Ayyy cok heyecanlı .. karnimda gebelik şişliği yanması hariç kelebek uçuyor gbi ... bide dayanamıyorum esime söylememekte içimi bunaltiyo sanki hakkını yiyormusum gbi onu napcamGörünmeyeceğini bildiği için seni boş yere rahatsız etmiyor :) kan değerlerine göre ilgili takviyeleri yazıp iki hafta sonra tekrar çağırabilir. O zaman kese karından rahatlıkla görünür. Hatta kalp atışı bile duyulabilir. Tadını çıkar gülüm
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinmadamsurgun27 Gözünaydınnnn ❤
Seninleymis bebiisss❤ cok sevindimm.
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)
Ya malesef baya düzensizim, geçen ay 39 gün sürdü meselaYok canım kötü değil. Aynı ellerini kullanırken sağlak ya da solak olman gibihamile kalmana engel değil yani ama ona uygun pozisyonlarda daha iyi sonuç alırsın. Genelde diz dirsek pozisyonu daha iyi oluyor ( eh nediyim şimdi ben bu pozisyona bilemedim ki hemen google search )
Canım istersen 23 Şubat yazayım yada ortalamasını alabiliyorsan al ki ona göre net bat yazayım. İnşallah beklentin bu ay sona erer hayırlısıyla
Allah belki böylesini hayırla nasip etti canım, Allah korusun ileride daha kötü şeyleri yaşamana engel oldu her şerde bir hayır vardır. Yine yaparsın hayal ettiğin şeyleri, elbette insanda endişe kalır ama inanıyorumki Allah sana öyle güzellikler yaşatacak ki bu anı hatırlamayacaksın bileEli yüzü düzgün, sağlıklı, hayırlı evlat sahibi olursun inşallah beklemeden. Ben buraya baktığımdan beri okadar çok şey öğrendim ki ; teste çift çizgi görsem hemen çok sevinemem heralde, önce keseyi görmem lazım ama yine emin olamam bir de kalp atışını duymam lazım. Sonra da 3 ayı atlatalım da öyle herkese söyleyelim moduna girmem lazım gibi bir algım oldu. Ama Allah bu doktorun da dediği gibi bebeği kucağına kadar herşey nasip. Sende inşallah kolay gebeliğinin ardından sağlıkla al bebişini kucağına canım benim çok geçmiş olsun binlerce kere.
Canım arkadaşın dediği gibi söylenen sayfadaki açıklamalara bir göz gezdir istersenadet döngüne göre yumurtlama günü belli olur. 28 günde bir adet görüyorsan adetinin 14. Günü yumurtlarsın mesela gibi arkadaşımız çok güzel uzun uzun yazdı anlamadığın bişi olursa sorarsın beybim
Allah kurtarsın canom neyseki artık bahara doğru adım adım gidiyoruz hastalıkları geride bırakıcaz inşallah.
Senin bat’ a da az kaldı haniiii bilemiyoruuuummmm
Kız öyle düşünme adam yorulmuştur bugün işte, sızıp kalmıştır. Bilerek yapmamıştır kesin. Ama işte insan sinir oluyor haliyle sende haklısın konunda. Sen iğneni ol bence inat etme zaten bi bugün yaparsınız bir de yarın ohhh misss
Kuzum sen kaç günde bir adet görüyosun ? 35 günde bir mi ? 35. Güne kadar gecikme sayılmaz ama 30 günlük döngün varsa maksimum ve üzerinden 5 gün geçtiyse bence de kan vermelisin. İdrarda çıkmıyor olabilir.
Vosvosumda demiş zaten görünmez diye canım, sen doktor ne derse onu yap merak etme onlar zarar verecek birşey yapmazlar doğrusu vajinal muayene ise öyle olHaydi güzel haberle çık inşallah hastaneden
Düzensizlik var demek ki sende de, normalde nasıl mesela geçen ay kaç gün sürdü iki regl arası?Adetim 11 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım bir hafta arayla yine 1.20 çıktı. Adet de olamıyorum hamile de değilim kan testinden sonra umudum da kalmadı(
Aynende öle ama duymamştm AllahtanEvet cnm zaten çocuk düşüncesiyle bi araya gelmek yoruyor bide böyle şeyler olunca insan daha çok üzülüyor
Sen nasılsın şimdi .. ben dış gebelik yaşamadım ama 12 haftalıkken kalp atımı durdu bebeğimin kürtaj olmuştum bende seni çok iyi anlıyorum ama kalp atışını duyup kaybetseydin daha çok üzücü oluyor
Allah sağlıklı bir şekilde kucagna almayı nasip etsn degerin kaç cktıAllah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Pazar sabahı yaparım artık. Elimde fazla olsa her gün yapsam ama eczaneden alıcam fazla almak da istemiyorum.Unutamiyorum sagolsun bulantilar :) Istifra ettirmedi ama bi sure sonra yoruyor tabii..
Oglunda atlatir insallah daha fazla zorlanmadan.Bu sene mevsim kadar hastaliklarda inatt
Hadi hayirlisiiii 5 gun kalmiisss yapmayacak misin tesstt
Güzel bir sürpriz hazırla :) az kaldı gelmesine.. görümcen söylemez dimi?Ayyy cok heyecanlı .. karnimda gebelik şişliği yanması hariç kelebek uçuyor gbi ... bide dayanamıyorum esime söylememekte içimi bunaltiyo sanki hakkını yiyormusum gbi onu napcam
Anının saol canim dün 543 çıkmıştı bugün de verdim bakalim daha cikmafiAllah sağlıklı bir şekilde kucagna almayı nasip etsn degerin kaç cktı
Ağzını zor tutuyorum ya kadın çıldırdı dünden beri illa anneme bari söyleyelim abla dedim beni pişman etme ne anlamı kalır o zaman dedim bırak esim annesini arasın beraber söyleyelim dedim yemin ettirdim başka yolu yoktu valla.. pişman etti ben aksam onlara gitmek zorunda olmasaydım söylemicektim ama paylaşmakta istedim şimdi tutamıyorum ulu orta konuşuyorGüzel bir sürpriz hazırla :) az kaldı gelmesine.. görümcen söylemez dimi?
Beklenen adet tarihini yazarak konu sahibi etiketle, seni de listeye eklesin. Birinci mesajı yanıtlayarak da olurBurada aylık ibi bir şey mi yazıyorsunuz? Bana da yazar mısınız?
İnşaAllah cıkmştr cnmAnının saol canim dün 543 çıkmıştı bugün de verdim bakalim daha cikmafi
Merhaba, beni de ekler misiniz? :)HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
plojovic - @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
- @CitirTurtam
- @nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @PamukDeniz
- @Yeruheyade
- @Prmm
- @Seyolsal
- @Yukakita
- @busem17
madamsurgun27
- @Teacher8934 16 Şubat
- @Moon1224 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @sky19 17 Şubat
- @strongirl 17 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @Aysmit 19 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @enfesnana 23 Şubat
- @Sevdeeee1 23 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @meraalll 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @nurcuk34 25 Şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @Portakallicilek 26 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
SEVDAM07 1 Mart - @Papatyalardaguzel 2 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- @Mehlikara 3 Mart
- @Nurr05 3 Mart
- @Sibelak85 4 Mart
- @hiranur3419 4 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @mahidevran61 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
- @R4bi4 8 Mart
- @Mavigece11 8 Mart
- @Pink-unicorn 8 Mart
- @Sessizgemi86 10 Mart
- @P u d i n g 12 Mart
- @elemm27 13 Mart
- @ela basak 15 Mart
- @Ezmu0810 21 Mart
50 tane de oluşsa sadece bir tanesi olgunlaşıp dışarı çıkacak. Sıkma canınıkızlar benim sağda 3 yumurta vardı solda yok bebek için azmı sizce bazılarının okuyorum klomende 7 -8- 10 yumurtası olan olmuş benim olmaz mısayıdan
Evet biraz ara ver inş gelir yakın zamandaAynende öle ama duymamştm Allahtanseninki daha zormş 12 haftalk hissetmişsndr bile bnmde hala bklyrm bakalm Rabbim ne diyck iyilşmeyi bklyrm
Ben menogon iğne oldum daha etkili diye 1 tane oluşmuş bence yat kalk dua et 3 olsa göbek atardımkızlar benim sağda 3 yumurta vardı solda yok bebek için azmı sizce bazılarının okuyorum klomende 7 -8- 10 yumurtası olan olmuş benim olmaz mısayıdan
tamam o zaman Jülide olsunBen menogon iğne oldum daha etkili diye 1 tane oluşmuş bence yat kalk dua et 3 olsa göbek atardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?