Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallh sağ Salim kucağıma alırım yavrumu sorunsuz sıkıntısız bir gebelik olur. Da kan tahlili vermediğim için kesin olarak hamileyim de diyemiyorum.
İki gün sonra tekrar test yaparsan rengi koyulaşır. O zaman daha rahat gidersin kan vermeye... Eski mesajlarında ovu günlerini kaçırdığını yazmıştın, kız geliyor galiba :)

Bilmiyorum gülüm en son Ağustos ayında kontrole gittim, yoktu. Ağrım bitmedi hiç bu ay. Kist de olabilir dediğin gibi...
Canım bi göster bence yine benim hep sol kasığımda ağrı oluyodu adet öncesi lekeler başlıyodu iki üç gün önceden dr yok demişti. Ama tüp bebek için gittiğimde öğrendim minik bi çikolata kistim varmış dr önemli eğil dedi ama soğan kürü yapıyom şimdi

Ovulasyon a devam kızlar gün geçtikte daha da koyulasıo smdi tam koyu olduktan sonraki gün yapnak gerekıo dmi

İki gün sonra tekrar test yaparsan rengi koyulaşır. O zaman daha rahat gidersin kan vermeye... Eski mesajlarında ovu günlerini kaçırdığını yazmıştın, kız geliyor galiba :)
Ay hadi inşallah. Evet ovü günlerimi kaçırdım. Bi oğlan var bir de kız olsa fena mı olur :))

Adeti sancılı olan kadınların genelde çikolata kisti olur diye okumuştum bir yerde. Ama hangi doktora anlatsam bişey yok dedi. Nerdeyse 10 yıldır adet öncesi 3 gün lekelenme yaşıyorum. Bu ay hormon testi için gitsem iyi olacak. Kist falan varsa da bakılır artık.
Sen nasılsın canım? İçiyor musun civan perçemini?

Onu 1 hafta içtim adrt bitince soğan kürüne başladım canım

Onu 1 hafta içtim adrt bitince soğan kürüne başladım canım
Şifa olsun inşallah canım.. kilo alma çalışmaları başladı mı :) biraz almayı dene.. sevdiğin şeyleri yersen daha kolay kilo alırsın canım.. badem fındık fıstık yersen omega açısından da faydalanırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…