ay tebrikler :)Evet canım bata 2 gün vart
bana hayıt meyvesi kapsülü verdi ballı bir karışım kavonozda bide civanperçemi çayıPeki tedavi icin o ne dedi?
Ebeler doktorlardan daha nettir aslinda :)
Hayy Allah!Bu sefer gitmek farz oldu canım sanki.Yine de yerlesme ihtimalide buyuk
Kan verdim canım sonuç bekliyorum bata 2 gün var senin?
Mantıklı olabilir kızlar kasım ayında bende yakı kullanmıştım hamilelik düşünerek değilde bel ağrım olmuştu 2 yakı alıp yapıştırmıştım. Belki onunda etkisi olmuştur. Ben hiç böyle düşünmemiştim tabi ama ihtimali var sonuçtaCanım tahmini yumurtlama haftası takmıştım tam belimin altına iki gün birliktelik sırasında da takılı kalıyor hatta burdan okumuştum yakıyı :)
cikti mi sonuc?Ayyy inşallahhh canım yaa kan verdim hemen sonuç bekliorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım oyüzden şuan şoktayım
Kac kilosunuz ki ?Ben de hastaneye gittim; polikistik over sendromum varmis. Kan testi yapmayayim, tam gununde gel dedi; 39 gun olsa da o kadar bekleyelim dedi.
Polikistik overin etkilerinin azalmasi icin kilo vermem gerekiyormus.
Kan verdim canım sonuç bekliyorum bata 2 gün var senin?
59 kiloyum 167 boyum, kilolu degilim.Kac kilosunuz ki ?
HoşbuldummmYa BAT ne ki bilmiyorum açılımını
Evet cabım 83 çıktıcikti mi sonuc?
e cok iyi bence 4-5 hafta 74 ve ustu degil mi?Kızlaar kan sonucum 83 çıktı adete 2 gün var nasıl sizcee
Eeeee daha ne olacakmissiniz tovbe yarabbim ya59 kiloyum 167 boyum, kilolu degilim.
Canım 83 çıktıCanım benim de bata 8 gün var. Çok merak ettim sonucunu yaz olur mu
Valla bilemiyorum ki 2 kimyasal yaşadım korkuyorum iyi mi kötümü bilemedime cok iyi bence 4-5 hafta 74 ve ustu degil mi?
bilmiyorum iste herhalde koru yani alma demek istedi; polikistik overler cok dikkat etmeliymis kilosuna. Birkac kilo verseniz daha rahatlayabilir dedi.Eeeee daha ne olacakmissiniz tovbe yarabbim ya
Kimyasalda kac cikmisti ki? Idrarda sonuc vermis miydi o zaman?Valla bilemiyorum ki 2 kimyasal yaşadım korkuyorum iyi mi kötümü bilemedim
3 4 haftalikEvet cabım 83 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?