Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablammm sutun icine elma kat kaynat balla ic ohh anam anam iyiki var onu yap dedi yaptim var ya o gundn beri rahat uyku uyuyrm yaa oksurukten yatamiydm
Ah o anneler, kutsal meleklerimiz.. Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.. daha erken görsem yapardım ama mutfak buz gibi brrrr .. kesilmezse sabah inşallah..

kızlar nasılsınız? benim ovülasyon testinde silik çizgi çıkıyor. adet biteli 7 gün oldu. kuzenim dedi ki adetten bir hafta sonra başlıyo yumurtlama. acaba bu testlerde sorun olabilir mi? yoksa ilişki için beklesem mi daha?

İncir ve havuç kürü uygulayın ben bu ay uyguladım yumurtam çabuk gelişti ve çatladı çol şaşırdım iki hafta uygulamıştım. Prof İbrahim saraçoğlu youtube da anlatıyor nasıl uygulandığını. Yumurta geliştirmek için sadece havuç ama çatlaması için incirle beraner olan kür.
Ben kürtajdan sonra Çok geç çatlıyordu yumurtam 3 aydır bu ay mucize oldu

Adet döngünü kaç gün? Ben mesela 17. -18. Gün civarı yumurtam çatlıyor

Dış gebelikle alakalı bilgisi olan var mı peki
Canım çok sukur kurtulmussun daha da iyi olursun insallah
İnşaAllah ama cok zor bi süreçti Rabbim atlatmayıda nasip etsn etrafmzda bnm gbi olan yok mu hiç korunma ne kadr sürdü ne yapmamz gerk

Dış gebelikle alakalı bilgisi olan var mı peki

İnşaAllah ama cok zor bi süreçti Rabbim atlatmayıda nasip etsn etrafmzda bnm gbi olan yok mu hiç korunma ne kadr sürdü ne yapmamz gerk
Çok geçmiş olsun. Nasıl anlaşıldı ilk dışgebelik olduğu acaba?

Çok geçmiş olsun. Nasıl anlaşıldı ilk dışgebelik olduğu acaba?
Saol cnm bnm degerm gayet iyidi ama snra yükselmedi önce sağlksz gebelk denildi snra inanamdk birsürü doktr gezdk sonunda teshiş koyldu ve kürtaj oldm ve oldktan snra degrm düşmedi bu sefer iğneyle düşürmeye calstlar normalde kanama olmaycktı bnde kanama başladı ve cok kötğ bi sancı snra alttan muayenede rahim içi kanama baslamş ve ameliyata aldlar çok zordu 7 gün oldu amrliyat olalı zaten degrm düşmeyede başladı cuma günü kontrol olcm

Başta değerleriniz normal mı artıyordu yani iki katı yada baştan düzensiz bi artış mı vardı, bende korkuyorum da dış gebelikten

Merhaba arkadaslar,

Ben de burada yazmak istedim. Ben de 6 aydir evliyim, 6 aydir da deniyoruz; bugun test alip yaptim su erken gebelik testlerinden sonuc negatif cikti; moralim bozuldu

Sizce 1 hafta daha bekleyip oyle mi yaptirayim, yoksa kan testi mi yaptirsam? Yarin 35. gunum, reglim biraz duzensiz.

Yalniz sol bacagimda dayanilmaz bir kas agrisi var 3 gundur; belirti olabilir diye dusundum; bilginiz var midir?

Başta değerleriniz normal mı artıyordu yani iki katı yada baştan düzensiz bi artış mı vardı, bende korkuyorum da dış gebelikten
yok degerim günüme göre iydi snra takip etmedm 1 hafta snra gidnce kese içn artmamstı fazla senin degerin kaç ve kaç günün geçiyor

Canım 4592. Sayfada ayrıntılı anlattim bak istersen

Bizimde bu sabah 7 de yapmamız lazımm 36 saat sonra sabaha denk geliyo inşllh uyanırızz ama zor olcakk sabahın köründe
Çatlatma İğnesini bugün vurulucam erken çatlama ihtimaline karsı önlem almak istedim konuştuk ama gitti uyudu sabaha kadar döndüm durdum yatakta sinirden ben o kadar çok şey için caba harcıyorken hiçbirşey yapmaması cok zoruma gitti iğneyi vurulmamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…