Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belirtilerin var miydi? ay cok soruyorum ama benim de durum boyle heyecanlaniyorum.
Ne demek sor tabi canım bende çok belirti aradım buralarda geçen ay kimyasalda çok belirtim vardı göğüs ağrısı kasıkta batma özellikle öksürünce kasığımda bişeyler yırtılıyodu sanki yaklaşık on dk da bi tuvalete gidiyodum adet günümden 2 gün önce adet sancısı olmuştu şiddetli ama bu sefer hiç bi belirti olmadı sıfır yani ne göğüs şişmesi ne kasık batması hiçbişe yok ben zaten öylesine yapmıştım testi çıkacağı aklımın ucundan bille geçmedi

Ya cok degisik seyler okuyorum, herkesin vucudu cok farkli tepki veriyor herhalde.

Ben de sivilcelendim mesela bu ay ki benim sivilcem yilda bir kere ya cikar ya cikmaz; bu sefer cenem baya doldu. Bacak kaslarim agriyor ve gogsum boyle arada bir sizliyor. Yorgun hissediyorum biraz da gerginim ve inanilmaz sis hissediyorum ama gel gor ki bunlarin heps ayni zamanda regl belirtisi degil mi?

Evet canım aynen zaten ikisi birbirine çok yakın ama bikaç ufak farklılık olabiliyo bazende işte sıfır belirtiyle bebiş süpriz yapabilio gerçekten belirtilere takılmamak lazımmış bunu yaşayarak anladım. Senin bat nezaman dı canım

benim pazartesi gunu 19 subat fakat benim adetim duzensiz 19'unda 39 gun olacak mesela; gecen ay da oyle surdu cok umutlanmistim olmadi sonra.

Nerden baksaniz günde 1 öğün tam anlamıyla yemek yiyorum ama acayip şiş hissediyorum ben de kendimi. Göğüs ucu batması oluyor özellikle sağ taraftaki. Tek tük kasık batması oldu. Yani geçen hafta yumurtladıysam 2-3 kez olmuştur batma. Bu kadar yani. Belirti mı kuruntu mu adet mı bir hastalık mı bilemedim. Bir de yine sarımsı akıntı başladı az az

seymaka 4 değil 2 günüm var yumurtlamaya göre.. en fazla 3... Zaten lekeler her ay bu günlerde oluyor benim. Göğüs ağrısı da geçti.. pek umut kalmadı ne kuzu... Öksürük uzun sürünce tutunamadı belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…