Henüz görünmez canım. 1500lerde alttan görünüyor diyorlar. Karından görmek için çok daha yüksek değer gerekiyorKızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum acaba bu değerle üstten görünür mi bebis yoksa allttanmi bakar baktirmalimiyim tehlikelimi
Şu yağmurda temiz havaya da çıkamıyoruz ya, uzadıkça uzadı.. oğlum da hala öksürüyor, sökülmedi onun balgam da..Aynen ablam iyiki varlar..kiyamam yakn olsak gelirdm vala izmirde olcaz bi de ikimiz o kdr uzak olmasak nolurdu sanki :) gecer insallah ama gecmezse bugun yap ablam rahatlatti beni
Peki alttan bakmak isterse kabul ediyimmi korkuyorumHenüz görünmez canım. 1500lerde alttan görünüyor diyorlar. Karından görmek için çok daha yüksek değer gerekiyor
kan ver 4 gün geçtiyse çıkması muhtemel yada 2 gun daha bekleMerhaba Kızlar benim normalde adetim çok düzenli bu ay ilk kez gecikti bugün 6.gün 4 aylık evliyim
Dün sabah test yaptım negatif çıktı sizce bişey yok mudur yoksa bi kaç gün daha bekleyip yeniden test mi yapsam
bence kan verMerhaba arkadaslar,
Ben de burada yazmak istedim. Ben de 6 aydir evliyim, 6 aydir da deniyoruz; bugun test alip yaptim su erken gebelik testlerinden sonuc negatif cikti; moralim bozuldu
Sizce 1 hafta daha bekleyip oyle mi yaptirayim, yoksa kan testi mi yaptirsam? Yarin 35. gunum, reglim biraz duzensiz.
Yalniz sol bacagimda dayanilmaz bir kas agrisi var 3 gundur; belirti olabilir diye dusundum; bilginiz var midir?
bence değerlendirin, bu günler geri gelmez, şimdi çalışma zamanı :)Bizimde bu sabah 7 de yapmamız lazımm 36 saat sonra sabaha denk geliyo inşllh uyanırızz ama zor olcakk sabahın köründe
ben de uzun süre öksürenlerdenim, uyuz bir durum. bu arada zencefil de işe yarıyor canım, aklında olsun =)Şu yağmurda temiz havaya da çıkamıyoruz ya, uzadıkça uzadı.. oğlum da hala öksürüyor, sökülmedi onun balgam da..
Bu arada akşam bulantılar başladı.. umut ışığı yandı bakalım. Sende var mı belirti?
Gün aşırı daha iyi Dr u dinle canimbizde dün akşam değerlendirdik .inşallah bu ay olur sabah ilk defa sağ tarafta hafif ağrım vardı inşallah çatlar ama hiç akıntım yok 3 aydır .soğan kürü yaptığımdan beri akıntım yok dün doktorda dün sağda 3 yumurta var dedi lakin benim akıntım olmadı hala, bugunude mi değerlendirsek kızlar acaba doktor çarşb cuma pazr dedi ama
İKİ GÜN SONRA DOKTORA GİDİP ULS ÇATLAMIŞMI DİYE BAKMAK İSTİYORUM AMA KOCAM DUR BEKLE DİYİP DURUYO GİTTİĞİM DOKTORDA ÇAĞIRMADI BAŞKA DOKTORA GİDİP BAKTIRSAM MI CUMARTESİ ÇATLAMIŞMI DİYEGün aşırı daha iyi Dr u dinle canim
Ben de cumartesi yapmak istiyorum ama dayanıp pazar günü yapsam daha iyi :)ben de uzun süre öksürenlerdenim, uyuz bir durum. bu arada zencefil de işe yarıyor canım, aklında olsun =)
aksam bulantı olayı bende de var, 1-2 gündür. hadi hayırlısı ikimiz için de
30. gündeyim, günler geçmek bilmiyor. cumartesi mi test yapsam diyorum..
Muayene için erken sanırım. 4 haftalık bebek için muayeneye gerek duymayabilir. Tahlil isteyecektir, sonra da ihtiyaç varsa takviye + folik asit yazıp yollayacaktırPeki alttan bakmak isterse kabul ediyimmi korkuyorum
Zar zor değerlendirdik ama hiç canı istemiyo insanın sabah sabah ödev gibi oldu biraz ama nasip artık, bu arada benim iğneden sonra hiç catlama belirtim olmadı sizlerde olmuşmuydubence değerlendirin, bu günler geri gelmez, şimdi çalışma zamanı :)
ben de uzun süre öksürenlerdenim, uyuz bir durum. bu arada zencefil de işe yarıyor canım, aklında olsun =)
aksam bulantı olayı bende de var, 1-2 gündür. hadi hayırlısı ikimiz için de
30. gündeyim, günler geçmek bilmiyor. cumartesi mi test yapsam diyorum..
ben hiç iğne ile çatlatma yaptırmadım canım, bilemiyorum.Zar zor değerlendirdik ama hiç canı istemiyo insanın sabah sabah ödev gibi oldu biraz ama nasip artık, bu arada benim iğneden sonra hiç catlama belirtim olmadı sizlerde olmuşmuydu
Ultrasonda kesin belli olmaz. Çatladığını anlamak için 21.gün progesteron seviyesine bakıyorlarİKİ GÜN SONRA DOKTORA GİDİP ULS ÇATLAMIŞMI DİYE BAKMAK İSTİYORUM AMA KOCAM DUR BEKLE DİYİP DURUYO GİTTİĞİM DOKTORDA ÇAĞIRMADI BAŞKA DOKTORA GİDİP BAKTIRSAM MI CUMARTESİ ÇATLAMIŞMI DİYE
Hmm e sen sadece yumurtlama mı takip ediyorsun doktora gidip bi tedaviye başlamadınmıben hiç iğne ile çatlatma yaptırmadım canım, bilemiyorum.
Kızlar bu rahim filmi sonucumda uterus sola deviye retrovert pozisyonda yazıyor buda rahmin ters durması demekmiş bu kötü birşey mi
seymaka her defasında bir ümitle bekliyoruz. Yeni bat :22-24 şubat arası.
Geçen ay 3 gün önce geldi, bu ay bakalım.
İnşaallah canım benim, eylül anneleri grubuna transfer olsam da ben arada gizlice girip burada okuyordum yazdıklarınızı ne kadar güzel eğleniyorlar çok güzel bu grup diye eşime bile bahsetmiştim hatta, canım sen de çok uğraşıyorsun biliyorum ama İnan Allah doğru zamanı bekliyor hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip olsun, böyle umutlanıp sonra tamamen sönmek çok daha kötü, bebeğime aldığım eşyalar yaptığım gebelik testlerim bebeğin ultrason fotoları hepsi duruyor hatta deftere yapıştırıp fotoları altlarına Notlar yazıyordum ne heveslenmiştim, verip sevindiren de Allah alıp sınayan da elimizden bir şey gelmiyor ki her halimize şükür, doktor 8 aylıkken de kalbi durabilirdi dedi kalbi gelişmemiş o zaman herhalde hiç dayanamazdım beteri beteri var
kızlar nasılsınız? benim ovülasyon testinde silik çizgi çıkıyor. adet biteli 7 gün oldu. kuzenim dedi ki adetten bir hafta sonra başlıyo yumurtlama. acaba bu testlerde sorun olabilir mi? yoksa ilişki için beklesem mi daha?
Benim balgam merasimi uzun sürüyor gülüm. Atana kadar öksür dur. Boğazım tahriş oluyor tabii.. sar başa...
Ben o kadar ilaç iğne yiyeyim adam uyusun bu dan sonra ilaç faln kullanıp dr gitmicem çok sinirlendim
Merhaba arkadaslar,
Ben de burada yazmak istedim. Ben de 6 aydir evliyim, 6 aydir da deniyoruz; bugun test alip yaptim su erken gebelik testlerinden sonuc negatif cikti; moralim bozuldu
Sizce 1 hafta daha bekleyip oyle mi yaptirayim, yoksa kan testi mi yaptirsam? Yarin 35. gunum, reglim biraz duzensiz.
Yalniz sol bacagimda dayanilmaz bir kas agrisi var 3 gundur; belirti olabilir diye dusundum; bilginiz var midir?
Kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum acaba bu değerle üstten görünür mi bebis yoksa allttanmi bakar baktirmalimiyim tehlikelimi
ben henüz 5 aydır denediğim için ekstra bir tedaviye başlamadım. hamilelik düşündüğüm zaman yaptırdığım tahliller ve yumurta takibinde de her şeyin yolunda olduğu söylenmişti.Hmm e sen sadece yumurtlama mı takip ediyorsun doktora gidip bi tedaviye başlamadınmı
Ultrasonda kesin belli olmaz. Çatladığını anlamak için 21.gün progesteron seviyesine bakıyorlar
Evet canim :)çok sağ ol cnm. bu kalp koyduğun günler ilişki anlamına mı geliyor?
TAMAM HAFTAYA PERŞEMBEYE DENK GELİYO KAN VERİM MADEM :)@lapland aynen kesinlikle ultrasonla baktırma benim gerzek doktorum “ yooo bakarız “ dedi ve anlamadı çünkü beyin bedava ! Git babalar gibi kanını ver yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?