Eee sabahta olmadi yani ..uzuldum yaaÇatlatma İğnesini bugün vurulucam erken çatlama ihtimaline karsı önlem almak istedim konuştuk ama gitti uyudu sabaha kadar döndüm durdum yatakta sinirden ben o kadar çok şey için caba harcıyorken hiçbirşey yapmaması cok zoruma gitti iğneyi vurulmamaya karar verdim
Sabah değil cnm dün akşam sabah olsa acıklaması var sabah uykusundan uyanmak zor ..ben bu kadar uğraşırken onun bu düşüncesizliği sindiremiyorum çok şükür 1 oğlum var 2 fikrine beni alıştırdı oda oğlumda istiyor diye tedavi oluyorum ben .yumurta oluşmuyor iğne yedim o kadar 1 tane olmuş ben caba harcarken ona düşen tek şey ilişkiye girmek safım salağım ben sabahta bana uyumuş kalmışım uyandırsaydın ya diye acıklama yapıyor halbuki 100 kere konuştuk ben insan değilmiyim ben neden. Uyumadım dedimEee sabahta olmadi yani ..uzuldum yaa
İlk 3 ay zor geçiyor sonraki 3 ay hamileliğin en güzel zamnları son 3 girdiğinde tekrar başlıyor cnm ağrı sancı malesef tabi bende öyleydi herkesde değişeniliyorKızlAr ağrılR ne zamana kadar sürüyor 6w2d çok ağrım var
Hadi ya, uzun surmus gercekten, ama dedigin gibi onlar yumurtlama belirtisi olabilir ve hatta hala regl olmadigina gore hamilelik belirtisi bile olabilir insallah, Allah buyuktur, hadi hayirlisi2 kez negatif çıkmıştı. Deger 2 cikti. Hala da regl olmadım. 6-7 gun once uzun seffaf akinti oldu. 3 gun surdu. O bitince de göğüs uçlarım acımaya başladı. O da birkaç gün sürdü geçti sonra. Inşallah yumurtlama belirtisidir bunlar. Ay sonunu bekliyorum canım. Tekrar test yapacam regl olmazsam. Bebiş de yoktur zaten büyük ihtimalle de bakalım. Sonra da tedaviye başlayacam :)
Geceyi kacirdik sabah 7 de yazdin o da cok zor olacak diye okudum gibi geldi de.erkeklerin bu umursamaz tavırları beni zaten sinir ediyor hep.cabasiz davranislar ve beklentiler sonrasindaki... bosver takma kafana olmamasinda da elbet bi neden vardir arkadasim ...Sabah değil cnm dün akşam sabah olsa acıklaması var sabah uykusundan uyanmak zor ..ben bu kadar uğraşırken onun bu düşüncesizliği sindiremiyorum çok şükür 1 oğlum var 2 fikrine beni alıştırdı oda oğlumda istiyor diye tedavi oluyorum ben .yumurta oluşmuyor iğne yedim o kadar 1 tane olmuş ben caba harcarken ona düşen tek şey ilişkiye girmek safım salağım ben sabahta bana uyumuş kalmışım uyandırsaydın ya diye acıklama yapıyor halbuki 100 kere konuştuk ben insan değilmiyim ben neden. Uyumadım dedim
6 gun bekledin yaniMerhaba Kızlar benim normalde adetim çok düzenli bu ay ilk kez gecikti bugün 6.gün 4 aylık evliyim
Dün sabah test yaptım negatif çıktı sizce bişey yok mudur yoksa bi kaç gün daha bekleyip yeniden test mi yapsam
Öyle cnm sonrada özür dilerim bilmem ne msj lar atıyor çok can sıkıcıGeceyi kacirdik sabah 7 de yazdin o da cok zor olacak diye okudum gibi geldi de.erkeklerin bu umursamaz tavırları beni zaten sinir ediyor hep.cabasiz davranislar ve beklentiler sonrasindaki... bosver takma kafana olmamasinda da elbet bi neden vardir arkadasim ...
Cok haklisin canimÖyle cnm sonrada özür dilerim bilmem ne msj lar atıyor çok can sıkıcı
Git ver birsey olmaz ki yaaHamile değilimdir diye vermek de istemiyorum bilmiyorum ya çok değişik bi ruh hali içerisindeyim :))
Bat 20si kuzum ama sanirim gelicek gonlumun efendisiiiii sinyaller cermeye basladi ama ne diyrz kirmizilar gelene kdr umit hep var diyrz ve bekliyrz :)Aynen nerdeyse 1 yıla yaklaştı cok şükür tesekkuteşekkür ederim sana da nasip olsun insallahhhbh su an seni takip edemedim 1 aydır girmiyorum umarim bebisin vardır yoksada en kısa zamanda nasip olsin
Hakkında hayırlısı olur insallah... Inşallah en kisa zamanda kavuşursun bebisineBat 20si kuzum ama sanirim gelicek gonlumun efendisiiiii sinyaller cermeye basladi ama ne diyrz kirmizilar gelene kdr umit hep var diyrz ve bekliyrz :)
Aynen ablam iyiki varlar..kiyamam yakn olsak gelirdm vala izmirde olcaz bi de ikimiz o kdr uzak olmasak nolurdu sanki :) gecer insallah ama gecmezse bugun yap ablam rahatlatti beniAh o anneler, kutsal meleklerimiz.. Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.. daha erken görsem yapardım ama mutfak buz gibi brrrr .. kesilmezse sabah inşallah..
Bnde bu ani cok yasadm aynilarini dusunuyo insan hatta kac kere bagirip cagirdigimi hatirlamiyrm ayni cumleleri kurarakBen o kadar ilaç iğne yiyeyim adam uyusun bu dan sonra ilaç faln kullanıp dr gitmicem çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?