Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inş canım haftaya yolk kesesi olusacakmis daha sonraki haftaya da kalp atışı.ilerideki hafta artık kendi doktoruma giderim.sen naptın tedavi başladımı kuzum
Her şey gonlunden gectigi gibi olsun canim. Saglikla dogsun❤
Ben de adet olmayi bekliyorum canim. Allah'tan bir mani cikmazsa tedavi o zaman başlayacak. Cok dusunmemeye calisiyorum. Gunlerimde bu ara yogun geciyor. Örgüye başladım. Terapi gibi oldu. Stresli degilim en güzeli de bu benim icin

Inş o sürecin iyi geçicek kuzum bende dantel yapıyorum unutuyorum kendimi örgü pek bilmiyorum ama dantel yapıp satıyorum. Inş canım Allah dualarımızı kabul etsin.bizi evlatlarımıza kavuştursun

Inş o sürecin iyi geçicek kuzum bende dantel yapıyorum unutuyorum kendimi örgü pek bilmiyorum ama dantel yapıp satıyorum. Inş canım Allah dualarımızı kabul etsin.bizi evlatlarımıza kavuştursun
Aminnnnn Amiiinnnnn
Bende orguyu hic bilmezdim. Gecen sene bir basladim bir suru sey ördüm. Kötü bir seneydi ve beni iyi oyaladı.Internetten bakarak ögrendim senin satiyor olman daha guzelmis. Bende o safhaya gelirim insallah.

Çok geçmiş olsun canim çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum .yürekten hissediyorum acını inan.ama cennette kuzun seni bekliyo.melek oldu.ins bir daha o duyguyu yaşarsın. Ama inş aynı kaderi yaşamazsın.

Aminnnnn Amiiinnnnn
Bende orguyu hic bilmezdim. Gecen sene bir basladim bir suru sey ördüm. Kötü bir seneydi ve beni iyi oyaladı.Internetten bakarak ögrendim senin satiyor olman daha guzelmis. Bende o safhaya gelirim insallah.
Inş canım bir kere duyurdum arkası geldi.1500 lira para aldım geçen yıl.ama git gide dantel kalktı artık buralarda.orgu her zaman devam eden bir iş.bence sen onu degerlendir

ay canim bir daha soyleyecegim ama beni de ekler misin lutfen?

Kızlar merhaba hatırlarsanız yanlışlıkla ovü testi yapıp hamile olduğumu sanmıştım ilk önce daha doğrusu testler karışmış sonradan anladım ki ovü testiymiş ilk attığım resim bata 5 gün kalaydı bugün gece yarısı aklıma geldi bitane daha yapim dedim şuan bata 2 gün var ve sanki giderek koyulaşıyo test ayda 2 kez yumurtlama olmayacağına göre inşallah hamişlik belirtisidir :)

Eklentiler

• FC4B3162-8A12-4699-8159-EFB68F26CC2E.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 67D71524-5514-4186-B3CE-D586476E2513.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
Bunun yerine gebelik testi yapsaydın bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…