Kizlarr adet oldum ben zaten hiç hissetmiyordum . Hayırlısı inşallahseymaka 18 Mart yeni bat canim
Ya anlamiyorum nasil boyle oluyor normalde de mi boyle?Benim de bugün 5 günüm geçiyor dün gebelik testi aldım bozuk çıktı bugün kan baktım 1.18 ama adet belirtileri hiç yok normalde hiç gecikmezdim.
Canım iki güne bir aynı saatte kan vereceksin bugün neden verdin yarın daha net olurdu ki güzel yükselmiş bir gün araya göreKızlar dün 543 çıkan değer bugun 857 çıkmış iyi degilmi
E hadi insallah canim :)Kizlar tiroid in gebelikte ve normalde olması gereken değer 2,5 ve altıymış ben ilk olcturdum tiroid 7,18 çıktıdoktor bu değer çok fazla dedi levotiron 100 mg verdi 2 aydır içiyorum bugün kan sonuçlarımı aldım 2,5 a düşmüüüşşş doktor bebiş gelebilir artık yapabilirsiniz dedi
Canım doktorum bana adetin ilk günü 1. Gün olcak şekilde 14. , 16. , 18. Ve 20. Günlerde gün aşırı birliktelik olursa yumurtlamayı kaçırmazsınız dedi bilmiyorum sorunun yanıtı oldu muAyrica size bir sey daha soracagim yumurtlama gunu regl oncesinin tam 14 gunu mu yoksa herhangi bir zaman olabilir mi?
Hayır hiç gecikmem ben günü gününe olurdum belki bi bmut yaptım ama malesema negatifYa anlamiyorum nasil boyle oluyor normalde de mi boyle?
Canım doktorum bana adetin ilk günü 1. Gün olcak şekilde 14. , 16. , 18. Ve 20. Günlerde gün aşırı birliktelik olursa yumurtlamayı kaçırmazsınız dedi bilmiyorum sorunun yanıtı oldu mu
Hayır hiç gecikmem ben günü gününe olurdum belki bi umut yaptım ama malesema negatif
Kızlar dün 543 çıkan değer bugun 857 çıkmış iyi degilmi
Keşke öyle birşey olsaaaaaaa ama mucize oluro ama sanirim normal periyot donemleri icin : 28 gun icin 39 olunca degisiyor olabilir.
belki stresten vs de gecikmis olabilir; ama iste belli olmuyor kanda da henuz yukselmemis de olabilir?
Troidin varda benim bisey olmadan önlem almak istedim troid değerlerime de baktırdım yukselmismi hamilelikle diye ama o da iyi çıkmış sukurCanım iki güne bir aynı saatte kan vereceksin bugün neden verdin yarın daha net olurdu ki güzel yükselmiş bir gün araya göreyarın beklenen değere ulaşır merak etme
Aaa super benimde 7 idi ilacı bırakınca 13 e çıktı 8 e düştü en son bir kac aydır 1- 2 lerde levotiron 100mg kullanıyorum bende hic aksatma kahvaltıdan yarim saat önce içiyorum ben hep ve etkili gerçekten insallah sende en kısa zamanda bebisini kavusursunKizlar tiroid in gebelikte ve normalde olması gereken değer 2,5 ve altıymış ben ilk olcturdum tiroid 7,18 çıktıdoktor bu değer çok fazla dedi levotiron 100 mg verdi 2 aydır içiyorum bugün kan sonuçlarımı aldım 2,5 a düşmüüüşşş doktor bebiş gelebilir artık yapabilirsiniz dedi
Rahatladim yorumlarınızla teşekkür ederim :)1 gun arayla gayet iyimasallah
@Vuslat ne zaman Canım mutlaka sor doktoruna unutma korunmayı.Ameliyat,iğne farketmiyor sanırım taze olduğu için biraz dinlenmeni isteyecektir
Ayrıca hamile kaldigindada mutlaka troidi soyle ve doktor bir şey diyene kadar devam etKizlar tiroid in gebelikte ve normalde olması gereken değer 2,5 ve altıymış ben ilk olcturdum tiroid 7,18 çıktıdoktor bu değer çok fazla dedi levotiron 100 mg verdi 2 aydır içiyorum bugün kan sonuçlarımı aldım 2,5 a düşmüüüşşş doktor bebiş gelebilir artık yapabilirsiniz dedi
O test pek saglikli sonuc vermiyor canım baska testle dene yarın
Testler yaniltabiliyor bence başka testle de deneyin. InşaAllah hakkınızda hayırlısı olur
başka marka da testim yok kızlar ya.. ama kendime 4-5 gün vericem.. hala olmazsam direkt kan testi artık garanti olsun ..ya belki de dogru degildir, ben de idrar testlerine guvenemiyorum.
Bu ovulasyon testlerini nereden alıyorsunuz?Kızlar ovulasyon testim yavastan belirmeye basladi
Kizlar tiroide nasi baktiriyorsunuz ya..bnde oldugunu dusunuyrm da baktirmak istiyrm kendi dr.uma da unuttm kac kere sormayiAaa super benimde 7 idi ilacı bırakınca 13 e çıktı 8 e düştü en son bir kac aydır 1- 2 lerde levotiron 100mg kullanıyorum bende hic aksatma kahvaltıdan yarim saat önce içiyorum ben hep ve etkili gerçekten insallah sende en kısa zamanda bebisini kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?