Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya galiba özel günler ve yöntemleri var sanırım bana biraz anlatabilir miisiniz ben bu konuda cahilim henüz bilmiyorum. Birde 11mm çikolata kistim var ama aderlerim düzenli doktorum korkma falan dedi

Yerleşme için biraz geç sayılır canım.. yumurta 4-5 Şubat gibi çatladıysa, 11-12 gün sonra yerleşme kanaması olmaz diye tahmin ediyorum. Benim her ay olur bu lekeler

Ama rahim duvarina yerlesme genelde regl zamanlarina denk gelir canim.O yuzden genelde de regl zamanlari yerlesme lekelenmeleri gorulur.
Ama kendini tanimak diye bisy var ki o yuzden bisy diyemiyorum.
O zaman zaten normal birseymis senin oncesinde lekelenmelerinde.
Yine de dusundugun gb seyler yoktur insallah olumsuz❤

Hcg hormonu yuksek cikan hamilelerin mide bulantisi olma olasiligi daha yuksekmis.hcg de dusuk gosteren gebelikler belirti tasimaz ve mide bulantisi prk olmazmis

Kizimda ilk kan testim 2062 cikmisti canim :) hic bulanti yasamadim.Belirtilerimde sikayetlerimde azdı.
Bunda tam tersi oldu hersey :)

ya galiba özel günler ve yöntemleri var sanırım bana biraz anlatabilir miisiniz ben bu konuda cahilim henüz bilmiyorum. Birde 11mm çikolata kistim var ama aderlerim düzenli doktorum korkma falan dedi

Regl donemleri arasinda yumurta aki gb uzayan akinti olur genelde canim.Yumurtlama yani yumurtanin catlamasi anlamina gelir.
Döngünün uzunlugu sana ipucu olur.Ihtimal en yuksek o zamandir.
Bide iliskide kalca altina yastik koymak,esin hemen cikmamasi,bayanin en az yarim saat kadar yatmasi istege bagli ayaklari yuksege kaldirmak gb seyler var :)
Bide duaları namazları var :)
Ama en en onemlisi bilgi arttikca kafana takmaman :) Yine herseyi tadini cikara cikara yapmak sanirim :)))

Ya malesef baya düzensizim, geçen ay 39 gün sürdü mesela

Canım bence ortalama al vardır mutlaka minimum döngüsünü söyle ona göre takvimde çıkanı yazayım buraya

Hönk ! İyide sen daha kocana sölemedin ! Eh ben demiştim kuzum sana belli etme daha kimseye kocana söle önce diye çünkü böyle olacağı belliydi. Neyse olan olmuş sen kocişine güzel bir süprizle açıkla okadar bekledin egzantrikli olsun bari

merhaba kizlar simdi doktordan ciktim klomen verdi 5. gun baslicam klomenle hamile kaln oldumu lutfen cvp verin

Canım ben adetin 7. Günü başlamıştım ama gebe kalamadım, kalanda var kalamayanda klomen gebe kalmaya etkili birşey değil yumurtan oluşuyor sadece. Yani normal gebelik ihtimali oluşuyor o da %25

Kuzuum valla bende yeni gördüm yazdığını bakamadım dün hiç. Açıkçası beni boşver çünkü en aksiyonsuz benim şu an eşim hasta olduğu için antibiyotik alıyor bu ay es verdik senin bebişte dişli çıktı baksana anasına neler yapıyor :) yerim onu beee sağlıklı olsun da okkalı tekmes bile yeter sağol kuzum hatırladığın için, arada haberdar et bizleri. Biz bazen kendi derdimize düşünce unutabiliyoruz sormayı ama aklımızdasın merak etme

Canım ben göremedm yazdığını atlaya zıplaya bakabildim sayfalara. Sonuç nedir ?

ne bilim öyle yazmışlar bende düşük yapıp 8 ayda hamile kalmayınca aklıma kötü şeyler geliyor

Canım sen takılma öyle şeylere 10 kadından 1 inde böyle demişti doktor bana yani gebe kalabilen varsa ( ki var ) sende kalırsın Allah dedikten sonra heeerşey olur

Kızlar şifremi unutunca yeni hesap açmak zorunda kaldım rahim filmi çektirenler varmı aranızda ?? Çektirdikten sonra neler oldu

Var canım ben daha yeni hemde sana nasip oldu anlatmak :)) c kollu cihazda çektirdim ve eski usül olmadığı için ağrın sızın olmuyor. Vajinal muayene gibi yapıyorlar ve 5 dk sürüyor işlem. Sonrasında normal hayatına devam ediyorsun bir miktar kasık ağrısıyla

Kizlar test sonucu kocaman tek cizgi..
Golge cizgi vs dahi yok.
Tek umudum 18. Gun yumurtlamak, bugunse 30. Gun.. Test de albiydi pff salak test

Yavrucum o test dandik at çöpe gitsin. Bat günün müydü senin ? İnşallah test yanıltıyordur yaa.

çatlayıncamı akıntı oluyordu yumurtalar çatlamadan öncemi ,bende ne akıntı ne bişe sinir oldum iyice çatladımı çatlıcak mı çatlar mı

Bence kişiye göre değişiyor. Kiminin çatlamadan önce başlıyor akıntılar kiminin çatladığı gün akıntısı oluyor yada kan geliyor. Şeffaf uzayan bir akıntıysa yumurtlama belirtisi

Ay ikiz olursa nasıl anliciiiz iş o vakte kalsında tabi ( kendi adıma ) o lahanın suyunu bile içerim valla yeterki olsun.

Bu ayda o kadar belirtiye ramen yine husran kirmizilar geliyor yavas yavas artik iyice umutsuzluga kapilmaya basladim

Belkide gelmez, gelene kadar umut var

Kızlar dün 543 çıkan değer bugun 857 çıkmış iyi degilmi

Maşallah canım benim Allah arttırsın inşallah.

İyi en azından tetkiklerin yapılmış missler gibi akça pakça yoluna devam edeceksin canım gözün aydın inşallah bebiş gelsin artıkk bol verimli mikmiklere....

Ayrica size bir sey daha soracagim yumurtlama gunu regl oncesinin tam 14 gunu mu yoksa herhangi bir zaman olabilir mi?

Adet döngüne göre değişir canım benim. Arkadaşımız çok güzel bir yazı yazmıştı belki gördüyse sana sayfa no iletmiştir kısacası 28 günde bir adet görüyorsan evet 14.gün olması gerekir ama her zaman olmayabilir takipte olmak lazım

Kızlar testim pozitif mi???

Gözün aydın canım minik bir Casper var orda sağlıkla sonuçlansın inşallah

Allah sana uzun ömürlü sağlıklı mis kokulu bebiş nasil etsin inşallah hayırlı vaktinde. Cennette karşılasın seni, korusun inşallah. Evlatla sınanmasın hiç kimse, düşmanım bile. Henüz bir evladım yok ama okuyunca bile tuhaf oluyorum sabrın bol olsun canım güzel günler yakındadır merak etme.

Bende hem çalışıyorum hemde bebeklere çocuklara örgüden kostüm bere atkı hazırlayıp satıyorum bi kaç örnek atayım size hatta

Ba-yıl-dımmm! Ellerine emeğine sağlık maşallah. Bebeşim olduğunda senden maymuşlu bir takım istiyorum sipariş vereceğim söliyimdee :))

Binlerce kere Amin canım benim. Allah dualarını kabul etsin inşallah. Yüreğine sağlık. Evlat isteyenlere evlat, hamiş olanlara sağlıklı kavuşmalar nasip etsin Rabbim.

Kızlar şuna bi bakar mısnız var mı?

Ben gördüm sanki :))) hayırlısı olsun inşallah sıkısıkı tutunsun bebişin.

Kzlar doktordan geldim şimdi 5 haftalıkmıs . Kese gözüktü 3.2mm . İnş kalp atısını duymayı da nasip eder rabbim . Sizde bes haftada yolk sac gözükmüşmüydü hatırlayan var mı?

İnşallah kalp atışlarını da duyarsın canım. En güzel histir o eminimki. Allah sağlıkla kavuştursun darısı başımıza :))

Haydaaa ! Ben kendime diyordum sen alıyordun eline merdaneyi şimdi geti döndürüyorum o merdaneyi hee. Daha kırmızıları görmeden bu ne umutsuzluktur vosvosum saçmalama. Ayrıca yaşa niye bukadar takıkıyosun gözünü seveyim düşünme bak düşündükçe çağırıyorsun yapma ! Sen bebişini kucağına almadan kırmızılar seni bırakmayacak ! Bekle bakalım bi daha 4 günün var.

Progesteron güzel çıkmış canım maşallah çatlamış yumurtan güzelde olmuş yumurta inşallah tutmuştur

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu hamileliğe engelmi. Benim idrarda beyaz tortular var ama ağrı yanma falan yok acaba iltihapmı vAr anlamadım

Canım sen soğan kürü yapmıyormuydun tortu olması normal ayrıca şüphen varsa da yne doktora git önlem alınsın enfeksiyonu engeldir. Bu arada rahim filminde korkulacak hiç birşey yok şimdiden söliyim için rahat olsun

Canım ilaç öneremem doktorun önermeli gerek görürse ilaç ama kür önerebilirim o da soğan kürü

bende geldimmm küçük balböcümm olsun istiyorum ve çalışmalara başladık , beni de yazar mısınız?

Hoşgeldin canımmmm Bat söle ekliyim listeye

Ayyy inşallahhh canım yaa kan verdim hemen sonuç bekliorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım oyüzden şuan şoktayım
Insallah saglikla hayirlarla sıkı sıkı tutunuyordur ❤❤❤

abowww çok uzun işmişşşş , teşekkür ettim deneyelim bakalım bi

ya son 2 seferdir oyle suruyor 39 gun; daha oncesini bilemiyorum hatirlamiyorum.

Hoşbuldummm Ya BAT ne ki bilmiyorum açılımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…