- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
teşekkür ederim canım ama ters rahim düşüğe sebep oluyormuş benimde düşüğüm var bide zor hamile kalıyormuşsunYok canım kötü değil. Aynı ellerini kullanırken sağlak ya da solak olman gibihamile kalmana engel değil yani ama ona uygun pozisyonlarda daha iyi sonuç alırsın. Genelde diz dirsek pozisyonu daha iyi oluyor ( eh nediyim şimdi ben bu pozisyona bilemedim ki hemen google search )
Canım istersen 23 Şubat yazayım yada ortalamasını alabiliyorsan al ki ona göre net bat yazayım. İnşallah beklentin bu ay sona erer hayırlısıyla
Allah belki böylesini hayırla nasip etti canım, Allah korusun ileride daha kötü şeyleri yaşamana engel oldu her şerde bir hayır vardır. Yine yaparsın hayal ettiğin şeyleri, elbette insanda endişe kalır ama inanıyorumki Allah sana öyle güzellikler yaşatacak ki bu anı hatırlamayacaksın bileEli yüzü düzgün, sağlıklı, hayırlı evlat sahibi olursun inşallah beklemeden. Ben buraya baktığımdan beri okadar çok şey öğrendim ki ; teste çift çizgi görsem hemen çok sevinemem heralde, önce keseyi görmem lazım ama yine emin olamam bir de kalp atışını duymam lazım. Sonra da 3 ayı atlatalım da öyle herkese söyleyelim moduna girmem lazım gibi bir algım oldu. Ama Allah bu doktorun da dediği gibi bebeği kucağına kadar herşey nasip. Sende inşallah kolay gebeliğinin ardından sağlıkla al bebişini kucağına canım benim çok geçmiş olsun binlerce kere.
Canım arkadaşın dediği gibi söylenen sayfadaki açıklamalara bir göz gezdir istersenadet döngüne göre yumurtlama günü belli olur. 28 günde bir adet görüyorsan adetinin 14. Günü yumurtlarsın mesela gibi arkadaşımız çok güzel uzun uzun yazdı anlamadığın bişi olursa sorarsın beybim
Allah kurtarsın canom neyseki artık bahara doğru adım adım gidiyoruz hastalıkları geride bırakıcaz inşallah.
Senin bat’ a da az kaldı haniiii bilemiyoruuuummmm
Kız öyle düşünme adam yorulmuştur bugün işte, sızıp kalmıştır. Bilerek yapmamıştır kesin. Ama işte insan sinir oluyor haliyle sende haklısın konunda. Sen iğneni ol bence inat etme zaten bi bugün yaparsınız bir de yarın ohhh misss
Kuzum sen kaç günde bir adet görüyosun ? 35 günde bir mi ? 35. Güne kadar gecikme sayılmaz ama 30 günlük döngün varsa maksimum ve üzerinden 5 gün geçtiyse bence de kan vermelisin. İdrarda çıkmıyor olabilir.
Vosvosumda demiş zaten görünmez diye canım, sen doktor ne derse onu yap merak etme onlar zarar verecek birşey yapmazlar doğrusu vajinal muayene ise öyle olHaydi güzel haberle çık inşallah hastaneden
Aynen oyle yaptı daha görünmez dedi bakmadı kan verdim ciktim ... tecrübe konuşuyor saolasin ablacim; )Muayene için erken sanırım. 4 haftalık bebek için muayeneye gerek duymayabilir. Tahlil isteyecektir, sonra da ihtiyaç varsa takviye + folik asit yazıp yollayacaktır
Sen bilirsin canım git istersenİKİ GÜN SONRA DOKTORA GİDİP ULS ÇATLAMIŞMI DİYE BAKMAK İSTİYORUM AMA KOCAM DUR BEKLE DİYİP DURUYO GİTTİĞİM DOKTORDA ÇAĞIRMADI BAŞKA DOKTORA GİDİP BAKTIRSAM MI CUMARTESİ ÇATLAMIŞMI DİYE
Aslında 29 günde olur ama 3 gün erken gelince net birşey söyleyemedim. Öyle de olur :)) zaten dayanamayıp kan veririm herhaldeCanım istersen 23 Şubat yazayım yada ortalamasını alabiliyorsan al ki ona göre net bat yazayım. İnşallah beklentin bu ay sona erer hayırlısıyla
Pek umudum yok ama hiç de belli olmaz yani :) umarım gelir bebisHadi ya, uzun surmus gercekten, ama dedigin gibi onlar yumurtlama belirtisi olabilir ve hatta hala regl olmadigina gore hamilelik belirtisi bile olabilir insallah, Allah buyuktur, hadi hayirlisi
Yk ablam yaa bnde adet belirtisi var :/ bu ayda elimiz bos kaldiŞu yağmurda temiz havaya da çıkamıyoruz ya, uzadıkça uzadı.. oğlum da hala öksürüyor, sökülmedi onun balgam da..
Bu arada akşam bulantılar başladı.. umut ışığı yandı bakalım. Sende var mı belirti?
Kiyamam yaa balgam zor atiliyr zatn ck pis bisi yaa cikip gitmiyo bi andaŞu yağmurda temiz havaya da çıkamıyoruz ya, uzadıkça uzadı.. oğlum da hala öksürüyor, sökülmedi onun balgam da..
Bu arada akşam bulantılar başladı.. umut ışığı yandı bakalım. Sende var mı belirti?
Hadi insallah ablammm madamsurgun yukakita.dan sona sende sevindir bizi cikin aradan da bize gelsin artk sira :)Şu yağmurda temiz havaya da çıkamıyoruz ya, uzadıkça uzadı.. oğlum da hala öksürüyor, sökülmedi onun balgam da..
İnsan kendini çok tuhaf hissedyr bn anlyrm şahsenSabah değil cnm dün akşam sabah olsa acıklaması var sabah uykusundan uyanmak zor ..ben bu kadar uğraşırken onun bu düşüncesizliği sindiremiyorum çok şükür 1 oğlum var 2 fikrine beni alıştırdı oda oğlumda istiyor diye tedavi oluyorum ben .yumurta oluşmuyor iğne yedim o kadar 1 tane olmuş ben caba harcarken ona düşen tek şey ilişkiye girmek safım salağım ben sabahta bana uyumuş kalmışım uyandırsaydın ya diye acıklama yapıyor halbuki 100 kere konuştuk ben insan değilmiyim ben neden. Uyumadım dedim
teşekkür ederim canım ama ters rahim düşüğe sebep oluyormuş benimde düşüğüm var bide zor hamile kalıyormuşsun
Görünmeyeceğini bildiği için seni boş yere rahatsız etmiyor :) kan değerlerine göre ilgili takviyeleri yazıp iki hafta sonra tekrar çağırabilir. O zaman kese karından rahatlıkla görünür. Hatta kalp atışı bile duyulabilir. Tadını çıkar gülümAynen oyle yaptı daha görünmez dedi bakmadı kan verdim ciktim ... tecrübe konuşuyor saolasin ablacim; )
Iyiyiz canımsezson İyiyim canım sagolasın :) hic bakamiyorum uzuluyorum ya sizi de merak ettim.Abime yardima amcama yardima gideyim derken sayfalar ucmus yine :) okumadanda gecmek isime gelmiyor.
Sen nasilsinn?
VosVos35 Canım nasılsınnn?Ne kadar kaldı?Belirtiler mi vaarrr❤ Ufaklikta daha iyidir insallah..
Hepsini tek tek etiketleyemeyecegim kadar kisi var aklimda merak ettigiimm :) insallah herkes iyidiirr @Efe2014 hersey yolundadir insallah
Evet cnm zaten çocuk düşüncesiyle bi araya gelmek yoruyor bide böyle şeyler olunca insan daha çok üzülüyorİnsan kendini çok tuhaf hissedyr bn anlyrm şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?