Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy cok heyecanlı .. karnimda gebelik şişliği yanması hariç kelebek uçuyor gbi ... bide dayanamıyorum esime söylememekte içimi bunaltiyo sanki hakkını yiyormusum gbi onu napcam

Ya malesef baya düzensizim, geçen ay 39 gün sürdü mesela

Adetim 11 gün gecikti beta hcg testi yaptırdım bir hafta arayla yine 1.20 çıktı. Adet de olamıyorum hamile de değilim kan testinden sonra umudum da kalmadı (
Düzensizlik var demek ki sende de, normalde nasıl mesela geçen ay kaç gün sürdü iki regl arası?

Aynende öle ama duymamştm Allahtan seninki daha zormş 12 haftalk hissetmişsndr bile bnmde hala bklyrm bakalm Rabbim ne diyck iyilşmeyi bklyrm

Unutamiyorum sagolsun bulantilar :) Istifra ettirmedi ama bi sure sonra yoruyor tabii..

Oglunda atlatir insallah daha fazla zorlanmadan.Bu sene mevsim kadar hastaliklarda inatt

Hadi hayirlisiiii 5 gun kalmiisss yapmayacak misin tesstt
Pazar sabahı yaparım artık. Elimde fazla olsa her gün yapsam ama eczaneden alıcam fazla almak da istemiyorum.
İstifra ettirmiyorsa idare et annesi, uslu bir kuzu geliyor anlaşılan :)

Ayyy cok heyecanlı .. karnimda gebelik şişliği yanması hariç kelebek uçuyor gbi ... bide dayanamıyorum esime söylememekte içimi bunaltiyo sanki hakkını yiyormusum gbi onu napcam
Güzel bir sürpriz hazırla :) az kaldı gelmesine.. görümcen söylemez dimi?

Güzel bir sürpriz hazırla :) az kaldı gelmesine.. görümcen söylemez dimi?
Ağzını zor tutuyorum ya kadın çıldırdı dünden beri illa anneme bari söyleyelim abla dedim beni pişman etme ne anlamı kalır o zaman dedim bırak esim annesini arasın beraber söyleyelim dedim yemin ettirdim başka yolu yoktu valla.. pişman etti ben aksam onlara gitmek zorunda olmasaydım söylemicektim ama paylaşmakta istedim şimdi tutamıyorum ulu orta konuşuyor

kızlar benim sağda 3 yumurta vardı solda yok bebek için azmı sizce bazılarının okuyorum klomende 7 -8- 10 yumurtası olan olmuş benim olmaz mı sayıdan

Merhaba, beni de ekler misiniz? :)

Benim en son 12 şubat idi.

kızlar benim sağda 3 yumurta vardı solda yok bebek için azmı sizce bazılarının okuyorum klomende 7 -8- 10 yumurtası olan olmuş benim olmaz mı sayıdan
50 tane de oluşsa sadece bir tanesi olgunlaşıp dışarı çıkacak. Sıkma canını

Reactions: Cac
Ben menogon iğne oldum daha etkili diye 1 tane oluşmuş bence yat kalk dua et 3 olsa göbek atardım

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…