Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eee sabahta olmadi yani ..uzuldum yaa

Eee sabahta olmadi yani ..uzuldum yaa
Sabah değil cnm dün akşam sabah olsa acıklaması var sabah uykusundan uyanmak zor ..ben bu kadar uğraşırken onun bu düşüncesizliği sindiremiyorum çok şükür 1 oğlum var 2 fikrine beni alıştırdı oda oğlumda istiyor diye tedavi oluyorum ben .yumurta oluşmuyor iğne yedim o kadar 1 tane olmuş ben caba harcarken ona düşen tek şey ilişkiye girmek safım salağım ben sabahta bana uyumuş kalmışım uyandırsaydın ya diye acıklama yapıyor halbuki 100 kere konuştuk ben insan değilmiyim ben neden. Uyumadım dedim

Hadi ya, uzun surmus gercekten, ama dedigin gibi onlar yumurtlama belirtisi olabilir ve hatta hala regl olmadigina gore hamilelik belirtisi bile olabilir insallah, Allah buyuktur, hadi hayirlisi

Geceyi kacirdik sabah 7 de yazdin o da cok zor olacak diye okudum gibi geldi de.erkeklerin bu umursamaz tavırları beni zaten sinir ediyor hep.cabasiz davranislar ve beklentiler sonrasindaki... bosver takma kafana olmamasinda da elbet bi neden vardir arkadasim ...

Merhaba Kızlar benim normalde adetim çok düzenli bu ay ilk kez gecikti bugün 6.gün 4 aylık evliyim
Dün sabah test yaptım negatif çıktı sizce bişey yok mudur yoksa bi kaç gün daha bekleyip yeniden test mi yapsam

6 gun bekledin yani ben olsam coktaaan kan testi vermistim bin kere bu kadar gecikmeye negatif mi cikiyor hala hiim.hormon seviyen dusuk olabilir belki kan testi versen ya bugun bakalim ne cikacak..

Hamile değilimdir diye vermek de istemiyorum bilmiyorum ya çok değişik bi ruh hali içerisindeyim :))

Öyle cnm sonrada özür dilerim bilmem ne msj lar atıyor çok can sıkıcı

Kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum acaba bu değerle üstten görünür mi bebis yoksa allttanmi bakar baktirmalimiyim tehlikelimi

Aynen nerdeyse 1 yıla yaklaştı cok şükür tesekkuteşekkür ederim sana da nasip olsun insallahhhbh su an seni takip edemedim 1 aydır girmiyorum umarim bebisin vardır yoksada en kısa zamanda nasip olsin
Bat 20si kuzum ama sanirim gelicek gonlumun efendisiiiii sinyaller cermeye basladi ama ne diyrz kirmizilar gelene kdr umit hep var diyrz ve bekliyrz :)

Ah o anneler, kutsal meleklerimiz.. Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.. daha erken görsem yapardım ama mutfak buz gibi brrrr .. kesilmezse sabah inşallah..
Aynen ablam iyiki varlar..kiyamam yakn olsak gelirdm vala izmirde olcaz bi de ikimiz o kdr uzak olmasak nolurdu sanki :) gecer insallah ama gecmezse bugun yap ablam rahatlatti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…