Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim canım ama ters rahim düşüğe sebep oluyormuş benimde düşüğüm var bide zor hamile kalıyormuşsun

Muayene için erken sanırım. 4 haftalık bebek için muayeneye gerek duymayabilir. Tahlil isteyecektir, sonra da ihtiyaç varsa takviye + folik asit yazıp yollayacaktır
Aynen oyle yaptı daha görünmez dedi bakmadı kan verdim ciktim ... tecrübe konuşuyor saolasin ablacim; )

Canım istersen 23 Şubat yazayım yada ortalamasını alabiliyorsan al ki ona göre net bat yazayım. İnşallah beklentin bu ay sona erer hayırlısıyla
Aslında 29 günde olur ama 3 gün erken gelince net birşey söyleyemedim. Öyle de olur :)) zaten dayanamayıp kan veririm herhalde

Hadi ya, uzun surmus gercekten, ama dedigin gibi onlar yumurtlama belirtisi olabilir ve hatta hala regl olmadigina gore hamilelik belirtisi bile olabilir insallah, Allah buyuktur, hadi hayirlisi
Pek umudum yok ama hiç de belli olmaz yani :) umarım gelir bebis

Yk ablam yaa bnde adet belirtisi var :/ bu ayda elimiz bos kaldi zamani gelmemis daha

Kiyamam yaa balgam zor atiliyr zatn ck pis bisi yaa cikip gitmiyo bi anda

Hadi insallah ablammm madamsurgun yukakita.dan sona sende sevindir bizi cikin aradan da bize gelsin artk sira :)

İnsan kendini çok tuhaf hissedyr bn anlyrm şahsen

teşekkür ederim canım ama ters rahim düşüğe sebep oluyormuş benimde düşüğüm var bide zor hamile kalıyormuşsun

Kim söledi canım bunları ? Doktor demediyse inanma öyle şeylere benim yengeminde rahmi tersmiş 2. Ayında hamile kaldı düşüğü de olmadı. Normal rahimlerde de düşük oluyor o tamamen bebeğin sağlığı ile alakalı. Gebe kalmaya zorlayıcı bir tarafı yok sen merak etme için rahat olsun ama doktorunla da görüş istersen belki pozisyon önerir yanda rahimi döndürürler

Aynen oyle yaptı daha görünmez dedi bakmadı kan verdim ciktim ... tecrübe konuşuyor saolasin ablacim; )
Görünmeyeceğini bildiği için seni boş yere rahatsız etmiyor :) kan değerlerine göre ilgili takviyeleri yazıp iki hafta sonra tekrar çağırabilir. O zaman kese karından rahatlıkla görünür. Hatta kalp atışı bile duyulabilir. Tadını çıkar gülüm

sezson İyiyim canım sagolasın :) hic bakamiyorum uzuluyorum ya sizi de merak ettim.Abime yardima amcama yardima gideyim derken sayfalar ucmus yine :) okumadanda gecmek isime gelmiyor.
Sen nasilsinn?

VosVos35 Canım nasılsınnn?Ne kadar kaldı?Belirtiler mi vaarrr❤ Ufaklikta daha iyidir insallah..

Hepsini tek tek etiketleyemeyecegim kadar kisi var aklimda merak ettigiimm :) insallah herkes iyidiirr @Efe2014 hersey yolundadir insallah

Iyiyiz canım dikkat et kendine bebise musait olunca yazarsin

Adetim 11 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım bir hafta arayla yine 1.20 çıktı. Adet de olamıyorum hamile de değilim kan testinden sonra umudum da kalmadı (

İnsan kendini çok tuhaf hissedyr bn anlyrm şahsen
Evet cnm zaten çocuk düşüncesiyle bi araya gelmek yoruyor bide böyle şeyler olunca insan daha çok üzülüyor

Sen nasılsın şimdi .. ben dış gebelik yaşamadım ama 12 haftalıkken kalp atımı durdu bebeğimin kürtaj olmuştum bende seni çok iyi anlıyorum ama kalp atışını duyup kaybetseydin daha çok üzücü oluyor

madamsurgun27 Gözünaydınnnn ❤
Seninleymis bebiisss❤ cok sevindimm.
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…