Kuzum benimÇok iyi anlıyorum seni defalarca o acıları yaşadım.hemde 18 22 23 haftalık. Elim karnıma gidemiyodu. Tekrar tekrar test yapıyordum evde belki gitmemistir içimdedir diye.sana yaşadıklarımı anlatsam hikaye olur.en zorunu geçen temmuz ayında yaşadım. Oğlum ne yazıkki herşeyine tanık oldu.akli basında 5 yaşındaydı.onun yanında duygularımi bastırması zordu.birde doğumum zor oldu.ama bak hayat devam ediyor.tekrar hamileyim.bugun yaşadım ilçedeki doktor yakınım olsan saçmalama bu kadar olandan sonra ne çocuğu derdim iyi cesaret umutla bakıyorsun dedi.evet bakıyorum dedim bende çünkü hayatta umut da devam ediyor.sende umudunu hiç ama hiç yitirme.sakin içine atma .açını yasa ama kendini kaybetme.
Benim de giderek koyulasmisti sonra da gebelik pozitif.:) yunurtlama daki gibi bir gün koyulasip ertsi gün pik yapmıyor. InşaAllah hamilesinjz:)Kızlar merhaba hatırlarsanız yanlışlıkla ovü testi yapıp hamile olduğumu sanmıştım ilk önce daha doğrusu testler karışmışsonradan anladım ki ovü testiymiş ilk attığım resim bata 5 gün kalaydı bugün gece yarısı aklıma geldi bitane daha yapim dedim şuan bata 2 gün var ve sanki giderek koyulaşıyo test ayda 2 kez yumurtlama olmayacağına göre inşallah hamişlik belirtisidir :)
Bunun yerine gebelik testi yapsaydın bari:))
Benim de giderek koyulasmisti sonra da gebelik pozitif.:) yunurtlama daki gibi bir gün koyulasip ertsi gün pik yapmıyor. InşaAllah hamilesinjz:)
Sağol canım Rabbim hayırlısını versin herkese. ❤En azindnn oldugunu biliyosun cnm ya ck gecms olsn RBbm tez zamanda nasip etsn insallah saglikli bir gebelik
İlk kaybımdan sonra da düşük arkası kokay demişlerdi tam 1.5 yıl oldu gerçi kürtaj oldum 3 ay korundum. Miyom ameliyatı oldum 6 ay korundum. Korunmayı bıraktığımın 2. Ayıydı bu Allahım herkese gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalmıştım ben 2 ay sonra
Amin inş canım. Allah hepimize versin kuzumKuzum benimkocaman yürekli kardeşim Rabbim sana bu sıkıntıların mükâfatını verecek inşallah
Bende hem çalışıyorum hemde bebeklere çocuklara örgüden kostüm bere atkı hazırlayıp satıyorumInş o sürecin iyi geçicek kuzum bende dantel yapıyorum unutuyorum kendimi örgü pek bilmiyorum ama dantel yapıp satıyorum. Inş canım Allah dualarımızı kabul etsin.bizi evlatlarımıza kavuştursun
Çıkmaz canım 8 gün falan olmuş ayın yirmisi gibi test yap benceKızlar yumurta testim 6 şubat gecesi pik yapmıştı...ertesi gün Silikti...7 şubat sabah ilişki oldu..8 şubatta öğlen ise hastaneye gittiğimde 24mm çatlamamış yumurta kist olmuş dediler ..yumurtlama testinde pilten itibaren 24-36saat içinde çatlıyor diye biliyorum bugün ise yumurtamın sonrasında çatlamış olduğunu söylediler sıvıyı da gördüler...yani o zaman benim yumurtam 8 şubat gece veya en geç 9u sabah çatlamıştır...çatlama bu ay bende çok geç oldu... 8 veya 9 şubatta olmuştur döllenme eğer olduysa...bu durumda ben kanda çıkmayacağını düşündüm doktora 1 gün gecikmenin önemsiz olduğunu bu ay çok geç yumurtladığımı söyledim ...ancak o da kana bakalım dedi ve negatif ...ama ben Hale’n bu kısa zamanda kanda çıkmaz diye düşünüyorum ne diyorsunuz?????
Ayyy ellerinize saglikkk ck guzellerrrrrBende hem çalışıyorum hemde bebeklere çocuklara örgüden kostüm bere atkı hazırlayıp satıyorumbi kaç örnek atayım size hatta
Canim ben bic bu sekilde bi tedavide bulunmadigim icin konuyla alakali birsey diyemeyecegim umarim ondandirGünaydın bu arada kızlar ben dün vurdurdum çatlatma iğnesini 17 . Gün bugün kasık ağrım var çatlamışmıdır yumurta bu belirti iğneden mi
canımm aklım sende yazıları okurken gözüm seni de arıyorHer şey gonlunden gectigi gibi olsun canim. Saglikla dogsun❤
Ben de adet olmayi bekliyorum canim. Allah'tan bir mani cikmazsa tedavi o zaman başlayacak. Cok dusunmemeye calisiyorum. Gunlerimde bu ara yogun geciyor. Örgüye başladım. Terapi gibi oldu. Stresli degilim en güzeli de bu benim icin
bence yap ya bekleme sebebin geç döllenme ihtimali mi?Gebelik testi için biraz daha bekliycem :)
Offf ben 1 tane daha hareketlerini hissetmediğim 10 haftalık bebeğim için yas tutuyorum rabbim beterin beteri var diye gösteriyor bana resmen, nasıl güçlü bir kadınsın senÇok iyi anlıyorum seni defalarca o acıları yaşadım.hemde 18 22 23 haftalık. Elim karnıma gidemiyodu. Tekrar tekrar test yapıyordum evde belki gitmemistir içimdedir diye.sana yaşadıklarımı anlatsam hikaye olur.en zorunu geçen temmuz ayında yaşadım. Oğlum ne yazıkki herşeyine tanık oldu.akli basında 5 yaşındaydı.onun yanında duygularımi bastırması zordu.birde doğumum zor oldu.ama bak hayat devam ediyor.tekrar hamileyim.bugun yaşadım ilçedeki doktor yakınım olsan saçmalama bu kadar olandan sonra ne çocuğu derdim iyi cesaret umutla bakıyorsun dedi.evet bakıyorum dedim bende çünkü hayatta umut da devam ediyor.sende umudunu hiç ama hiç yitirme.sakin içine atma .açını yasa ama kendini kaybetme.
Insaallah canimm:) rabbim hayirlisyla sağlıkla nasip etsin insaalah:)İnşallah öyleyimdir hissediyorum çünkü bu ay diğerlerinden çok çok farklıyım :)
aminnnnnnnnn allah kabul etsinOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?