- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
En azindnn oldugunu biliyosun cnm ya ck gecms olsn RBbm tez zamanda nasip etsn insallah saglikli bir gebelik2 yıl önce de yüksek betalı düzgün artan olmştu ama o da nasip olmadı Rabbim hayırlısını versin.
Inş canım haftaya yolk kesesi olusacakmis daha sonraki haftaya da kalp atışı.ilerideki hafta artık kendi doktoruma giderim.sen naptın tedavi başladımı kuzumGozun aydin canim. Kalp atislarini da duyacaksin insallah gümbür gümbür❤❤❤
Bilmem ki cnm ben ilk defa duydumPembe fln olursa erkek diye biliyorum ama
Her şey gonlunden gectigi gibi olsun canim. Saglikla dogsun❤Inş canım haftaya yolk kesesi olusacakmis daha sonraki haftaya da kalp atışı.ilerideki hafta artık kendi doktoruma giderim.sen naptın tedavi başladımı kuzum
Ahahh aynen dogru :))Kış mevsiminde de insan üşeniyorfazla mesaiden .. eskiler ne dogrudemis: üşenenin cocugu olmazmis diye :)))))
Inş o sürecin iyi geçicek kuzum bende dantel yapıyorum unutuyorum kendimi örgü pek bilmiyorum ama dantel yapıp satıyorum. Inş canım Allah dualarımızı kabul etsin.bizi evlatlarımıza kavuştursunHer şey gonlunden gectigi gibi olsun canim. Saglikla dogsun❤
Ben de adet olmayi bekliyorum canim. Allah'tan bir mani cikmazsa tedavi o zaman başlayacak. Cok dusunmemeye calisiyorum. Gunlerimde bu ara yogun geciyor. Örgüye başladım. Terapi gibi oldu. Stresli degilim en güzeli de bu benim icin
Heyecanlı bekleyişler bunlar:) Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsinInş canım haftaya yolk kesesi olusacakmis daha sonraki haftaya da kalp atışı.ilerideki hafta artık kendi doktoruma giderim.sen naptın tedavi başladımı kuzum
AminnnnnInş o sürecin iyi geçicek kuzum bende dantel yapıyorum unutuyorum kendimi örgü pek bilmiyorum ama dantel yapıp satıyorum. Inş canım Allah dualarımızı kabul etsin.bizi evlatlarımıza kavuştursun
Çok geçmiş olsun canim çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum .yürekten hissediyorum acını inan.ama cennette kuzun seni bekliyo.melek oldu.ins bir daha o duyguyu yaşarsın. Ama inş aynı kaderi yaşamazsın.Doğduktan sonra kaybetmesi de çok zor ben 7 aylık bebeğimi trafik kazasında kaybettim daha 2 ay oldu şimdi tekrar olur inşallah çünkü kızım 4 sene tadavi gördükten sonra oldu Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canim sen betayı verdin mi bugün. Dün mu vermiştin kafam karıştı azcik:)Heyecanlı bekleyişler bunlar:) Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Inş canım bir kere duyurdum arkası geldi.1500 lira para aldım geçen yıl.ama git gide dantel kalktı artık buralarda.orgu her zaman devam eden bir iş.bence sen onu degerlendirAminnnnnAmiiinnnnn
Bende orguyu hic bilmezdim. Gecen sene bir basladim bir suru sey ördüm. Kötü bir seneydi ve beni iyi oyaladı.Internetten bakarak ögrendimsenin satiyor olman daha guzelmis. Bende o safhaya gelirim insallah.
Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalmıştım ben 2 ay sonraKan sonucum çıktı 9.74 ve malesef kanamam başladı sanırım kimyasal gebelik
ay canim bir daha soyleyecegim ama beni de ekler misin lutfen?HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
- @CitirTurtam
- N nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @PamukDeniz
- Y Yademim
- @Prmm
- @Seyolsal
- @Yukakita
- @busem17
- @madamsurgun27
- @Teacher8934 16 Şubat
- @Moon1224 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @sky19 17 Şubat
- @strongirl 17 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @Aysmit 19 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @enfesnana 23 Şubat
- @Sevdeeee1 23 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @meraalll 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @nurcuk34 25 Şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @Portakallicilek 26 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
SEVDAM07 1 Mart - @Papatyalardaguzel 2 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- @Mehlikara 3 Mart
- @Nurr05 3 Mart
- @Sibelak85 4 Mart
- @hiranur3419 4 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @mahidevran61 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
- @R4bi4 8 Mart
- @Mavigece11 8 Mart
- @Pink-unicorn 8 Mart
- @Sessizgemi86 10 Mart
- @P u d i n g 12 Mart
- @elemm27 13 Mart
- @ela basak 15 Mart
- @Ezmu0810 21 Mart
Aminnn4 sene tedavi gördüm bende sonunda annelik duygusunu tattım Allah a şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ay ne güzel hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah:) Allah olmayan herkese verSin aminay canim bir daha soyleyecegim ama beni de ekler misin lutfen?
Bunun yerine gebelik testi yapsaydın bari:))Kızlar merhaba hatırlarsanız yanlışlıkla ovü testi yapıp hamile olduğumu sanmıştım ilk önce daha doğrusu testler karışmışsonradan anladım ki ovü testiymiş ilk attığım resim bata 5 gün kalaydı bugün gece yarısı aklıma geldi bitane daha yapim dedim şuan bata 2 gün var ve sanki giderek koyulaşıyo test ayda 2 kez yumurtlama olmayacağına göre inşallah hamişlik belirtisidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?