Şurup gibi içiyorum ben hamile değildir diye yazdımZencefil in fazlasi gebelikte dusuge neden oluyormus arkadaslar ..asiriya kaçmamak gerekli !?
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnmselam kızlar, randevu aldım gidip kan yaptıracağım bugün.
Hamile canim oŞurup gibi içiyorum ben hamile değildir diye yazdımtabi dikkat edin hamileyseniz arkadaşlar
benim fikrimi sorarsan. yarın aksam yap bide pazar sabah bol bol pekmez yedir kocana sert bir türk kahvesi yap :)kızlar yardımıniz gerekiyor. doktordan geldim. saat 11 de doktor catlatma ignesi vurdu. ilk defa vuruldum. doktor anlatti ama kafam karisti. şimdi hangi gün saat kaçta ilişki gerekiyor ? doktor yarından sonra cumartesi günü dedi. iki kere sordum. ama pazar oluyo. yardımınız lazimmm
Kzlar doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmıs . Kese gözüktü 3.2mm . İnş kalp atısını duymayı da nasip eder rabbim . Sizde bes haftada yolk sac gözükmüşmüydü hatırlayan var mı?
Erken gozukuyoe ya o nedenle merak ettim acaba ne kadarlik ki gozukmusKanı daha yaptırmayacağım çok erken henüz. Sonra takip bilmem ne yetmiş kere kan alacaklar. Stress olup geriliyorum o şekilde. Bata yakın filan yaptırırım
Canım şimdi değer 10-20 arası bişiy olsa. Battan 6 gün sonra 1500 lerde çıkar. Normal aslında şimd gözükmesi.Erken gozukuyoe ya o nedenle merak ettim acaba ne kadarlik ki gozukmus
Ballı zencefil gibi doğal bir karışım yapıp ağzında tut yavaş yavaş yavaş yut iyi gelecektir canım. Ama doğal bal olsun..Kızlar vücudum kırılıyor küçük dil iltihabı oldu bide yutkunamıyorum napiyim ne yiyip ne içmeliyim yatak döşek yatiyorum
Canim iyiyim cok şükür. Gunlerim dolu dolu geciyor. Bende cok bakamaz oldum. Tedavi baslasin burda olacagim hep
Sen nasılsın canim? Hersey yolundadir umarim.
Doğduktan sonra kaybetmesi de çok zor ben 7 aylık bebeğimi trafik kazasında kaybettim daha 2 ay oldu şimdi tekrar olur inşallah çünkü kızım 4 sene tadavi gördükten sonra oldu Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar şuna bi bakar mısnız var mı?
Canım şimdi değer 10-20 arası bişiy olsa. Battan 6 gün sonra 1500 lerde çıkar. Normal aslında şimd gözükmesi.
Gölge var sanki. Bat ne zaman?Kızlar şuna bi bakar mısnız var mı?
Bat 24 şubatGölge var sanki. Bat ne zaman?
Yumurtlama ne zaman oldu peki, kaç günlük olduğunu merak ettim :)Bat 24 şubat
Hemen kan testi yap hayırlı olsun insallahCanım teşekkür ederim. Yalnız karartma yapınca benim mermerler bi çirkin çıkmış:)))
Limon kan sulandırıcı özellikte kullanmayın deniliyor ama yanlış mi biliyorumZencefil bal limon karıştırıp yut cnm ama su falan içme yakar biraz ama o geçirir
Aynen bende güneşe ışığa telefonun flasina herşeye tutardım görmek için sonra kendime kızardım kendini unitlendirme yok iste diye ve bu kez de aman evde bir test var nasılsa çıkmaz dedim yapıyım atilim dedim bide ev los ışıktı o kadar umitsizdimki ışığı bile açmadım ama o karanlıkta bile silik ti sok oldum bittikçe de koyulasti daha da şokYemin ediyorum ben de önce aylarca test yaptım bembeyaz yerde çizgi aradım kör oldum şaşı oldum. Bunda hemen çok çok silik belirdi.
Allah razı olsun saol canim düşünmen yeterŞurup gibi içiyorum ben hamile değildir diye yazdımtabi dikkat edin hamileyseniz arkadaşlar
Evet sulandırır zaten şurup kıvamında yapıp 1 kaşık için zararı olacağını sanmıyorum sürekli tüketmedikten sonraLimon kan sulandırıcı özellikte kullanmayın deniliyor ama yanlış mi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?