynı olmaz merak etmeKizlar bişey sorcam. Hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet gününde adet sancisi oldu mu? Benim hiç sancim olmadı. Burda hep okuduguma göre adet günlerinde sancı olurmus adet olacakmış gibi.
Canım şu an şoktayım 3 kere okudum mesajını ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm.. çok muhabbetimiz olmuştu diğer grupta şimdi bunu duymak çok üzücü. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur yeniden sen iyi ol da Allah büyük nasip eder inşallah canım. Dualarımı eksik etmeyeceğim senden. Rabbim yeniden hazır olduğunda seni bekletmeden üzmeden nasip eder inşallahBugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Teşekkür ederim çok saol can8m:)Hayirli olsun güzel bir haber:)
iyiyim canım şükür.sende ekim anneleri topiğine. karnım tef gibi sert ve büyük. . onun dışında fazla şikayetim yok.Baktım 4 haftalık çıkıyor tahmini dogum 24 25 Ekim çıkıyor hayırlısı insallah sen ne durumdasin
Senin değerin kac su an benimde belirtim varmi yokmu anlamıyorum ilk günün stresi var ... bende o topige geliyim... ama burası har8ka cok samimi herkes candaniyiyim canım şükür.sende ekim anneleri topiğine. karnım tef gibi sert ve büyük. . onun dışında fazla şikayetim yok.
Beni tahmin edin bakalım Kızlar
oo ama sen beklemeden hemen yazmışın gerçekleri bebişim :))Miyon degilim canım 170boy 70kilo :) evet bugday tenli ela gözlü boyalı kızıl saclı
tatlım bence bunlar kişiden kişiye değişiyordur, sonuçta 2-3 aylıkken falan anlayanlar bile oluyor yaniKizlar bişey sorcam. Hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet gününde adet sancisi oldu mu? Benim hiç sancim olmadı. Burda hep okuduguma göre adet günlerinde sancı olurmus adet olacakmış gibi.
Yok canım kafama çok takildigindan deil. Merak etmiştim sadece:) insaallah guzel geçer.tatlım bence bunlar kişiden kişiye değişiyordur, sonuçta 2-3 aylıkken falan anlayanlar bile oluyor yani
hiç takılma, keyfini sür derim..
ben o topiğe bir defa uğradım daha alışamadım.birde doktora gitmedim için.benım bat 12 şubatdı.8 şubatda beta 128.3 10 şubatta 386.6 12 şubatda 842.4 çıktı canım.bulantu arada oluyo ama çok yemek yiyorum .ara ara hala sol bacak ağrım oluyo.hatta rahim bile ağrı yapıyo arada.birde akıntım çok. hatta kanama geldi deyip bakıyorum.Senin değerin kac su an benimde belirtim varmi yokmu anlamıyorum ilk günün stresi var ... bende o topige geliyim... ama burası har8ka cok samimi herkes candan
Kuzum yaa ne guzl anlatmissin caaansinn1. Dongu hesaplama: Benim regl dongum ortalama 30 gun. Bunu takvim hesaplıyor ama takvim tutmayanlar icin sin 6 7 ayın günlerini toplayip kac aysa o kadara bolun ve gununuzu hesaplayın. Benim 16 17 de yumurtlama (tahmini) oldugu icin 13. 14. Günde ovulasyon testi yapmaya baslamam gerekiyor.
2. Hangi marka almaliyim: ben adı lab. Diye başlayan testi kullanıyordum bu ay adi inn. Diye baslayan testten g.g. 'dan 34 lu paket aldım cunku ovulasyon bittikten sonra tekrar yumurtlama ihtimaline karşı yapmak icin. Bana gore inn. Daha hassas ve dogru gibi geldi.
3. Testi ne zaman yapmaliyim: sabah ilk idrarla yapmamak kaydiyla günde iki defa yapmanizi oneririm. 10:00 la 14:00 arasinda ilk testi 17:00 20:00 arasi ikinci testi yapmaniz ve test yapmadan once sivi alımını azaltmaniz daha dogru sonuc verir.
4.test ne zaman koyulasir silik cizgi niye var: hormon tahlili yapanlar da bilir ki vucutta belli araliklar arasinda lh hormonu her zaman vardir. O yuzden silik cikmasi normaldir. Yumurtlama gününe yakin yavas yavas yada birden koyulasmalar gorulebilir. T çizgisi lh hormonunu, c cizgisi testin doğruluğunu ve t nin yumurtlama gubu ne kadar koyu olmasi gerektigini gosterir. Yumurtlama gunu t cizgisi c kadar yada ondan daha koyu olmalidir.
5. T cizgisi tam koyulasti yumurtam ne zaman catlar: pik dedigimiz tamamen koyuyu yakaladiginiz zaman yumurtlama oluşmuş ve 24 saat icinde catlama olacaktir gun aşırı veya ust uste iliski olmasi iyi olur. Ertesi gün yaptığıniz testte silik cizgiyi gorursunuz catlama olmus demektir :) Eki Görüntüle 2111262
Bu ay yaptığım ovulasyon testler cok kucuk ve kırılgan oldugu icin bu sekilde cizelge yaptim daha anlasilir oluyor :)
Miyon degilim canım 170boy 70kilo :) evet bugday tenli ela gözlü boyalı kızıl saclı
Allah razı olsun canim rabbim en güzel en hayırlı bebekleri nasip etsin sanada isteyen herkese de.. . O kadar değişigim ki esimde yanimda yok icimde patladi heyecan kimseye de söylemedim gorumcem haric
Ablammm sutun icine elma kat kaynat balla ic ohh anam anam iyiki var onu yap dedi yaptim var ya o gundn beri rahat uyku uyuyrm yaa oksurukten yatamiydmGeçmiş olsun kuzucum :) moral motivasyon çok önemli sağlık için..
Ben güya daha iyiyim ama gece öksürük nöbetleri yaşadım. Sanırım vücut balgam söküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?