- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Anladım canım bende soğan kürü yapıyom olmadı bitince dr a giderim. Gerçi enfeksiyon mu onuda bilmiyom ağrı yanma falan yok sadece beyaz tortu gördüm ondan merak ettimbende engel diyo okumuştum bazen spermin içeri girmesini bile engelleyen enfeksiyonlar varmış. bende denemelerden önce soğan kürü yapmıştım içim temizlensin diye. gerçektende temizliyor düzenli yapınca. yada doktorun smear testi yapsın ona göre ilaç verir bana smear yaptı hafif enfeksiyon var dedi ama ilaç vermedi seni rahatsız ediyormu dedim çok değil dedim tamam dedi
Bir tık daha koyulaşır canım bu test. Henüz pik olmamış ama çok az kalmışEki Görüntüle 2112059 Kuzum bu ovulasyon testini yorumlar mısınız?
Yok tatlim gelmedi henuz birsey ama ben genelde aksam yada gece olurum ..akinti bende de varcanım merhaba kırmızılar geldi mi senin bugün bat günümüz ama gelen giden bişey yok bende akıntım war sadece
Tatlım o zaman bugün mik mik olsun mu yoksa yarına mı?Bir tık daha koyulaşır canım bu test. Henüz pik olmamış ama çok az kalmış
Ye gitsinBoğazsızlıktan mı bilmem. Canım ha bire bir şeyler istiyor
Akşama testi tekrarla, koyulaşmış olur muhtemelen. O zaman değerlendirmek lazım. Tabi ertesi gün de olması iyi olurTatlım o zaman bugün mik mik olsun mu yoksa yarına mı?
Tatlı aldım zaten şuan dayanamadımYe gitsin
YarasinTatlı aldım zaten şuan dayanamadım
Bebiş varsa yarasınYarasin
He oylleymis ben daha yeni farkina vardim.onceden zaten ilgilenmiyordum da bayadirBebiş varsa yarasınAy ne zormuş bebek yapmak
Ayyy maaşallahhh. Darısı bizlere :) sağ göğüs ucum arada batma yapıyor. Inşallah vardır yaH
He oylleymis ben daha yeni farkina vardim.onceden zaten ilgilenmiyordum da bayadirvalla benim kuzen hamileymis 42 yasinda o da şok oldum yaa
İlaç değil ama yakıyı tavsiye ederim ilk gebeliğim onunla olmuştu şimdi ikinci için deniyorum :)Merhaba arkadaşlar hamile kalmak için özel kullandığınız bir ilaç var mı ben şuan inofolic combi arı sütü polen yiyorum yumurtlama testi istedim geldi başka tavsiyesi olan pcoluyum adet düzensizliği var hatta adet olamıyorum bebek istiyoruz bide aslan pençesi hakkında bilginiz var mı
BENİMDE NEGATİF 2 KERE YAPTIM HATTA TEST Bİ UMUT İŞTEEEEEYok tatlim gelmedi henuz birsey ama ben genelde aksam yada gece olurum ..akinti bende de varbat a 2 gun kala erkrn gebelik testi yaptim ben predictor ama negatifti :)
Merhaba yakıyı nasıl ve ne zaman kullandın bize de anlatır mısın bnde denemek istiyorumİlaç değil ama yakıyı tavsiye ederim ilk gebeliğim onunla olmuştu şimdi ikinci için deniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?