Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ablam iyiki varlar..kiyamam yakn olsak gelirdm vala izmirde olcaz bi de ikimiz o kdr uzak olmasak nolurdu sanki :) gecer insallah ama gecmezse bugun yap ablam rahatlatti beni
Şu yağmurda temiz havaya da çıkamıyoruz ya, uzadıkça uzadı.. oğlum da hala öksürüyor, sökülmedi onun balgam da..
Bu arada akşam bulantılar başladı.. umut ışığı yandı bakalım. Sende var mı belirti?

kan ver 4 gün geçtiyse çıkması muhtemel yada 2 gun daha bekle

bence kan ver

bizde dün akşam değerlendirdik .inşallah bu ay olur sabah ilk defa sağ tarafta hafif ağrım vardı inşallah çatlar ama hiç akıntım yok 3 aydır .soğan kürü yaptığımdan beri akıntım yok dün doktorda dün sağda 3 yumurta var dedi lakin benim akıntım olmadı hala, bugunude mi değerlendirsek kızlar acaba doktor çarşb cuma pazr dedi ama

Bizimde bu sabah 7 de yapmamız lazımm 36 saat sonra sabaha denk geliyo inşllh uyanırızz ama zor olcakk sabahın köründe
bence değerlendirin, bu günler geri gelmez, şimdi çalışma zamanı :)

ben de uzun süre öksürenlerdenim, uyuz bir durum. bu arada zencefil de işe yarıyor canım, aklında olsun =)
aksam bulantı olayı bende de var, 1-2 gündür. hadi hayırlısı ikimiz için de

30. gündeyim, günler geçmek bilmiyor. cumartesi mi test yapsam diyorum..

Gün aşırı daha iyi Dr u dinle canim

Reactions: Cac
Gün aşırı daha iyi Dr u dinle canim
İKİ GÜN SONRA DOKTORA GİDİP ULS ÇATLAMIŞMI DİYE BAKMAK İSTİYORUM AMA KOCAM DUR BEKLE DİYİP DURUYO GİTTİĞİM DOKTORDA ÇAĞIRMADI BAŞKA DOKTORA GİDİP BAKTIRSAM MI CUMARTESİ ÇATLAMIŞMI DİYE

Ben de cumartesi yapmak istiyorum ama dayanıp pazar günü yapsam daha iyi :)

Zar zor değerlendirdik ama hiç canı istemiyo insanın sabah sabah ödev gibi oldu biraz ama nasip artık, bu arada benim iğneden sonra hiç catlama belirtim olmadı sizlerde olmuşmuydu

Ultrasonda kesin belli olmaz. Çatladığını anlamak için 21.gün progesteron seviyesine bakıyorlar

Kızlar bu rahim filmi sonucumda uterus sola deviye retrovert pozisyonda yazıyor buda rahmin ters durması demekmiş bu kötü birşey mi

Yok canım kötü değil. Aynı ellerini kullanırken sağlak ya da solak olman gibi hamile kalmana engel değil yani ama ona uygun pozisyonlarda daha iyi sonuç alırsın. Genelde diz dirsek pozisyonu daha iyi oluyor ( eh nediyim şimdi ben bu pozisyona bilemedim ki hemen google search )

seymaka her defasında bir ümitle bekliyoruz. Yeni bat :22-24 şubat arası.

Geçen ay 3 gün önce geldi, bu ay bakalım.

Canım istersen 23 Şubat yazayım yada ortalamasını alabiliyorsan al ki ona göre net bat yazayım. İnşallah beklentin bu ay sona erer hayırlısıyla

Allah belki böylesini hayırla nasip etti canım, Allah korusun ileride daha kötü şeyleri yaşamana engel oldu her şerde bir hayır vardır. Yine yaparsın hayal ettiğin şeyleri, elbette insanda endişe kalır ama inanıyorumki Allah sana öyle güzellikler yaşatacak ki bu anı hatırlamayacaksın bile Eli yüzü düzgün, sağlıklı, hayırlı evlat sahibi olursun inşallah beklemeden. Ben buraya baktığımdan beri okadar çok şey öğrendim ki ; teste çift çizgi görsem hemen çok sevinemem heralde, önce keseyi görmem lazım ama yine emin olamam bir de kalp atışını duymam lazım. Sonra da 3 ayı atlatalım da öyle herkese söyleyelim moduna girmem lazım gibi bir algım oldu. Ama Allah bu doktorun da dediği gibi bebeği kucağına kadar herşey nasip. Sende inşallah kolay gebeliğinin ardından sağlıkla al bebişini kucağına canım benim çok geçmiş olsun binlerce kere.

Canım arkadaşın dediği gibi söylenen sayfadaki açıklamalara bir göz gezdir istersen adet döngüne göre yumurtlama günü belli olur. 28 günde bir adet görüyorsan adetinin 14. Günü yumurtlarsın mesela gibi arkadaşımız çok güzel uzun uzun yazdı anlamadığın bişi olursa sorarsın beybim

Benim balgam merasimi uzun sürüyor gülüm. Atana kadar öksür dur. Boğazım tahriş oluyor tabii.. sar başa...

Allah kurtarsın canom neyseki artık bahara doğru adım adım gidiyoruz hastalıkları geride bırakıcaz inşallah.

Senin bat’ a da az kaldı haniiii bilemiyoruuuummmm

Ben o kadar ilaç iğne yiyeyim adam uyusun bu dan sonra ilaç faln kullanıp dr gitmicem çok sinirlendim

Kız öyle düşünme adam yorulmuştur bugün işte, sızıp kalmıştır. Bilerek yapmamıştır kesin. Ama işte insan sinir oluyor haliyle sende haklısın konunda. Sen iğneni ol bence inat etme zaten bi bugün yaparsınız bir de yarın ohhh misss

Kuzum sen kaç günde bir adet görüyosun ? 35 günde bir mi ? 35. Güne kadar gecikme sayılmaz ama 30 günlük döngün varsa maksimum ve üzerinden 5 gün geçtiyse bence de kan vermelisin. İdrarda çıkmıyor olabilir.

Kızlar ben şimdi hastaneye gidiyorum acaba bu değerle üstten görünür mi bebis yoksa allttanmi bakar baktirmalimiyim tehlikelimi

Vosvosumda demiş zaten görünmez diye canım, sen doktor ne derse onu yap merak etme onlar zarar verecek birşey yapmazlar doğrusu vajinal muayene ise öyle ol Haydi güzel haberle çık inşallah hastaneden

Hmm e sen sadece yumurtlama mı takip ediyorsun doktora gidip bi tedaviye başlamadınmı
ben henüz 5 aydır denediğim için ekstra bir tedaviye başlamadım. hamilelik düşündüğüm zaman yaptırdığım tahliller ve yumurta takibinde de her şeyin yolunda olduğu söylenmişti.
erken veya geç yumurtlama ihtimaline karşılık yumurtlama günlerine de çok kafayı takmadan gün aşırı deniyorum.
kendime bir süre daha zaman verdim, o zamana dek olmazsa eşimle daha detaylı bir şekilde taramadan geçeriz

Ultrasonda kesin belli olmaz. Çatladığını anlamak için 21.gün progesteron seviyesine bakıyorlar

@lapland aynen kesinlikle ultrasonla baktırma benim gerzek doktorum “ yooo bakarız “ dedi ve anlamadı çünkü beyin bedava ! Git babalar gibi kanını ver yavrum

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…