- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
ne bilim öyle yazmışlar bende düşük yapıp 8 ayda hamile kalmayınca aklıma kötü şeyler geliyorKim söledi canım bunları ? Doktor demediyse inanma öyle şeylere benim yengeminde rahmi tersmiş 2. Ayında hamile kaldı düşüğü de olmadı. Normal rahimlerde de düşük oluyor o tamamen bebeğin sağlığı ile alakalı. Gebe kalmaya zorlayıcı bir tarafı yok sen merak etme için rahat olsunama doktorunla da görüş istersen belki pozisyon önerir yanda rahimi döndürürler
anladım canım çok teşekkür ederimCanım ters rahim çok normal bişiy benim de rahmim ters sağlıklı bir çocuğum var. Düşük Rahmi öne doğru olanlarda da oluyor retrovert ile alakalı değil.
Hadi insaallah hayırlı haberle gel:) bu saydiklarin gebelik beliritisiyle ayni. InşaAllah hayirlisyla gelmiştir bebis :)kızlar sanırım adet geliyoracayip canım sıkıldı pek de umutluydum.
gerçi leke kanama vs yok henüz ama.. bel ve alt karın ağrısı nedeniyle umutsuzluğa kapıldım. arada gelen bulantılar acaba mı dedirtiyor.
kaç saattir su falan içmedim, işten de çıkıyorum, eve gidince bir test patlatıcam, haber veririm..
Cnm neden zor olduki senin de mi dış gebelik sen kaç ay korndnEvet biraz ara ver inş gelir yakın zamandaBenim 1 sene sürmüştü hamile kalmam tekrardan. Dr gitmemiştim ama gittiğim ay hamile kaldım
Yok dış gebelik değil kalp atışı durdu kürtaj oldum . yumurta oluşmuyormuş benim ondan bide fmf hastasıyım o zmnlar bilmiyordum tabi atak geçirdikçe rahimde yapışıklıklarda oluşmuştu ondan sanırım doğumda fark ettikCnm neden zor olduki senin de mi dış gebelik sen kaç ay korndn
Allah yardmcn olsn cnmmm dilerm tez zamnda dileğin olr kavsrsn bebeşineYok dış gebelik değil kalp atışı durdu kürtaj oldum . yumurta oluşmuyormuş benim ondan bide fmf hastasıyım o zmnlar bilmiyordum tabi atak geçirdikçe rahimde yapışıklıklarda oluşmuştu ondan sanırım doğumda fark ettik
Ben korunmadım hiç zaten doğum yapmış gibi 1 ay kanamam oldu . Kürtaj sonrası. 2012 şubat ayında hamile kalmıştım kaybettim 2013 şubat ayında oğluma hamile kaldımCnm neden zor olduki senin de mi dış gebelik sen kaç ay korndn
Aminnn cnm hepimiz inşallahAllah yardmcn olsn cnmmm dilerm tez zamnda dileğin olr kavsrsn bebeşine
Sence korunaym mıAminnn cnm hepimiz inşallah
İnşaAlllahhhhh cnmmm bnmde kürtaj oldm ameliyt oldm suan alttan geln bi kananmam yok bitti ama hala ilişki yasamıyorz 6 hafta ilşki yok denildi 10 gün oldu baklm ne öneriyosn sen daha tecrübelisindr smdi cnm ondan soryormBen korunmadım hiç zaten doğum yapmış gibi 1 ay kanamam oldu . Kürtaj sonrası. 2012 şubat ayında hamile kalmıştım kaybettim 2013 şubat ayında oğluma hamile kaldımbu sene gen şubattayız İnşallah tedavi sonuç verir
inşallah hamilesndrMerhaba bende bebek istiyorum 2 ay falan oluyo korunmayali bugun adet gunumdu ama henuz adet olmadim insallah hamileyimdir
Insallah hayirlisiyla bi kizim var 4 .5 yasinda bi cocugum daha olsun yeterİ
inşallah hamilesndr
Ayy hadi insallah guzel haberini yazarsinn
İyice sıkışmayı bekle bari kuzum :) inşalllahh bebiş ağrısıdır.. benim de karnımda bu faaliyetler dönüyor şaşırıp kalıyorum.. insan karnının içini bu kadar hisseder mi yaş.. 100 tane kelebek geziyor sanki içerde
Kizlar test sonucu kocaman tek cizgi..Hadi insaallah hayırlı haberle gel:) bu saydiklarin gebelik beliritisiyle ayni. InşaAllah hayirlisyla gelmiştir bebis :)
bana 5. gun basla dedi sabah aksam 1 benimde insallah olur allah dualarimizi kabul etsin insallah. hepimizin kucagi dolsunbende bu ay klomen kullandım adetin 3.günü başladım sabah akşam tek aldım 5 günde bitti 3 yumurtam var günleri değerlendiriyoruz ama hamile kalanlarıda okudum düşük yapanlarıda .klomen düşük yapar mı bilmem ama arama yerine klomen yazınca bayağı yorum kullanan var. günlerin geçmesini bekliyoruz işte :)
1 ay korun ameliyatta yaptılar ya sana riske atma cnmSence korunaym mı
6 hafta ilişki mi yok dedi korunun mu dediİnşaAlllahhhhh cnmmm bnmde kürtaj oldm ameliyt oldm suan alttan geln bi kananmam yok bitti ama hala ilişki yasamıyorz 6 hafta ilşki yok denildi 10 gün oldu baklm ne öneriyosn sen daha tecrübelisindr smdi cnm ondan soryorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?