Ah o anneler, kutsal meleklerimiz.. Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.. daha erken görsem yapardım ama mutfak buz gibi brrrr .. kesilmezse sabah inşallah..Ablammm sutun icine elma kat kaynat balla ic ohh anam anam iyiki var onu yap dedi yaptim var ya o gundn beri rahat uyku uyuyrm yaa oksurukten yatamiydm
İncir ve havuç kürü uygulayın ben bu ay uyguladım yumurtam çabuk gelişti ve çatladı çol şaşırdım iki hafta uygulamıştım. Prof İbrahim saraçoğlu youtube da anlatıyor nasıl uygulandığını. Yumurta geliştirmek için sadece havuç ama çatlaması için incirle beraner olan kür.günaydın kızlar bugun doktor kontrolüm vardı, klomen ve dostinex kullandım. sağ tarafta 3 tane yumurta oluşmuş güzeller dedi ama ben boyutunu sormayı unuttum bugün ve sonra gün aşırı değerlendirin dedi. çatlama iğnesi olmıcakmı dedim bu aşamada değil dedi.bekleyelim bu ay dedi. çatlaması için ne yapabilirim beklesem mi çay yiyecek bişey varmı .solda hiç yumurtam yoktu ,dedim niye böyle solda yok oluyo bir ay birinde bir ay birinde oluyor genelde yüzde 60 sağda olur dedi. çatlaması için ne yapabilirim
Benim balgam merasimi uzun sürüyor gülüm. Atana kadar öksür dur. Boğazım tahriş oluyor tabii.. sar başa...VosVos35 geçmiş olsun vosvosum yaa atlatamadın mı daha @Umithepvar güzek birşey sölemiş işe yarar bence rahatlarsın kuzum
kızlar nasılsınız? benim ovülasyon testinde silik çizgi çıkıyor. adet biteli 7 gün oldu. kuzenim dedi ki adetten bir hafta sonra başlıyo yumurtlama. acaba bu testlerde sorun olabilir mi? yoksa ilişki için beklesem mi daha?
İnşaAllah ama cok zor bi süreçti Rabbim atlatmayıda nasip etsn etrafmzda bnm gbi olan yok mu hiç korunma ne kadr sürdü ne yapmamz gerkCanım çok sukur kurtulmussun daha da iyi olursun insallah
Bizimde bu sabah 7 de yapmamız lazımm 36 saat sonra sabaha denk geliyo inşllh uyanırızz ama zor olcakk sabahın köründeBen o kadar ilaç iğne yiyeyim adam uyusun bu dan sonra ilaç faln kullanıp dr gitmicem çok sinirlendim
Çok geçmiş olsun. Nasıl anlaşıldı ilk dışgebelik olduğu acaba?Dış gebelikle alakalı bilgisi olan var mı peki
İnşaAllah ama cok zor bi süreçti Rabbim atlatmayıda nasip etsn etrafmzda bnm gbi olan yok mu hiç korunma ne kadr sürdü ne yapmamz gerk
Rabbim sanada nasip etsin insallah canimmmm ve tabi isteyen herkesemadamsurgun27 tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Saol cnm bnm degerm gayet iyidi ama snra yükselmedi önce sağlksz gebelk denildi snra inanamdk birsürü doktr gezdk sonunda teshiş koyldu ve kürtaj oldm ve oldktan snra degrm düşmedi bu sefer iğneyle düşürmeye calstlar normalde kanama olmaycktı bnde kanama başladı ve cok kötğ bi sancı snra alttan muayenede rahim içi kanama baslamş ve ameliyata aldlar çok zorduÇok geçmiş olsun. Nasıl anlaşıldı ilk dışgebelik olduğu acaba?
Başta değerleriniz normal mı artıyordu yani iki katı yada baştan düzensiz bi artış mı vardı, bende korkuyorum da dış gebeliktenSaol cnm bnm degerm gayet iyidi ama snra yükselmedi önce sağlksz gebelk denildi snra inanamdk birsürü doktr gezdk sonunda teshiş koyldu ve kürtaj oldm ve oldktan snra degrm düşmedi bu sefer iğneyle düşürmeye calstlar normalde kanama olmaycktı bnde kanama başladı ve cok kötğ bi sancı snra alttan muayenede rahim içi kanama baslamş ve ameliyata aldlar çok zordu7 gün oldu amrliyat olalı zaten degrm düşmeyede başladı cuma günü kontrol olcm
yok degerim günüme göre iydi snra takip etmedm 1 hafta snra gidnce kese içn artmamstı fazla senin degerin kaç ve kaç günün geçiyorBaşta değerleriniz normal mı artıyordu yani iki katı yada baştan düzensiz bi artış mı vardı, bende korkuyorum da dış gebelikten
Canım 4592. Sayfada ayrıntılı anlattim bak istersenkızlar nasılsınız? benim ovülasyon testinde silik çizgi çıkıyor. adet biteli 7 gün oldu. kuzenim dedi ki adetten bir hafta sonra başlıyo yumurtlama. acaba bu testlerde sorun olabilir mi? yoksa ilişki için beklesem mi daha?
Ne ağrısı acaba benimde karnımın ici ağrıyor uyuyamiyorumKızlAr ağrılR ne zamana kadar sürüyor 6w2d çok ağrım var
çok sağ ol cnm. bu kalp koyduğun günler ilişki anlamına mı geliyor?Canım 4592. Sayfada ayrıntılı anlattim bak istersen
Çatlatma İğnesini bugün vurulucam erken çatlama ihtimaline karsı önlem almak istedim konuştuk ama gitti uyudu sabaha kadar döndüm durdum yatakta sinirden ben o kadar çok şey için caba harcıyorken hiçbirşey yapmaması cok zoruma gitti iğneyi vurulmamaya karar verdimBizimde bu sabah 7 de yapmamız lazımm 36 saat sonra sabaha denk geliyo inşllh uyanırızz ama zor olcakk sabahın köründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?