Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar tiroide nasi baktiriyorsunuz ya..bnde oldugunu dusunuyrm da baktirmak istiyrm kendi dr.uma da unuttm kac kere sormayi
Doktora troid değerlerime baktırmak istediğini soyle canim kan veriyosun bu kadar değerlerin 5 den yüksek olursa hatta 2 den yüksek olursa dikkat edilmesi gerekiyo... sende herhengi bir sorun varmi kalp çarpıntısı sesinin kalınlaşması halsizlik saç dökülmesi sinir ve hizli kilo alimi bende bu belirtiler vardı ve yavaş çalışıyordu bazılarında da kilo kaybı oluyor hızla o da hızlı çalıştığını gosterir

Pembe fln olursa erkek diye biliyorum ama

hareketlerini hissetseydin içinde kaydığını daha çok etkilenirdin inan bana.kötününde daha kötüsü var kuzum .herşeyin hayırlısı Allahtan.kısa zamanda toparlanırsın inşş kalbim seninle.

arkadaşlar nasılsınız herkese iyi akşamlar.gündüz giremedim.mesajları geriden okucam.kızlar bugün keseyi gördük 5mm kesem varmış.aşağıya yerleşmiş gibi, duruyo dedi doktor.yarın tahlillerim yapılacak sabah aç karnına ikide sonuçlarım çıkıcak.yarın pregestan vercek tahliller çıktıktan sonra .şimdilik durumlar bu kızlar sizlerde ne var ne yok.

Kızlar yumurta testim 6 şubat gecesi pik yapmıştı...ertesi gün Silikti...7 şubat sabah ilişki oldu..8 şubatta öğlen ise hastaneye gittiğimde 24mm çatlamamış yumurta kist olmuş dediler ..yumurtlama testinde pilten itibaren 24-36saat içinde çatlıyor diye biliyorum bugün ise yumurtamın sonrasında çatlamış olduğunu söylediler sıvıyı da gördüler...yani o zaman benim yumurtam 8 şubat gece veya en geç 9u sabah çatlamıştır...çatlama bu ay bende çok geç oldu... 8 veya 9 şubatta olmuştur döllenme eğer olduysa...bu durumda ben kanda çıkmayacağını düşündüm doktora 1 gün gecikmenin önemsiz olduğunu bu ay çok geç yumurtladığımı söyledim ...ancak o da kana bakalım dedi ve negatif ...ama ben Hale’n bu kısa zamanda kanda çıkmaz diye düşünüyorum ne diyorsunuz?????

Hayırlı olsun benim bata 4 gün var erken gebelik testinden aldım predictor 6 gün önce diye daha yapmadım bekliyorum. Ortalama döngüm 38 gün sürüyor ama değişken.35 ile 43 arası değişiyor. Sanırım cmt sabah ya da pzr sabah yaparım.

Kızlar bir yorum yapabilir misiniz şu sürece..yanlış mı düşünüyorum

Bizde didiniyoruz işte :))) minik zorlsada iyiki var ya bizde sabırsızlıkla bekliyoruz zorlucak bi minik.Allah sağlıkla kucağına aldrsınıda inşallah güzel geçer sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…