Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bir de benden iki gundur tuhaf bir sivi geliyor sumuk gibi; yumurtluyor muyum acaba diye dusundum ama cok anlamli gelmedi 35 gun sonra yumurtlanir mi?

Kizlar tiroid in gebelikte ve normalde olması gereken değer 2,5 ve altıymış ben ilk olcturdum tiroid 7,18 çıktı doktor bu değer çok fazla dedi levotiron 100 mg verdi 2 aydır içiyorum bugün kan sonuçlarımı aldım 2,5 a düşmüüüşşş doktor bebiş gelebilir artık yapabilirsiniz dedi

E hadi insallah canim :)

Ayrica size bir sey daha soracagim yumurtlama gunu regl oncesinin tam 14 gunu mu yoksa herhangi bir zaman olabilir mi?
Canım doktorum bana adetin ilk günü 1. Gün olcak şekilde 14. , 16. , 18. Ve 20. Günlerde gün aşırı birliktelik olursa yumurtlamayı kaçırmazsınız dedi bilmiyorum sorunun yanıtı oldu mu

Canım doktorum bana adetin ilk günü 1. Gün olcak şekilde 14. , 16. , 18. Ve 20. Günlerde gün aşırı birliktelik olursa yumurtlamayı kaçırmazsınız dedi bilmiyorum sorunun yanıtı oldu mu

o ama sanirim normal periyot donemleri icin : 28 gun icin 39 olunca degisiyor olabilir.

Hayır hiç gecikmem ben günü gününe olurdum belki bi umut yaptım ama malesema negatif

belki stresten vs de gecikmis olabilir; ama iste belli olmuyor kanda da henuz yukselmemis de olabilir?

Canım iki güne bir aynı saatte kan vereceksin bugün neden verdin yarın daha net olurdu ki güzel yükselmiş bir gün araya göre yarın beklenen değere ulaşır merak etme
Troidin varda benim bisey olmadan önlem almak istedim troid değerlerime de baktırdım yukselmismi hamilelikle diye ama o da iyi çıkmış sukur

Aaa super benimde 7 idi ilacı bırakınca 13 e çıktı 8 e düştü en son bir kac aydır 1- 2 lerde levotiron 100mg kullanıyorum bende hic aksatma kahvaltıdan yarim saat önce içiyorum ben hep ve etkili gerçekten insallah sende en kısa zamanda bebisini kavusursun

Ayrıca hamile kaldigindada mutlaka troidi soyle ve doktor bir şey diyene kadar devam et

Kizlar tiroide nasi baktiriyorsunuz ya..bnde oldugunu dusunuyrm da baktirmak istiyrm kendi dr.uma da unuttm kac kere sormayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…