- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Internetten gittiden inno diye başlıyor onlar iyi ve doğru sonuç cikariyorBu ovulasyon testlerini nereden alıyorsunuz?
Doktora troid değerlerime baktırmak istediğini soyle canim kan veriyosun bu kadar değerlerin 5 den yüksek olursa hatta 2 den yüksek olursa dikkat edilmesi gerekiyo... sende herhengi bir sorun varmi kalp çarpıntısı sesinin kalınlaşması halsizlik saç dökülmesi sinir ve hizli kilo alimi bende bu belirtiler vardı ve yavaş çalışıyordu bazılarında da kilo kaybı oluyor hızla o da hızlı çalıştığını gosterirKizlar tiroide nasi baktiriyorsunuz ya..bnde oldugunu dusunuyrm da baktirmak istiyrm kendi dr.uma da unuttm kac kere sormayi
Pembe fln olursa erkek diye biliyorum amaHamile arkadaşlar bi yerden alıntı yaptım sizde yapsanıza doğru sonuç veriyor mu merak ettim
mor lahana varmis ben denemedim ama deniyenler var ve 90% dogruymus.. mor lahanayi kaynatiyorsun idrarin kadar mor lahananin suyundan aliyorsun karistiriyorsun eger rengi pembe olursa kiz mor olursa erkekmis..
hareketlerini hissetseydin içinde kaydığını daha çok etkilenirdin inan bana.kötününde daha kötüsü var kuzum .herşeyin hayırlısı Allahtan.kısa zamanda toparlanırsın inşş kalbim seninle.Ben sonradan görmüştüm seni hamile olduğunu çok sevinmiştim senin adına :) aynen öyle demekki hayırlısı böyleymiş, kalp atışlarını hiç duymasaydım bu kadar etkilenmezdim diyorum ama gene üzülüyor insan, sağlıkla hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşaallah bende en kısa zamanda toparlanıp sizin bebelere arkadaş yapcam merak etme :)
Canim sen keseyi gordun mu ?hareketlerini hissetseydin içinde kaydığını daha çok etkilenirdin inan bana.kötününde daha kötüsü var kuzum .herşeyin hayırlısı Allahtan.kısa zamanda toparlanırsın inşş kalbim seninle.
Bende pembe erkek diye biliyorumPembe fln olursa erkek diye biliyorum ama
bugün gördüm canım 5mm kesem varmış.Canim sen keseyi gordun mu ?
hadi gözün aydın canım sen kaç haftalıksın sata göre betan nasıldı?bugün gördüm canım 5mm kesem varmış.
Ben n11 den aliyorum 20 tane 2 tanede erken gebelık hedıye verıo 23 lirami ne öle bişiye almiştmBu ovulasyon testlerini nereden alıyorsunuz?
olur ben hamile olduğumu öğrendiğimde 2,5aydır hasta olamamıştım.ya bir de benden iki gundur tuhaf bir sivi geliyor sumuk gibi; yumurtluyor muyum acaba diye dusundum ama cok anlamli gelmedi 35 gun sonra yumurtlanir mi?
12 ocak sat 12 ocak batdı kuzum senin nasıldıOh
hadi gözün aydın canım sen kaç haftalıksın sata göre betan nasıldı?
Hayırlı olsun benim bata 4 gün var erken gebelik testinden aldım predictor 6 gün önce diye daha yapmadım bekliyorum. Ortalama döngüm 38 gün sürüyor ama değişken.35 ile 43 arası değişiyor. Sanırım cmt sabah ya da pzr sabah yaparım.arkadaşlar nasılsınız herkese iyi akşamlar.gündüz giremedim.mesajları geriden okucam.kızlar bugün keseyi gördük 5mm kesem varmış.aşağıya yerleşmiş gibi, duruyo dedi doktor.yarın tahlillerim yapılacak sabah aç karnına ikide sonuçlarım çıkıcak.yarın pregestan vercek tahliller çıktıktan sonra .şimdilik durumlar bu kızlar sizlerde ne var ne yok.
Kızlar bir yorum yapabilir misiniz şu sürece..yanlış mı düşünüyorumKızlar yumurta testim 6 şubat gecesi pik yapmıştı...ertesi gün Silikti...7 şubat sabah ilişki oldu..8 şubatta öğlen ise hastaneye gittiğimde 24mm çatlamamış yumurta kist olmuş dediler ..yumurtlama testinde pilten itibaren 24-36saat içinde çatlıyor diye biliyorum bugün ise yumurtamın sonrasında çatlamış olduğunu söylediler sıvıyı da gördüler...yani o zaman benim yumurtam 8 şubat gece veya en geç 9u sabah çatlamıştır...çatlama bu ay bende çok geç oldu... 8 veya 9 şubatta olmuştur döllenme eğer olduysa...bu durumda ben kanda çıkmayacağını düşündüm doktora 1 gün gecikmenin önemsiz olduğunu bu ay çok geç yumurtladığımı söyledim ...ancak o da kana bakalım dedi ve negatif ...ama ben Hale’n bu kısa zamanda kanda çıkmaz diye düşünüyorum ne diyorsunuz?????
Selam arkadaşlarım ne var ne yok bayadır girmiyorum rahatsızdım yeni yeni toparlandım benim bebiş çok zorluyor beni sizlerde ne var ne yok hamiş adaylarımız varmı mesajların hepsini okuyamadım @VosVos35seymaka @AsyaaAyazz P u d i n g ve daha hatırlamadığım kişiler var ne yapıyonuz bakım inşlhh sizide böyle zorlayacak bir bebişiniz olur emiii
İçini ferah tut bir kez daha test yaparsın. Moralini bozma. Sonuca göre de hareket edersin.Kızlar bir yorum yapabilir misiniz şu sürece..yanlış mı düşünüyorum
Ben göremedim 2. çizgiyi.Kızlar testim pozitif mi???
Kızlar bir yorum yapabilir misiniz şu sürece..yanlış mı düşünüyorum
Kızlar testim pozitif mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?