- 28 Ekim 2017
- 565
- 572
- 103
- 35
Amin canım amin vardır zamanı 3. Ayimdi zaten... Ben spora devam ne olsa bebik yok , siz güzel haberler verirsiniz insallahhakkinda hayirlisi olsun gelecek ay insallah olur caniiimmm
Amin canım çok sağol güzel dileklerin içinHakkında hayırlısı olur ı sallan en kısa zamanda kavuşursun bebisine
Bence de 9 Şubat'ta çatlayan yumurta için 15inde kanda hcg çıkmaz..Kızlar yumurta testim 6 şubat gecesi pik yapmıştı...ertesi gün Silikti...7 şubat sabah ilişki oldu..8 şubatta öğlen ise hastaneye gittiğimde 24mm çatlamamış yumurta kist olmuş dediler ..yumurtlama testinde pilten itibaren 24-36saat içinde çatlıyor diye biliyorum bugün ise yumurtamın sonrasında çatlamış olduğunu söylediler sıvıyı da gördüler...yani o zaman benim yumurtam 8 şubat gece veya en geç 9u sabah çatlamıştır...çatlama bu ay bende çok geç oldu... 8 veya 9 şubatta olmuştur döllenme eğer olduysa...bu durumda ben kanda çıkmayacağını düşündüm doktora 1 gün gecikmenin önemsiz olduğunu bu ay çok geç yumurtladığımı söyledim ...ancak o da kana bakalım dedi ve negatif ...ama ben Hale’n bu kısa zamanda kanda çıkmaz diye düşünüyorum ne diyorsunuz?????
Gebelik testi mi bu? Eğer öyleyse pozitif görünüyor.. hayırlı olsun :)Kızlar testim pozitif mi???
Kan sonucum çıktı 9.74 ve malesef kanamam başladı sanırım kimyasal gebelikHadi bakalim gunu guzel bi hamis haberiyle kapatalim :)
Kan sonucum 9.74 çıktı sanırım kimyasalGebelik testi mi bu? Eğer öyleyse pozitif görünüyor.. hayırlı olsun :)
Artış iyi görünüyor,2 gün sonra tekrar yaptıracak mısın yoksa usg yi mi bekleyeceksinYok dün 17.42 bugün 11.15 saatlerinde yaptirdim
İkiz galiba :) maşallah değerin çok güzel. Karından mı bakıldı? Alttan görünürdü bu değereBenim sat 15 ocak bat 11 şubat canım . Betam 2429 geldi. Kese yi 4+3iken göremedi dr yarın 4+5 olacagım inş görür
Evet canım degerlerim güzel inşallah kese de görünürinş canım yarın güzel haberleri sende verirsin bize.benim beta pazartesi 842 di bugün artık kaç bilmiyorum.kese görününce istemedi. belki dün gitsem benimde görünmicekti.benimde sat 12 ocak döngüye göre 8 şubatdı.ama son sata dikkat ediyollar.seninde son satın bugün.değerlerin çok güzel çıkmış.
Karından baktı oluşum var dedi iki gün sonra gel dedi altyan baktırmak istemiyorum beklerim gerekirse haftasının gelmesini dedim inş yarın gerek kalmaz gözükürİkiz galiba :) maşallah değerin çok güzel. Karından mı bakıldı? Alttan görünürdü bu değere
CANIM bende öyle düşündüm doktora söyledim ama çatlamış yumurtan, şüpheli ilişkin varmış yapalım dedi ve yaptırdım...1 hafta daha bekleyelim adet gelmezse söktürücü veririz...adet günü de gelirsin hormonlara bakarız dedi...o sanki geç döllenme de yokmuş gibi söyledi gelmezse söktürücü veririz diyeBence de 9 Şubat'ta çatlayan yumurta için 15inde kanda hcg çıkmaz..
Geçmiş olsun canımKan sonucum 9.74 çıktı sanırım kimyasal
İyi de 8inde çatlamayan yumurta söz konusu.. sonradan çatladığı kesinleşmiş.. hiç mi hesap yapmıyor bu adam.. başka yerde yaptır bir sonraki testi benceCANIM bende öyle düşündüm doktora söyledim ama çatlamış yumurtan, şüpheli ilişkin varmış yapalım dedi ve yaptırdım...1 hafta daha bekleyelim adet gelmezse söktürücü veririz...adet günü de gelirsin hormonlara bakarız dedi...o sanki geç döllenme de yokmuş gibi söyledi gelmezse söktürücü veririz diye
Kesinlikle oyle, doktorla uzun uzun konuştuk ben kürtaj olmak istemedim içimde kalsın istedim o psikolojiyle sağlıklı düşünemedim demekki doktor uzun uzun anlattı bebeğinin kalbi gelişmemiş yAni bu 8 aylıkken de durabilirdi, ya da kalp yeterince gelişmediği için beyin hasarlı bir bebek olabilirdi, hatta ne dedi biliyor musun bu bebek ölümleri ve düşükler iyiki var yoksa doğanın dengesi bozulur sağlıklı insandan daha çok engelli insan dünyaya gelirdi falan diye bana 1 saat kürtaja ikna olmam için anlattı baktılar olmuyorum verdiler zorla narkozu uyandığımda herşey bitmişti Allah kimseye yaşatmasın psikolojik olarak çok zor bi süreçhareketlerini hissetseydin içinde kaydığını daha çok etkilenirdin inan bana.kötününde daha kötüsü var kuzum .herşeyin hayırlısı Allahtan.kısa zamanda toparlanırsın inşş kalbim seninle.
Bide biraz daha bekleyip başka yerde test yaptırayım diyorum. Yani geç yumurtladığım Ortada zatenİyi de 8inde çatlamayan yumurta söz konusu.. sonradan çatladığı kesinleşmiş.. hiç mi hesap yapmıyor bu adam.. başka yerde yaptır bir sonraki testi bence
Aminnn inşallah Rabbim herkese hayırlısını nasio etsin.Geçmiş olsun canımsağlıklı bir gebelik yakındır inşallah
ynen bende söyledim çıkmaz diye sonra negatif çıkınca da bir hafta bekle gelmezse söktürücü veririz dedi 8inde kistleşmiş yumurta dediler..çok üzüldüm hormonlarımda sıkıntı var herhalde yumurtam çatlamıyor diye... bugün gittim çatlamış...kistleşen yumurta çatlamaz ki...bana o gün 24 mm olmuş yumurta belki çatlar bekleyin vs demedi...İyi de 8inde çatlamayan yumurta söz konusu.. sonradan çatladığı kesinleşmiş.. hiç mi hesap yapmıyor bu adam.. başka yerde yaptır bir sonraki testi bence
Hayirlisi boyleymis canim üzülme herseyde bi hayr vardir...gecmis olsunKan sonucum çıktı 9.74 ve malesef kanamam başladı sanırım kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?