Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne bilim öyle yazmışlar bende düşük yapıp 8 ayda hamile kalmayınca aklıma kötü şeyler geliyor

Hadi insaallah hayırlı haberle gel:) bu saydiklarin gebelik beliritisiyle ayni. InşaAllah hayirlisyla gelmiştir bebis :)

Ndn zor oldu ki seninde mi dış gebelk cnm sn ne kadr ara vermştn

Allah yardmcn olsn cnmmm dilerm tez zamnda dileğin olr kavsrsn bebeşine

Cnm neden zor olduki senin de mi dış gebelik sen kaç ay korndn
Ben korunmadım hiç zaten doğum yapmış gibi 1 ay kanamam oldu . Kürtaj sonrası. 2012 şubat ayında hamile kalmıştım kaybettim 2013 şubat ayında oğluma hamile kaldım bu sene gen şubattayız İnşallah tedavi sonuç verir

Kızlar şifremi unutunca yeni hesap açmak zorunda kaldım rahim filmi çektirenler varmı aranızda ?? Çektirdikten sonra neler oldu

İnşaAlllahhhhh cnmmm bnmde kürtaj oldm ameliyt oldm suan alttan geln bi kananmam yok bitti ama hala ilişki yasamıyorz 6 hafta ilşki yok denildi 10 gün oldu baklm ne öneriyosn sen daha tecrübelisindr smdi cnm ondan soryorm

Ayy hadi insallah guzel haberini yazarsinn

Hadi insaallah hayırlı haberle gel:) bu saydiklarin gebelik beliritisiyle ayni. InşaAllah hayirlisyla gelmiştir bebis :)
Kizlar test sonucu kocaman tek cizgi..
Golge cizgi vs dahi yok.
Tek umudum 18. Gun yumurtlamak, bugunse 30. Gun.. Test de albiydi pff salak test

bana 5. gun basla dedi sabah aksam 1 benimde insallah olur allah dualarimizi kabul etsin insallah. hepimizin kucagi dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…