Benim sat 15 ocak bat 11 şubat canım . Betam 2429 geldi. Kese yi 4+3iken göremedi dr yarın 4+5 olacagım inş görür12 ocak sat 12 ocak batdı kuzum senin nasıldı
Peki hafif pembe akıntım var bu ne ki?Bence de çıkmaz.Kaçıncı gün yumurtlamış oldun bu durumda?
Eveeetttt❤❤❤
Evet canım pozitifKızlar testim pozitif mi???
Allah sana bagslasn cnmInsallah hayirlisiyla bi kizim var 4 .5 yasinda bi cocugum daha olsun yeter
Kasık ağrın bel ağrın var mı canım peki bi de pembe akıntım var biraz şimdi hastanede kan sonucumu bekliyorum ❤Evet canım pozitif
CANIM normalde döngüm 25gün ..en geç 26.gün olurum..bugün 26.gün ve Hale’n olmadım ..çatlama ise 19 veya20.gün oldu ki döngüme göre 11 veya 12.gün çatlaması gerekirken...ilk defa yaşıyorum bu gecikmeyi..çocuk düşünmeye başlayınca benim vücudun dengesi şaştı galibaBence de çıkmaz.Kaçıncı gün yumurtlamış oldun bu durumda?
Eveeetttt❤❤❤
Hadi bakalım kan sonucunu yaz bize deKasık ağrın bel ağrın var mı canım peki bi de pembe akıntım var biraz şimdi hastanede kan sonucumu bekliyorum ❤
Yazarım inşallah 2 yıldır bu çizgiyi bekliorum sende saglıkla al bebeğini kucağına inşallllahh ❤Hadi bakalım kan sonucunu yaz bize de
AMin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaYazarım inşallah 2 yıldır bu çizgiyi bekliorum sende saglıkla al bebeğini kucağına inşallllahh ❤
Tm cnm öle yapcm ama onlara bakılrsa 6 ay diyolar cnm1 gun arayla gayet iyimasallah
BerraAksa_K Canım mutlaka sor doktoruna unutma korunmayı.Ameliyat,iğne farketmiyor sanırım taze olduğu için biraz dinlenmeni isteyecektir
Kendi kadin dogumcuma soylesem yapar demi cnm yksa dahiliyeye fln mi gitmem gerk.vala dediklerinin cogu var sanirim ve ben herseyi bisiye bagliyrm.su sundandir fln diye.troid.den bayadir supheleniyrm ama baktirmadm hic.bu normal yapilan hormon testlerinde bakiliyormu ona bnm butun hormon testlerim yapildi guya :/Doktora troid değerlerime baktırmak istediğini soyle canim kan veriyosun bu kadar değerlerin 5 den yüksek olursa hatta 2 den yüksek olursa dikkat edilmesi gerekiyo... sende herhengi bir sorun varmi kalp çarpıntısı sesinin kalınlaşması halsizlik saç dökülmesi sinir ve hizli kilo alimi bende bu belirtiler vardı ve yavaş çalışıyordu bazılarında da kilo kaybı oluyor hızla o da hızlı çalıştığını gosterir
Oyy saglikla al kucagina insallah cnm bnmarkadaşlar nasılsınız herkese iyi akşamlar.gündüz giremedim.mesajları geriden okucam.kızlar bugün keseyi gördük 5mm kesem varmış.aşağıya yerleşmiş gibi, duruyo dedi doktor.yarın tahlillerim yapılacak sabah aç karnına ikide sonuçlarım çıkıcak.yarın pregestan vercek tahliller çıktıktan sonra .şimdilik durumlar bu kızlar sizlerde ne var ne yok.
Hadi bakalim gunu guzel bi hamis haberiyle kapatalim :)Yazarım inşallah 2 yıldır bu çizgiyi bekliorum sende saglıkla al bebeğini kucağına inşallllahh ❤
amin canım Allahım sizlerede nasip etsinOyy saglikla al kucagina insallah cnm bnm
inş canım yarın güzel haberleri sende verirsin bize.benim beta pazartesi 842 di bugün artık kaç bilmiyorum.kese görününce istemedi. belki dün gitsem benimde görünmicekti.benimde sat 12 ocak döngüye göre 8 şubatdı.ama son sata dikkat ediyollar.seninde son satın bugün.değerlerin çok güzel çıkmış.Benim sat 15 ocak bat 11 şubat canım . Betam 2429 geldi. Kese yi 4+3iken göremedi dr yarın 4+5 olacagım inş görür
Insallah be kuzummamin canım Allahım sizlerede nasip etsin
Amiiiin inşallahhh rabbim isteyen herkese içinde bana da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.❤Hadi bakalim gunu guzel bi hamis haberiyle kapatalim :)
bencede canım düzensiz adetlerde geç yapıyolar daha iyi sonuç almak için.inş bebişin senledirHayırlı olsun benim bata 4 gün var erken gebelik testinden aldım predictor 6 gün önce diye daha yapmadım bekliyorum. Ortalama döngüm 38 gün sürüyor ama değişken.35 ile 43 arası değişiyor. Sanırım cmt sabah ya da pzr sabah yaparım.
Amin cnmmm darısı tüm bebek isteyenlere dualarım sizinleBizde didiniyoruz işte :))) minik zorlsada iyiki var ya bizde sabırsızlıkla bekliyoruz zorlucak bi minik.Allah sağlıkla kucağına aldrsınıda inşallah güzel geçer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?