İki gün sonra tekrar test yaparsan rengi koyulaşır. O zaman daha rahat gidersin kan vermeye... Eski mesajlarında ovu günlerini kaçırdığını yazmıştın, kız geliyor galiba :)İnşallh sağ Salim kucağıma alırım yavrumu sorunsuz sıkıntısız bir gebelik olur. Da kan tahlili vermediğim için kesin olarak hamileyim de diyemiyorum.
Canım bi göster bence yine benim hep sol kasığımda ağrı oluyodu adet öncesi lekeler başlıyodu iki üç gün önceden dr yok demişti. Ama tüp bebek için gittiğimde öğrendim minik bi çikolata kistim varmış dr önemli eğil dedi ama soğan kürü yapıyom şimdiBilmiyorum gülüm en son Ağustos ayında kontrole gittim, yoktu. Ağrım bitmedi hiç bu ay. Kist de olabilir dediğin gibi...
Vaaaarrr :)Kızlar şuna bi bakar mısnız var mı?
Ay hadi inşallah. Evet ovü günlerimi kaçırdım. Bi oğlan var bir de kız olsa fena mı olur :))İki gün sonra tekrar test yaparsan rengi koyulaşır. O zaman daha rahat gidersin kan vermeye... Eski mesajlarında ovu günlerini kaçırdığını yazmıştın, kız geliyor galiba :)
1 ay olmus eger ogun tuttuysa cikmasi normal kac gunde bi adet goruyordunki16-17 gibi lh pik yapmıştı.
Koz ne bir ayı şubattan bahsediyrum o 16 17 dediğim günler de 9-10 şubata denk geliyor. Adetim de 28-30 günde bir oluyor.1 ay olmus eger ogun tuttuysa cikmasi normal kac gunde bi adet goruyordunki
Haaaa simdi oldu9-10 şubat
Tamam tamam diger mesajlari gec okudum canimKoz ne bir ayı şubattan bahsediyrum o 16 17 dediğim günler de 9-10 şubata denk geliyor. Adetim de 28-30 günde bir oluyor.
Adeti sancılı olan kadınların genelde çikolata kisti olur diye okumuştum bir yerde. Ama hangi doktora anlatsam bişey yok dedi. Nerdeyse 10 yıldır adet öncesi 3 gün lekelenme yaşıyorum. Bu ay hormon testi için gitsem iyi olacak. Kist falan varsa da bakılır artık.Canım bi göster bence yine benim hep sol kasığımda ağrı oluyodu adet öncesi lekeler başlıyodu iki üç gün önceden dr yok demişti. Ama tüp bebek için gittiğimde öğrendim minik bi çikolata kistim varmış dr önemli eğil dedi ama soğan kürü yapıyom şimdi
Kızlar bana dua edin bu sefer sağ Salim kucağıma alayım inşallah. Yaş da geçiyor.T
Tamam tamam diger mesajlari gec okudum canimanladim anladim
Onu 1 hafta içtim adrt bitince soğan kürüne başladım canımAdeti sancılı olan kadınların genelde çikolata kisti olur diye okumuştum bir yerde. Ama hangi doktora anlatsam bişey yok dedi. Nerdeyse 10 yıldır adet öncesi 3 gün lekelenme yaşıyorum. Bu ay hormon testi için gitsem iyi olacak. Kist falan varsa da bakılır artık.
Sen nasılsın canım? İçiyor musun civan perçemini?
Aah ah.. hep bu hayalle erken kesiyorum ilişkiyi.. bir tane oğluş yeter, bir de kız olsun diyorum ama yumurta gelene kadar bekleyemiyor sipocanlar..Ay hadi inşallah. Evet ovü günlerimi kaçırdım. Bi oğlan var bir de kız olsa fena mı olur :))
İnşallah sana da gelir bir tane kızAah ah.. hep bu hayalle erken kesiyorum ilişkiyi.. bir tane oğluş yeter, bir de kız olsun diyorum ama yumurta gelene kadar bekleyemiyor sipocanlar..
InsaAllah canim amin amin aminKızlar bana dua edin bu sefer sağ Salim kucağıma alayım inşallah. Yaş da geçiyor.
İnşallah canım ben de yaştan korkuyorum.. her geçen ay tehlike çanları daha yüksek çalıyor..İnşallah sana da gelir bir tane kız
Şifa olsun inşallah canım.. kilo alma çalışmaları başladı mı :) biraz almayı dene.. sevdiğin şeyleri yersen daha kolay kilo alırsın canım.. badem fındık fıstık yersen omega açısından da faydalanırsınOnu 1 hafta içtim adrt bitince soğan kürüne başladım canım
ben 30 tl ödedim bgn cmPROGESTERON ÖZELDE TAHLİLİN FİYATI NEDİR ACAB 3 AŞAĞI 5 YUKARI
ÇOK UYGUN HANGİ ŞEHİR ACABA İST UYGUN BİR YER BİLEN VARMI BENİM HORMON TAHLİLİ YAPTIRDIGIM 100 TL ALIYO KANAben 30 tl ödedim bgn cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?