Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bende soğan kürü yapıyom olmadı bitince dr a giderim. Gerçi enfeksiyon mu onuda bilmiyom ağrı yanma falan yok sadece beyaz tortu gördüm ondan merak ettim

canım merhaba kırmızılar geldi mi senin bugün bat günümüz ama gelen giden bişey yok bende akıntım war sadece
Yok tatlim gelmedi henuz birsey ama ben genelde aksam yada gece olurum ..akinti bende de var bat a 2 gun kala erkrn gebelik testi yaptim ben predictor ama negatifti :)

Merhaba arkadaşlar hamile kalmak için özel kullandığınız bir ilaç var mı ben şuan inofolic combi arı sütü polen yiyorum yumurtlama testi istedim geldi başka tavsiyesi olan pcoluyum adet düzensizliği var hatta adet olamıyorum bebek istiyoruz bide aslan pençesi hakkında bilginiz var mı

Merhaba arkadaşlar hamile kalmak için özel kullandığınız bir ilaç var mı ben şuan inofolic combi arı sütü polen yiyorum yumurtlama testi istedim geldi başka tavsiyesi olan pcoluyum adet düzensizliği var hatta adet olamıyorum bebek istiyoruz bide aslan pençesi hakkında bilginiz var mı

Boğazsızlıktan mı bilmem. Canım ha bire bir şeyler istiyor

Hcg hormonu yuksek cikan hamilelerin mide bulantisi olma olasiligi daha yuksekmis.hcg de dusuk gosteren gebelikler belirti tasimaz ve mide bulantisi prk olmazmis

H

He oylleymis ben daha yeni farkina vardim.onceden zaten ilgilenmiyordum da bayadir valla benim kuzen hamileymis 42 yasinda o da şok oldum yaa
Ayyy maaşallahhh. Darısı bizlere :) sağ göğüs ucum arada batma yapıyor. Inşallah vardır ya

İlaç değil ama yakıyı tavsiye ederim ilk gebeliğim onunla olmuştu şimdi ikinci için deniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…