Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy değerin böyle guzel devam etsin insallah ... bakalım benim neler olacak su an göğüs uc7m çıkıntılı ucu beyazlaşmış bide başka bisey yok

Hey maşallah minyon olmadığın belli oldu
Eh diğerlerinden azcık yırttım :)

Sağol kuzum güzel dileklerin için8için8. Of valla dayanmak çok zor şu an ne zaman gelicekki eşin
Cuma gece 12 de gelecek tam zamanin da gitti ya allahtan 2 gun normalde 4 gun gidiyo icimde patlardı iyice

Kızlar bu rahim filmi sonucumda uterus sola deviye retrovert pozisyonda yazıyor buda rahmin ters durması demekmiş bu kötü birşey mi

Kızlar bu rahim filmi sonucumda uterus sola deviye retrovert pozisyonda yazıyor buda rahmin ters durması demekmiş bu kötü birşey mi

Cnm cok cok gecms olsnn Rabbm tez zamanda saglikli olan gebeligi nasip etsn insallah.Rabbm sabir versinn :/

Evet canım eylül anneleri grubuna yazmak istemedim herkes yazınca ben üzülüyordum kötü haber olduğu için yazmak istemedim kimse etkilenmesin diye hayırlısı böyleymiş demekki sevindiren de Allah alıp sınayan da Allah, ondan gelen herşeye razıyız napalım, Allah razı olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah

Allah razı olsun canim rabbim en güzel en hayırlı bebekleri nasip etsin sanada isteyen herkese de.. . O kadar değişigim ki esimde yanimda yok icimde patladi heyecan kimseye de söylemedim gorumcem haric
Canim tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Ne guzel bir günde ogrenmissin. Hediye gibi❤

canım beni çok geçmiş olsun daha dün gibi bana yazdığın yazılar belirti hakkında ve doğru çıktı.canım gerçekten üzüldüm.ama hayırlısı buymuş canım.seni çok iyi anlıyorum .
Ben sonradan görmüştüm seni hamile olduğunu çok sevinmiştim senin adına :) aynen öyle demekki hayırlısı böyleymiş, kalp atışlarını hiç duymasaydım bu kadar etkilenmezdim diyorum ama gene üzülüyor insan, sağlıkla hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşaallah bende en kısa zamanda toparlanıp sizin bebelere arkadaş yapcam merak etme :)

seymaka her defasında bir ümitle bekliyoruz. Yeni bat :22-24 şubat arası.

Geçen ay 3 gün önce geldi, bu ay bakalım.

İnşaallah canım benim, eylül anneleri grubuna transfer olsam da ben arada gizlice girip burada okuyordum yazdıklarınızı ne kadar güzel eğleniyorlar çok güzel bu grup diye eşime bile bahsetmiştim hatta, canım sen de çok uğraşıyorsun biliyorum ama İnan Allah doğru zamanı bekliyor hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun, böyle umutlanıp sonra tamamen sönmek çok daha kötü, bebeğime aldığım eşyalar yaptığım gebelik testlerim bebeğin ultrason fotoları hepsi duruyor hatta deftere yapıştırıp fotoları altlarına Notlar yazıyordum ne heveslenmiştim, verip sevindiren de Allah alıp sınayan da elimizden bir şey gelmiyor ki her halimize şükür, doktor 8 aylıkken de kalbi durabilirdi dedi kalbi gelişmemiş o zaman herhalde hiç dayanamazdım beteri beteri var

Cnm hayirli ugurlu olsn Rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsn cok vok sevndmm eskilerden birisin bu topikte :)
Aynen nerdeyse 1 yıla yaklaştı cok şükür tesekkuteşekkür ederim sana da nasip olsun insallahhhbh su an seni takip edemedim 1 aydır girmiyorum umarim bebisin vardır yoksada en kısa zamanda nasip olsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…