- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Ayy değerin böyle guzel devam etsin insallah ... bakalım benim neler olacak su an göğüs uc7m çıkıntılı ucu beyazlaşmış bide başka bisey yokben o topiğe bir defa uğradım daha alışamadım.birde doktora gitmedim için.benım bat 12 şubatdı.8 şubatda beta 128.3 10 şubatta 386.6 12 şubatda 842.4 çıktı canım.bulantu arada oluyo ama çok yemek yiyorum .ara ara hala sol bacak ağrım oluyo.hatta rahim bile ağrı yapıyo arada.birde akıntım çok. hatta kanama geldi deyip bakıyorum.
Cuma gece 12 de gelecek tam zamanin da gitti ya allahtan 2 gun normalde 4 gun gidiyo icimde patlardı iyiceHey maşallah minyon olmadığın belli oldu
Eh diğerlerinden azcık yırttım :)
Sağol kuzum güzel dileklerin için8için8. Of valla dayanmak çok zor şu an ne zaman gelicekki eşin
Cuma gece 12 de gelecek tam zamanin da gitti ya allahtan 2 gun normalde 4 gun gidiyo icimde patlardı iyice
Sende cansinnnnKuzum yaa ne guzl anlatmissin caaansinn
Cnm hayirli ugurlu olsn Rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsn cok vok sevndmm eskilerden birisin bu topikte :)Gittim 1 saat falan kaldı insallah bi çıkarsa telden de söylemiyorlar gitmek lazımmış hastaneye sonuca
Cnm cok cok gecms olsnn Rabbm tez zamanda saglikli olan gebeligi nasip etsn insallah.Rabbm sabir versinn :/Bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş 5-6 gün önce bırakmış beni de haberim yokmuş, herşeyin hayırlısını dileyin olur muşuan böyle olacağına hiç hamile olmamış olmayı tercih ederdim, herşey oyle güzeldi ki kalp atışlarını duyduk kaydettik ona kıyafetler aldım ama boşaymış gitti, en kısa sürede iyileşip psikolojik olarak da toparlanıp grubunuza geleceğim beni de kabul ederseniz
Evet canım eylül anneleri grubuna yazmak istemedim herkes yazınca ben üzülüyordum kötü haber olduğu için yazmak istemedim kimse etkilenmesin diyeCanım şu an şoktayım 3 kere okudum mesajını ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm.. çok muhabbetimiz olmuştu diğer grupta şimdi bunu duymak çok üzücü. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur yeniden sen iyi ol da Allah büyük nasip eder inşallah canım. Dualarımı eksik etmeyeceğim senden. Rabbim yeniden hazır olduğunda seni bekletmeden üzmeden nasip eder inşallah
Canim tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Ne guzel bir günde ogrenmissin. Hediye gibi❤Allah razı olsun canim rabbim en güzel en hayırlı bebekleri nasip etsin sanada isteyen herkese de.. . O kadar değişigim ki esimde yanimda yok icimde patladi heyecan kimseye de söylemedim gorumcem haric
Ben sonradan görmüştüm seni hamile olduğunu çok sevinmiştim senin adına :) aynen öyle demekki hayırlısı böyleymiş, kalp atışlarını hiç duymasaydım bu kadar etkilenmezdim diyorum ama gene üzülüyor insan, sağlıkla hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşaallah bende en kısa zamanda toparlanıp sizin bebelere arkadaş yapcam merak etme :)canım beni çok geçmiş olsun daha dün gibi bana yazdığın yazılar belirti hakkında ve doğru çıktı.canım gerçekten üzüldüm.ama hayırlısı buymuş canım.seni çok iyi anlıyorum .
Aynen hayırlısı bakalim :)Hakkatten ozaman asla zaman geçmezdi.çoook heyecanlı şu an. Yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz söylücenbişi kalmamış
Canim gozun aydin. Saglikla gelsin bebisin❤Canım benim 171.29 çıktı. Dün yaptirdiydim testi. InşaAllah katlanarak artar değerlerimiz :)
İnşaallah canım benim, eylül anneleri grubuna transfer olsam da ben arada gizlice girip burada okuyordum yazdıklarınızı ne kadar güzel eğleniyorlar çok güzel bu grup diye eşime bile bahsetmiştim hatta, canım sen de çok uğraşıyorsun biliyorum ama İnan Allah doğru zamanı bekliyor hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun, böyle umutlanıp sonra tamamen sönmek çok daha kötü, bebeğime aldığım eşyalar yaptığım gebelik testlerim bebeğin ultrason fotoları hepsi duruyor hatta deftere yapıştırıp fotoları altlarına Notlar yazıyordum ne heveslenmiştim, verip sevindiren de Allah alıp sınayan da elimizden bir şey gelmiyor ki her halimize şükür, doktor 8 aylıkken de kalbi durabilirdi dedi kalbi gelişmemiş o zaman herhalde hiç dayanamazdım beteri beteri varS Sevimlipanduf Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Kısa sürede toparlarsın inşallah eşinle birlikte üstesinden gelirsiniz bu sürecindeRabbim sağlıklı bebek nasip edecektir yaşın daha genç inşallah hayırlısıyla kısa sürede yaşayacağınız sevinciniz bu durumu unutturur.
Aynen nerdeyse 1 yıla yaklaştı cok şükür tesekkuteşekkür ederim sana da nasip olsun insallahhhbh su an seni takip edemedim 1 aydır girmiyorum umarim bebisin vardır yoksada en kısa zamanda nasip olsinCnm hayirli ugurlu olsn Rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsn cok vok sevndmm eskilerden birisin bu topikte :)
İnşaallah canım benim inşaallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsunS Sevimlipanduf canim Allah bir daha yaşatmasın. Tez zamanda bu üzüntünü unutturacak bir bebek nasip olsun sana.
Aynen esim yanında olmasada çok guzel bir hediye oldu bana .. rabbim sanada nasip etsin herkesedeCanim tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Ne guzel bir günde ogrenmissin. Hediye gibi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?