- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Bir kilo almışım:) ama bu otlardanmı soğandan mı bilmem iştahım açıldı sankiŞifa olsun inşallah canım.. kilo alma çalışmaları başladı mı :) biraz almayı dene.. sevdiğin şeyleri yersen daha kolay kilo alırsın canım.. badem fındık fıstık yersen omega açısından da faydalanırsın
İnşallh sağ Salim kucağıma alırım yavrumu sorunsuz sıkıntısız bir gebelik olur. Da kan tahlili vermediğim için kesin olarak hamileyim de diyemiyorum.
Ahh ablamm ahh ayni gunu bekliyrzz daha erken degilmi yaa.bnmde geldi gelecek agrilar onu gosteriyr.bu ay da mi gol degilKızlar bu ay da olmadı... Adet habercisi damlalar teşrif etti... Geçen ay 29.günde sökülmüştü, bakalım bu ay kaçıncı günde sökülecek.. Şu an 25. günüm. Ağrılar yokluyor kaç gündür.. 2 güne gelir kırmızılar
Özel olmazsa bişey daha sorabilirmiyim?Ay hadi inşallah. Evet ovü günlerimi kaçırdım. Bi oğlan var bir de kız olsa fena mı olur :))
cnm o heryerde yapılıo devlet hastanesindede gidip yaptırabilirsin hormonlarım benimde 100 tll tutmuştuÇOK UYGUN HANGİ ŞEHİR ACABA İST UYGUN BİR YER BİLEN VARMI BENİM HORMON TAHLİLİ YAPTIRDIGIM 100 TL ALIYO KANA
Kızlar dün ebeye gittik ve bişeyler yaptı karnıma sonra demez mi senin rahmin ters diye bide sağ yumurtalığım tembelmiş
Kızlar bu ay da olmadı... Adet habercisi damlalar teşrif etti... Geçen ay 29.günde sökülmüştü, bakalım bu ay kaçıncı günde sökülecek.. Şu an 25. günüm. Ağrılar yokluyor kaç gündür.. 2 güne gelir kırmızılar
Bizde yumurtlama zamanı birliktelik olmadı. Yumurtadan iki gün önce olmuştu.Özel olmazsa bişey daha sorabilirmiyim?
Beraberlik hangi günler oldu? Benim yumurtlamam erken oldu bu ay biraz sanki o yüzden önceden beraberlik olmadı sadece cuma 9 şubat gecesi ve pazar sabah öğlen arası oldu. Doktorum cuma yumurta 20mm her an çatlayabilir dediğinde çok şaşırdım ben salı çarşamba arası bekliyordum da. O yüzden biraz ümitsizim çünkü cuma sabah pik olmuştu ama ikindi zamanı silikleşmeye başladıydı... kaçırdık yumurta çatladı ama beraberlik için geç kaldık diye düşünüyorum da
işten izin alamıyorum acile girip sıraya mı girsem aksam devlette acildede sıra gelmezki kocam akşama kdr orda hayatta beklemezcnm o heryerde yapılıo devlet hastanesindede gidip yaptırabilirsin hormonlarım benimde 100 tll tutmuştu
canım merhaba kırmızılar geldi mi senin bugün bat günümüz ama gelen giden bişey yok bende akıntım war sadece1 ay olmus eger ogun tuttuysa cikmasi normal kac gunde bi adet goruyordunki
Engel cnm varsada düşüğe sebep olabiliyor gidip bi tahlil yaptırKızlar idrar yolları enfeksiyonu hamileliğe engelmi. Benim idrarda beyaz tortular var ama ağrı yanma falan yok acaba iltihapmı vAr anlamadım
Test yap cnm bakalım ne çıkacakBana da cevap verin
bende engel diyo okumuştum bazen spermin içeri girmesini bile engelleyen enfeksiyonlar varmış. bende denemelerden önce soğan kürü yapmıştım içim temizlensin diye. gerçektende temizliyor düzenli yapınca. yada doktorun smear testi yapsın ona göre ilaç verir bana smear yaptı hafif enfeksiyon var dedi ama ilaç vermedi seni rahatsız ediyormu dedim çok değil dedim tamam dediKızlar idrar yolları enfeksiyonu hamileliğe engelmi. Benim idrarda beyaz tortular var ama ağrı yanma falan yok acaba iltihapmı vAr anlamadım
Yerleşme için biraz geç sayılır canım.. yumurta 4-5 Şubat gibi çatladıysa, 11-12 gün sonra yerleşme kanaması olmaz diye tahmin ediyorum. Benim her ay olur bu lekelerHayy Allah!Bu sefer gitmek farz oldu canım sanki.Yine de yerlesme ihtimalide buyuk
Ağrı veya yanma yoksa İYE değildir canım. Yaptığın kürlerin etkisi olabilirKızlar idrar yolları enfeksiyonu hamileliğe engelmi. Benim idrarda beyaz tortular var ama ağrı yanma falan yok acaba iltihapmı vAr anlamadım
Yumurtlamadan daha 1 hafta oldu olmadı ama çıkar mı kiTest yap cnm bakalım ne çıkacak
Acele etme gülüm 10,11 gün geçsin sonra test yaparsınKızlar 1 hafta oldu eğer yumurtlamaysa tabi. Ne zaman test yapmalıyım ben ? Ay sonu ay sonu dedim ama yine geldi bana merak ve heyecan
Inşallah tedaviye gerek kalmadan gelirAcele etme gülüm 10,11 gün geçsin sonra test yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?