Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlamana bakilirsa 1 haftan var olmadim regl diyebilmen icin canim.Sen bidahaki kontrolunde ya da pazartesi kana baktirabilirsin süphen icin

Tm cnm öle yapcm ama onlara bakılrsa 6 ay diyolar cnm

Devlet hastanesi doktorlari standart 6 ay diyor canım.Bana da oyle dediler.
Kendi doktorum ilk kanamadan sonra (ben igneden 15 gun sonra düşük yaptim ancak)
Bundan sonra 2 regl ol sonrasinda olabilir demisti.
Ben 1 regl daha kendim bekledim yabi toplam 3 regl gordum dis gebelik sonrasi

Kan sonucum çıktı 9.74 ve malesef kanamam başladı sanırım kimyasal gebelik

En kisa zamanda saglikla gelir bebisin insallah❤Kanaman bitincede yine de bi degerine baktir derim

Benim ki ben geliyorum diyor cunku .zaten pekte umidim yoktu...

Kasık ağrın bel ağrın var mı canım peki bi de pembe akıntım var biraz şimdi hastanede kan sonucumu bekliyorum ❤
Telefonumun isigi kisikmis kusura bakma basta göremedim ama silik çizgi var inşallah kanda hayırlı sonucu alırsın tekrar kusuruma bakma hassas bir konu neticede

CANIM cevaplar için çok teşekkür ederim ilgilendiğin için sağol Ben şu an negatif sonucuna hiç takılmıyorum ve beklemede kalıyorum o zaman

Telefonumun isigi kisikmis kusura bakma basta göremedim ama silik çizgi var inşallah kanda hayırlı sonucu alırsın tekrar kusuruma bakma hassas bir konu neticede
Estagfurullah canım önemli değil. Kan sonucum 9.74 çıktı kanamamda var hayırlısı artk bakalm

ya benim simdi de gogsumde agri basladi boyle sinirime dokuna dokuna agriyor

asiri da istahim acik ya, hic doymuyorum.

dun de sumuksu bir akintim vardi.

ayrica bacagimin bir tanesi de boyle iceriden iceriden agriyor.

sinirlerim de bozuk biraz.

ama predictor early negatif cikti ya, ne kadar daha beklesem bilmiyorum.

Canim iyiyim cok şükür. Gunlerim dolu dolu geciyor. Bende cok bakamaz oldum. Tedavi baslasin burda olacagim hep
Sen nasılsın canim? Hersey yolundadir umarim.

Hormon ayrı bu tsh ve serbest t3 t4 diye geçer sen kadına doğuma soyle sen o da yapar testi ama ister sen dahiliyeye git uzmanı o tüm hormon tam kan troide baktırmak istyrm de.... üzülme ayrıca herşeyin çözümü var merak etme benim değerim 13 e bile çıktı ama su an şükür 2 ilaç sayesinde... belki sen oyle sanıyorsun hic bişeyin yoktur endişelenme

Çok iyi anlıyorum seni defalarca o acıları yaşadım.hemde 18 22 23 haftalık. Elim karnıma gidemiyodu. Tekrar tekrar test yapıyordum evde belki gitmemistir içimdedir diye.sana yaşadıklarımı anlatsam hikaye olur.en zorunu geçen temmuz ayında yaşadım. Oğlum ne yazıkki herşeyine tanık oldu.akli basında 5 yaşındaydı.onun yanında duygularımi bastırması zordu.birde doğumum zor oldu.ama bak hayat devam ediyor.tekrar hamileyim.bugun yaşadım ilçedeki doktor yakınım olsan saçmalama bu kadar olandan sonra ne çocuğu derdim iyi cesaret umutla bakıyorsun dedi.evet bakıyorum dedim bende çünkü hayatta umut da devam ediyor.sende umudunu hiç ama hiç yitirme.sakin içine atma .açını yasa ama kendini kaybetme.

Gozun aydin canim. Kalp atislarini da duyacaksin insallah gümbür gümbür❤❤❤

Artış iyi görünüyor,2 gün sonra tekrar yaptıracak mısın yoksa usg yi mi bekleyeceksin
Valla bugün baktırdim
Yarın bida baktırmam galiba araya da hafta sonu giriyor sanırım pazartesi hem günler ilerlemiş olur hem kese görünür belki değer artışıyla.. usg baktirırım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…