Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir kilo almışım:) ama bu otlardanmı soğandan mı bilmem iştahım açıldı sanki

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu hamileliğe engelmi. Benim idrarda beyaz tortular var ama ağrı yanma falan yok acaba iltihapmı vAr anlamadım

İkiz olabilirmiki beta hcg idrar da da erkenden belli etmiş kendini, anne tarafınız da ikiz var mı ?
İnşallh sağ Salim kucağıma alırım yavrumu sorunsuz sıkıntısız bir gebelik olur. Da kan tahlili vermediğim için kesin olarak hamileyim de diyemiyorum.

Ahh ablamm ahh ayni gunu bekliyrzz daha erken degilmi yaa.bnmde geldi gelecek agrilar onu gosteriyr.bu ay da mi gol degil

Ay hadi inşallah. Evet ovü günlerimi kaçırdım. Bi oğlan var bir de kız olsa fena mı olur :))
Özel olmazsa bişey daha sorabilirmiyim?
Beraberlik hangi günler oldu? Benim yumurtlamam erken oldu bu ay biraz sanki o yüzden önceden beraberlik olmadı sadece cuma 9 şubat gecesi ve pazar sabah öğlen arası oldu. Doktorum cuma yumurta 20mm her an çatlayabilir dediğinde çok şaşırdım ben salı çarşamba arası bekliyordum da. O yüzden biraz ümitsizim çünkü cuma sabah pik olmuştu ama ikindi zamanı silikleşmeye başladıydı... kaçırdık yumurta çatladı ama beraberlik için geç kaldık diye düşünüyorum da

Kızlar dün ebeye gittik ve bişeyler yaptı karnıma sonra demez mi senin rahmin ters diye bide sağ yumurtalığım tembelmiş

Peki tedavi icin o ne dedi?
Ebeler doktorlardan daha nettir aslinda :)

Hayy Allah!Bu sefer gitmek farz oldu canım sanki.Yine de yerlesme ihtimalide buyuk

Bizde yumurtlama zamanı birliktelik olmadı. Yumurtadan iki gün önce olmuştu.

cnm o heryerde yapılıo devlet hastanesindede gidip yaptırabilirsin hormonlarım benimde 100 tll tutmuştu
işten izin alamıyorum acile girip sıraya mı girsem aksam devlette acildede sıra gelmezki kocam akşama kdr orda hayatta beklemez

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu hamileliğe engelmi. Benim idrarda beyaz tortular var ama ağrı yanma falan yok acaba iltihapmı vAr anlamadım
bende engel diyo okumuştum bazen spermin içeri girmesini bile engelleyen enfeksiyonlar varmış. bende denemelerden önce soğan kürü yapmıştım içim temizlensin diye. gerçektende temizliyor düzenli yapınca. yada doktorun smear testi yapsın ona göre ilaç verir bana smear yaptı hafif enfeksiyon var dedi ama ilaç vermedi seni rahatsız ediyormu dedim çok değil dedim tamam dedi

Hayy Allah!Bu sefer gitmek farz oldu canım sanki.Yine de yerlesme ihtimalide buyuk
Yerleşme için biraz geç sayılır canım.. yumurta 4-5 Şubat gibi çatladıysa, 11-12 gün sonra yerleşme kanaması olmaz diye tahmin ediyorum. Benim her ay olur bu lekeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…