Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim kocaman yürekli kardeşim Rabbim sana bu sıkıntıların mükâfatını verecek inşallah

Benim de giderek koyulasmisti sonra da gebelik pozitif.:) yunurtlama daki gibi bir gün koyulasip ertsi gün pik yapmıyor. InşaAllah hamilesinjz:)

Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalmıştım ben 2 ay sonra
İlk kaybımdan sonra da düşük arkası kokay demişlerdi tam 1.5 yıl oldu gerçi kürtaj oldum 3 ay korundum. Miyom ameliyatı oldum 6 ay korundum. Korunmayı bıraktığımın 2. Ayıydı bu Allahım herkese gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤

Inş o sürecin iyi geçicek kuzum bende dantel yapıyorum unutuyorum kendimi örgü pek bilmiyorum ama dantel yapıp satıyorum. Inş canım Allah dualarımızı kabul etsin.bizi evlatlarımıza kavuştursun
Bende hem çalışıyorum hemde bebeklere çocuklara örgüden kostüm bere atkı hazırlayıp satıyorum bi kaç örnek atayım size hatta

Eklentiler

• F10B97CA-371C-4C88-A367-C2B92796CFCB.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 131168ED-EA21-43B0-AE9C-FFB2ABD1832A.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın bu arada kızlar ben dün vurdurdum çatlatma iğnesini 17 . Gün bugün kasık ağrım var çatlamışmıdır yumurta bu belirti iğneden mi

Çıkmaz canım 8 gün falan olmuş ayın yirmisi gibi test yap bence

günadın kızlar bugün hem sağımda solumda acayip agrı var adet olacakmış gibi normalde dün ovulsyn günü idi ama ben test yapmıyorum bu ay hiçbişe yapmama kararı aldım .test vs vs .ama bu agrı neyin nesi yumurtam kist olmaz demi vajinal akıntımda yok yine

Günaydın bu arada kızlar ben dün vurdurdum çatlatma iğnesini 17 . Gün bugün kasık ağrım var çatlamışmıdır yumurta bu belirti iğneden mi
Canim ben bic bu sekilde bi tedavide bulunmadigim icin konuyla alakali birsey diyemeyecegim umarim ondandir

Kızlar vücudum kırılıyor küçük dil iltihabı oldu bide yutkunamıyorum napiyim ne yiyip ne içmeliyim yatak döşek yatiyorum

canımm aklım sende yazıları okurken gözüm seni de arıyor
tedavinde her şey yolunda gider umuyorum =)

Gebelik testi için biraz daha bekliycem :)
bence yap ya bekleme sebebin geç döllenme ihtimali mi?

Offf ben 1 tane daha hareketlerini hissetmediğim 10 haftalık bebeğim için yas tutuyorum rabbim beterin beteri var diye gösteriyor bana resmen, nasıl güçlü bir kadınsın sen Allah yardımcın olsun Emin'im ki diğer bebeklerini neden kaybettiğini öğrenmişsindir ihmal etme bunda surekli gözlem altında ol, o bebeklerinde ruh üflenmiş oldukları için şefaatçin olacaklar cennette karışılacaksın kocaman bir ailen seni bekliyor orada, rabbim seni oğluna ve karnındaki meleğine bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşaallah

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤

aminnnnnnnnn allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…