Bata 8 gün var daha
Saolasin ablacim doğal bal da nerdeee:)Ballı zencefil gibi doğal bir karışım yapıp ağzında tut yavaş yavaş yavaş yut iyi gelecektir canım. Ama doğal bal olsun..
Dünde ben vuruldum cuma cumartesi pazar salı perşembe ilişki dedi cnmkızlar yardımıniz gerekiyor. doktordan geldim. saat 11 de doktor catlatma ignesi vurdu. ilk defa vuruldum. doktor anlatti ama kafam karisti. şimdi hangi gün saat kaçta ilişki gerekiyor ? doktor yarından sonra cumartesi günü dedi. iki kere sordum. ama pazar oluyo. yardımınız lazimmm
Nasıl anlamış öyle bakarak allah allahKızlar dün ebeye gittik ve bişeyler yaptı karnıma sonra demez mi senin rahmin ters diye bide sağ yumurtalığım tembelmiş
Allah sana bagslasn cnm
Markete git, en pahalı ve en küçük olan kavanozu al :) küçük bir parça zencefil rendele, bir kaşık valla karıştır. Boğazına iyi gelecek ama zencefilin bebeğe zararı var mı bilmiyorumSaolasin ablacim doğal bal da nerdeee:)
evet canım elledi birşeyler yaptı böyle anladı valla şaşırdık yani düzeltti sonraNasıl anlamış öyle bakarak allah allah
canımm aklım sende yazıları okurken gözüm seni de arıyor
tedavinde her şey yolunda gider umuyorum =)
bence yap ya bekleme sebebin geç döllenme ihtimali mi?[/QUOTE
Hayır aslında ama oda olabilir tabiki biraz daha beklemek istiyorum nedense
16-17 gibi lh pik yapmıştı.Yumurtlama günü ne zamandı acaba aynıyız galiba
Benim de iyice pembeleşti. Bakalım yarın sabah bir daha yapacağım nasıl olacakAynen bende güneşe ışığa telefonun flasina herşeye tutardım görmek için sonra kendime kızardım kendini unitlendirme yok iste diye ve bu kez de aman evde bir test var nasılsa çıkmaz dedim yapıyım atilim dedim bide ev los ışıktı o kadar umitsizdimki ışığı bile açmadım ama o karanlıkta bile silik ti sok oldum bittikçe de koyulasti daha da şok
Tarih olarak ayın kaçı oluyor acaba16-17 gibi lh pik yapmıştı.
9-10 şubatTarih olarak ayın kaçı oluyor acaba
Canım kist falan mı var benimde öyle oluyodu geçen ay kistim olduğunu öğrendim halbuki daha önceki dr yok demiştiKızlar bu ay da olmadı... Adet habercisi damlalar teşrif etti... Geçen ay 29.günde sökülmüştü, bakalım bu ay kaçıncı günde sökülecek.. Şu an 25. günüm. Ağrılar yokluyor kaç gündür.. 2 güne gelir kırmızılar
6 günde yerleşmiş maşallah gelişimi hızlı bebişin9-10 şubat
Bilmiyorum gülüm en son Ağustos ayında kontrole gittim, yoktu. Ağrım bitmedi hiç bu ay. Kist de olabilir dediğin gibi...Canım kist falan mı var benimde öyle oluyodu geçen ay kistim olduğunu öğrendim halbuki daha önceki dr yok demişti
Canım benim de öyle sadece kese gözüktü 5 haftalıklmıs. On gün sonra gdcgm bende bidaha.inş o zamana baya gelişir5. haftada sadece kese görünmüştü canım içi boştu daha
İnşallh sağ Salim kucağıma alırım yavrumu sorunsuz sıkıntısız bir gebelik olur. Da kan tahlili vermediğim için kesin olarak hamileyim de diyemiyorum.6 günde yerleşmiş maşallah gelişimi hızlı bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?