Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de 9 Şubat'ta çatlayan yumurta için 15inde kanda hcg çıkmaz..

Evet canım degerlerim güzel inşallah kese de görünür

İkiz galiba :) maşallah değerin çok güzel. Karından mı bakıldı? Alttan görünürdü bu değere
Karından baktı oluşum var dedi iki gün sonra gel dedi altyan baktırmak istemiyorum beklerim gerekirse haftasının gelmesini dedim inş yarın gerek kalmaz gözükür

Bence de 9 Şubat'ta çatlayan yumurta için 15inde kanda hcg çıkmaz..
CANIM bende öyle düşündüm doktora söyledim ama çatlamış yumurtan, şüpheli ilişkin varmış yapalım dedi ve yaptırdım...1 hafta daha bekleyelim adet gelmezse söktürücü veririz...adet günü de gelirsin hormonlara bakarız dedi...o sanki geç döllenme de yokmuş gibi söyledi gelmezse söktürücü veririz diye

İyi de 8inde çatlamayan yumurta söz konusu.. sonradan çatladığı kesinleşmiş.. hiç mi hesap yapmıyor bu adam.. başka yerde yaptır bir sonraki testi bence

hareketlerini hissetseydin içinde kaydığını daha çok etkilenirdin inan bana.kötününde daha kötüsü var kuzum .herşeyin hayırlısı Allahtan.kısa zamanda toparlanırsın inşş kalbim seninle.
Kesinlikle oyle, doktorla uzun uzun konuştuk ben kürtaj olmak istemedim içimde kalsın istedim o psikolojiyle sağlıklı düşünemedim demekki doktor uzun uzun anlattı bebeğinin kalbi gelişmemiş yAni bu 8 aylıkken de durabilirdi, ya da kalp yeterince gelişmediği için beyin hasarlı bir bebek olabilirdi, hatta ne dedi biliyor musun bu bebek ölümleri ve düşükler iyiki var yoksa doğanın dengesi bozulur sağlıklı insandan daha çok engelli insan dünyaya gelirdi falan diye bana 1 saat kürtaja ikna olmam için anlattı baktılar olmuyorum verdiler zorla narkozu uyandığımda herşey bitmişti Allah kimseye yaşatmasın psikolojik olarak çok zor bi süreç

Aynen bende söyledim çıkmaz diye sonra negatif çıkınca da bir hafta bekle gelmezse söktürücü veririz dedi 8inde kistleşmiş yumurta dediler..çok üzüldüm hormonlarımda sıkıntı var herhalde yumurtam çatlamıyor diye... bugün gittim çatlamış...kistleşen yumurta çatlamaz ki...bana o gün 24 mm olmuş yumurta belki çatlar bekleyin vs demedi...

İyi de 8inde çatlamayan yumurta söz konusu.. sonradan çatladığı kesinleşmiş.. hiç mi hesap yapmıyor bu adam.. başka yerde yaptır bir sonraki testi bence
ynen bende söyledim çıkmaz diye sonra negatif çıkınca da bir hafta bekle gelmezse söktürücü veririz dedi 8inde kistleşmiş yumurta dediler..çok üzüldüm hormonlarımda sıkıntı var herhalde yumurtam çatlamıyor diye... bugün gittim çatlamış...kistleşen yumurta çatlamaz ki...bana o gün 24 mm olmuş yumurta belki çatlar bekleyin vs demedi...

Yarin bat gunu olanlarda bir gelisme var mi bugun bakamadim pek ama varsa neler yoksa regl olan.oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…