Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar simdi doktordan ciktim klomen verdi 5. gun baslicam klomenle hamile kaln oldumu lutfen cvp verin
bende bu ay klomen kullandım adetin 3.günü başladım sabah akşam tek aldım 5 günde bitti 3 yumurtam var günleri değerlendiriyoruz ama hamile kalanlarıda okudum düşük yapanlarıda .klomen düşük yapar mı bilmem ama arama yerine klomen yazınca bayağı yorum kullanan var. günlerin geçmesini bekliyoruz işte :)

Geçen ay da klomen kullandım ama malesef hamile kalamadım
inşallah bizede nasip olur.sanırım 2.yi düşünüyorsunuz .klomenle takviye olunca güzel oluyo bende adaçayı içtim.keşke bal tarçın çörek otuuda yapsaydım.evde iki çeşit köy balı vardı organikti bide bebiş olursa onla beraber yerim bu ay

Selam arkadaşlarım ne var ne yok bayadır girmiyorum rahatsızdım yeni yeni toparlandım benim bebiş çok zorluyor beni sizlerde ne var ne yok hamiş adaylarımız varmı mesajların hepsini okuyamadım VosVos35 seymaka A AsyaaAyazz P u d i n g ve daha hatırlamadığım kişiler var ne yapıyonuz bakım inşlhh sizide böyle zorlayacak bir bebişiniz olur emiii

Oyy yerim onun zorlamasını. Allah kolay atlatmanı nasip etsin inşallah ben bildiğin gibiyim. Mart ayında sıfırdan başlayacam her şeye inşallah. Şuan ay sonunu bekliyorum sadece. Tekrar test yapıp tedaviye başlayacam :)

Saolasın cnmm hadi bakalım inşlhhh iyi haberlerin olur bizlere

A AsyaaAyazz ne yaptın kız adet oldun mu doktora gittin mi
Benim adet gelmiyorrrr en son gittiğimde bakinamadim işte. Sonra da gitmedim. 7-8 gün önce uzun şeffaf akıntım oldu. 3 gün sürdü. O bitti sonra göğüs uçlarım çok acıdı. Bu da 2 gün sürdü ve geçti. Inşallah yumurtlamadır bunlar soğan suyu içiyordum bıraktım o yüzden ne olur ne olmaz diye. Eğer yumurtlamaysa ay sonuna doğru adet olurum. Bebek de yoksa eğer ki yok büyük ihtimalle. Doktora gidecem

Evet cnm 2 düşünüyoruz doğal şeyler yemekte etkili benim hiç oluşmuyor yumurta bide hamile kalamazsın dediği anda hamile kalmıştım bu sefer 2 ayımız bakalım nasip kısmet

Tekrar kan testi yaptır cnm ilaç kullan gelsin adetin çok uzun süre geçmiş progestan falan bile veriyorlar böyle durumlarda çocuk varsa tutunuyor yoksa adet oluyorsun

Tekrar kan testi yaptır cnm ilaç kullan gelsin adetin çok uzun süre geçmiş progestan falan bile veriyorlar böyle durumlarda çocuk varsa tutunuyor yoksa adet oluyorsun
Sağlık ocağına gittiğimde istedim. Yazabilir mısınız diye sordum. Yazarım dedi ama yazmadı niyeyse. O kadar ısrar ettim kabul etmedi. Benim doktorum olsa veriyordu bana hep progestan elindekilerden

Hoşgeldin canım geçmiş olsun :) daha iyi olduğuna sevindim. Her gecen gün daha da iyiye gideceksin inşallah. Ben geri sayım yapıyorum bata 4 gün kaldı :)

kızlar sanırım adet geliyor acayip canım sıkıldı pek de umutluydum.
gerçi leke kanama vs yok henüz ama.. bel ve alt karın ağrısı nedeniyle umutsuzluğa kapıldım. arada gelen bulantılar acaba mı dedirtiyor.
kaç saattir su falan içmedim, işten de çıkıyorum, eve gidince bir test patlatıcam, haber veririm..

teşekkür ederim canım ama ters rahim düşüğe sebep oluyormuş benimde düşüğüm var bide zor hamile kalıyormuşsun
Canım ters rahim çok normal bişiy benim de rahmim ters sağlıklı bir çocuğum var. Düşük Rahmi öne doğru olanlarda da oluyor retrovert ile alakalı değil.

Ayy hadi insallah guzel haberini yazarsinn

İyice sıkışmayı bekle bari kuzum :) inşalllahh bebiş ağrısıdır.. benim de karnımda bu faaliyetler dönüyor şaşırıp kalıyorum.. insan karnının içini bu kadar hisseder mi yaş.. 100 tane kelebek geziyor sanki içerde

Kızlar ben geçen gün yazmıştım 24 mm kist olmuş yumurtam çatlamamış demiştim yaa progesterona bakıldı ve ultrasonda bakıldı çatlamış ...sonradan adetim de bir gün gecikti dün olmam gerekiyordu doktor gebelik bakalım dedi kan verdim 1 saate çıkacak sonuç ....dua edin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…