O test pek saglikli sonuc vermiyor canım baska testle dene yarınKizlar test sonucu kocaman tek cizgi..
Golge cizgi vs dahi yok.
Tek umudum 18. Gun yumurtlamak, bugunse 30. Gun.. Test de albiydi pff salak test
Testler yaniltabiliyor bence başka testle de deneyin. InşaAllah hakkınızda hayırlısı olurKizlar test sonucu kocaman tek cizgi..
Golge cizgi vs dahi yok.
Tek umudum 18. Gun yumurtlamak, bugunse 30. Gun.. Test de albiydi pff salak test
6 hafta ilşki yok yazıyor intrnette doktr bişy demedi6 hafta ilişki mi yok dedi korunun mu dedi
1 ay korun ameliyatta yaptılar ya sana riske atma cnm
Normalde ilişki olur korunun derler büyük bi ameliyat olmadıkça cnm6 hafta ilşki yok yazıyor intrnette doktr bişy demedi
Hakkında hayırlısı olur ı sallan en kısa zamanda kavuşursun bebisineKizlarr adet oldum ben zaten hiç hissetmiyordum . Hayırlısı inşallahseymaka 18 Mart yeni bat canim
Valla bilmyrm intrnet diyor bn yarn kontrölm var doktora söylicmNormalde ilişki olur korunun derler büyük bi ameliyat olmadıkça cnm
Hadi hayırlısıHoşgeldin canım geçmiş olsun :) daha iyi olduğuna sevindim. Her gecen gün daha da iyiye gideceksin inşallah. Ben geri sayım yapıyorum bata 4 gün kaldı :)
Ayyyy bu da mı çıktı valla hiç uğraşamam ne gelirse hoşgelirHamile arkadaşlar bi yerden alıntı yaptım sizde yapsanıza doğru sonuç veriyor mu merak ettim
mor lahana varmis ben denemedim ama deniyenler var ve 90% dogruymus.. mor lahanayi kaynatiyorsun idrarin kadar mor lahananin suyundan aliyorsun karistiriyorsun eger rengi pembe olursa kiz mor olursa erkekmis..
24 saat sonramı verdinKızlar dün 543 çıkan değer bugun 857 çıkmış iyi degilmi
Kizlar test sonucu kocaman tek cizgi..
Golge cizgi vs dahi yok.
Yok dün 17.42 bugün 11.15 saatlerinde yaptirdim24 saat sonramı verdin
Benim de bugün 5 günüm geçiyor dün gebelik testi aldım bozuk çıktı bugün kan baktım 1.18 ama adet belirtileri hiç yok normalde hiç gecikmezdim.Ya ben de kan testi yaptirmak istiyorum, esim yaptirma bekle biraz diyor. bugun 35. gunum gecen ay 39 gun sonra regl oldum; bir de su kaliteli idrar testlerinde almistim ama yine de negatif cikti.
Boyle beklemek umutlanmak da ne zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?