- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Tşk ederm canımmmAyyy ellerinize saglikkk ck guzellerrrrr
Var cnm hayırlı olsun karartma yaptımKızlar şuna bi bakar mısnız var mı?
Canım teşekkür ederim. Yalnız karartma yapınca benim mermerler bi çirkin çıkmış:)))Var cnm hayırlı olsun karartma yaptım
Allah razi olsun canimOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Bat gunu gecmismiydi ? Bugun muyduKızlar şuna bi bakar mısnız var mı?
Zencefil bal limon karıştırıp yut cnm ama su falan içme yakar biraz ama o geçirirKızlar vücudum kırılıyor küçük dil iltihabı oldu bide yutkunamıyorum napiyim ne yiyip ne içmeliyim yatak döşek yatiyorum
Bata 8 gün var dahaBat gunu gecmismiydi ? Bugun muydu
Zencefil in fazlasi gebelikte dusuge neden oluyormus arkadaslar ..asiriya kaçmamak gerekli !?Zencefil bal limon karıştırıp yut cnm ama su falan içme yakar biraz ama o geçirir
Neeéey masaAllah var duruyor gozun aydin canimBata 8 gün var daha
Hadi hayirlisiyla guzel bi gebelik gecirirsin canimKzlar doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmıs . Kese gözüktü 3.2mm . İnş kalp atısını duymayı da nasip eder rabbim . Sizde bes haftada yolk sac gözükmüşmüydü hatırlayan var mı?
:)))) allah hepimize anne olmayı nasip etsin. Ben hamile bi arkadaşıma dua ettirmiştim bu ay.Neeéey masaAllah var duruyor gozun aydin canimyahu varsa cikiyor iste abicim ya
Valla tatlim bat 2 gun kalaya kadar test yaptim cikmadi yok ki cikmadi:)))) allah hepimize anne olmayı nasip etsin. Ben hamile bi arkadaşıma dua ettirmiştim bu ay.
Kan tesyi yaptir bakalim sonuc ne verecek merak ettim coooooook:)))) allah hepimize anne olmayı nasip etsin. Ben hamile bi arkadaşıma dua ettirmiştim bu ay.
Yemin ediyorum ben de önce aylarca test yaptım bembeyaz yerde çizgi aradım kör oldum şaşı oldum. Bunda hemen çok çok silik belirdi.V
Valla tatlim bat 2 gun kalaya kadar test yaptim cikmadi yok ki cikmaditestler bazen gostermiyor diyoruz ya bence kendimizi biraz rahtlatma cabasi %1000 ihtimalleri degerlendirmek bizim ki
Kanı daha yaptırmayacağım çok erken henüz. Sonra takip bilmem ne yetmiş kere kan alacaklar. Stress olup geriliyorum o şekilde. Bata yakın filan yaptırırımKan tesyi yaptir bakalim sonuc ne verecek merak ettim coooooook
Sen çizgiye odaklan ben bi ona bakmışımCanım teşekkür ederim. Yalnız karartma yapınca benim mermerler bi çirkin çıkmış:)))
Aminnn. Allah razı olsun♡Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?