Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yardımıniz gerekiyor. doktordan geldim. saat 11 de doktor catlatma ignesi vurdu. ilk defa vuruldum. doktor anlatti ama kafam karisti. şimdi hangi gün saat kaçta ilişki gerekiyor ? doktor yarından sonra cumartesi günü dedi. iki kere sordum. ama pazar oluyo. yardımınız lazimmm

benim fikrimi sorarsan. yarın aksam yap bide pazar sabah bol bol pekmez yedir kocana sert bir türk kahvesi yap :) ikigün sıkı çalışşsın .ama daha tecrübeliler vardır belki iğnede, ben henüz iğne aşamasında değilim sade klomenciyim.

Kızlar vücudum kırılıyor küçük dil iltihabı oldu bide yutkunamıyorum napiyim ne yiyip ne içmeliyim yatak döşek yatiyorum
Ballı zencefil gibi doğal bir karışım yapıp ağzında tut yavaş yavaş yavaş yut iyi gelecektir canım. Ama doğal bal olsun..

Canim iyiyim cok şükür. Gunlerim dolu dolu geciyor. Bende cok bakamaz oldum. Tedavi baslasin burda olacagim hep
Sen nasılsın canim? Hersey yolundadir umarim.

Bende umuyorum insallah oyledir :) Gidince gorecez bakalim.Ilk haftalarin malum tedirginligi ancak doktora gidince bilmek.

Sevindim adinaa❤Dolu dolu hazirlaniyorsun demeekk❤

Allah sabir versin,yuregine ferahlik versin......
Ne denir bilemiyorum tahmin bile edilemez....
Allah saglikla nasip etsin ve korusun ömrü boyunca insallah❤

Kızlar şuna bi bakar mısnız var mı?

Geliyorum diyor yolu uzun :)))))gozunaydiinn

Canım şimdi değer 10-20 arası bişiy olsa. Battan 6 gün sonra 1500 lerde çıkar. Normal aslında şimd gözükmesi.

Beta cok degisken bisy :)
Sen pazar sabah,salı sabah fln yapip koyulastigini gorebilirsin canim.Gununu gecirmen daha iyi olur tabii

Kızlar 1 hafta oldu eğer yumurtlamaysa tabi. Ne zaman test yapmalıyım ben ? Ay sonu ay sonu dedim ama yine geldi bana merak ve heyecan

kızlarr hayırlı cumalar

kızlar simdi benim son aylardaki adet döngüm su

32
28
27
24
32
35
32

ben bugun 32, gündeyim ne dersiniz

Yemin ediyorum ben de önce aylarca test yaptım bembeyaz yerde çizgi aradım kör oldum şaşı oldum. Bunda hemen çok çok silik belirdi.
Aynen bende güneşe ışığa telefonun flasina herşeye tutardım görmek için sonra kendime kızardım kendini unitlendirme yok iste diye ve bu kez de aman evde bir test var nasılsa çıkmaz dedim yapıyım atilim dedim bide ev los ışıktı o kadar umitsizdimki ışığı bile açmadım ama o karanlıkta bile silik ti sok oldum bittikçe de koyulasti daha da şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…