Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlayıncamı akıntı oluyordu yumurtalar çatlamadan öncemi ,bende ne akıntı ne bişe sinir oldum iyice çatladımı çatlıcak mı çatlar mı

Hamile arkadaşlar bi yerden alıntı yaptım sizde yapsanıza doğru sonuç veriyor mu merak ettim
mor lahana varmis ben denemedim ama deniyenler var ve 90% dogruymus.. mor lahanayi kaynatiyorsun idrarin kadar mor lahananin suyundan aliyorsun karistiriyorsun eger rengi pembe olursa kiz mor olursa erkekmis..

Ve mor lahana hurafe değil gerçek.kimya deneylerinde mor lahana ayristirici olarak kullanılıyor.bhcg kiz bebekte daha fazladir.mor lahananin siyah suyunun pembeye dönmesi bhcg yüksekliğindedir.erkek bebekte bhcg kızdaki kadar yüksek olmadigindan renk açılmaz koyu kalır

Böylede bi yorum var

Bu ayda o kadar belirtiye ramen yine husran kirmizilar geliyor yavas yavas artik iyice umutsuzluga kapilmaya basladim

Ayyyy bu da mı çıktı valla hiç uğraşamam ne gelirse hoşgelir

Ya ben de kan testi yaptirmak istiyorum, esim yaptirma bekle biraz diyor. bugun 35. gunum gecen ay 39 gun sonra regl oldum; bir de su kaliteli idrar testlerinde almistim ama yine de negatif cikti.

Boyle beklemek umutlanmak da ne zor.

Ya ben de kan testi yaptirmak istiyorum, esim yaptirma bekle biraz diyor. bugun 35. gunum gecen ay 39 gun sonra regl oldum; bir de su kaliteli idrar testlerinde almistim ama yine de negatif cikti.

Boyle beklemek umutlanmak da ne zor.
Benim de bugün 5 günüm geçiyor dün gebelik testi aldım bozuk çıktı bugün kan baktım 1.18 ama adet belirtileri hiç yok normalde hiç gecikmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…