Ozaman adet günümde bundan daha silikti idrar görünmüyodu nerdeyse ve 55 çıkmıştı iki günde bi takp ettik normal artmadı en yüksek 202 oldu ve sonra düşmeye başladı canımKimyasalda kac cikmisti ki? Idrarda sonuc vermis miydi o zaman?
2 gun de bir birkac kere daha tekrarlayin o zaman belli olur az cokValla bilemiyorum ki 2 kimyasal yaşadım korkuyorum iyi mi kötümü bilemedim
belirtilerin var miydi? ay cok soruyorum ama benim de durum boyle heyecanlaniyorum.Canım 83 çıktı
Canım çok güzel çıkmış hayırlı uğurlu olsun annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah:)). Benimki de seninki gibi silikti ama benim testin referans değeri 20mg idi. Senin testin markası ne kiCanım 83 çıktı
Ondanda emin değilsin ki cnm bu yüzden dedimYumurtlamadan daha 1 hafta oldu olmadı ama çıkar mı ki
Aaa bu kimyasali ilk defa burada duydum, okudum. O demek oluyor ki bebek yok mu aslinda?Ozaman adet günümde bundan daha silikti idrar görünmüyodu nerdeyse ve 55 çıkmıştı iki günde bi takp ettik normal artmadı en yüksek 202 oldu ve sonra düşmeye başladı canım
Geçen hafta uzun şeffaf akıntı ve göğüs ucu acıması yaşadım. Yumurtlama belirtisi dediler. Onu düşünerek demiştim ben :)Ondanda emin değilsin ki cnm bu yüzden dedim
Aynen canim kese olusmuyor diue biliyorumAaa bu kimyasali ilk defa burada duydum, okudum. O demek oluyor ki bebek yok mu aslinda?
Ne demek sor tabi canım bende çok belirti aradım buralardabelirtilerin var miydi? ay cok soruyorum ama benim de durum boyle heyecanlaniyorum.
Amin canım inşallah fortune sanırım testin adıCanım çok güzel çıkmış hayırlı uğurlu olsun annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah:)). Benimki de seninki gibi silikti ama benim testin referans değeri 20mg idi. Senin testin markası ne ki
Beklenen adet tarihi kuzumHoşbuldummmYa BAT ne ki bilmiyorum açılımını
Kimyasalda döllenme oluyor ama bebek rahme tutunamadığı için kese oluşmadan kanla atılıyoAaa bu kimyasali ilk defa burada duydum, okudum. O demek oluyor ki bebek yok mu aslinda?
Evet canım 2 kat artması lazım2 gun de bir birkac kere daha tekrarlayin o zaman belli olur az cok
Aaaa oylemi oluyor birde okuduklarimdan degerlendirme yaptim cnm valla gebeligi son 2 ay olduğu kadar hic araştırmamıştımKimyasalda döllenme oluyor ama bebek rahme tutunamadığı için kese oluşmadan kanla atılıyo
Ya cok degisik seyler okuyorum, herkesin vucudu cok farkli tepki veriyor herhalde.Ne demek sor tabi canım bende çok belirti aradım buralardageçen ay kimyasalda çok belirtim vardı göğüs ağrısı kasıkta batma özellikle öksürünce kasığımda bişeyler yırtılıyodu sanki yaklaşık on dk da bi tuvalete gidiyodum adet günümden 2 gün önce adet sancısı olmuştu şiddetli ama bu sefer hiç bi belirti olmadı sıfır yani ne göğüs şişmesi ne kasık batması hiçbişe yok ben zaten öylesine yapmıştım testi çıkacağı aklımın ucundan bille geçmedi
Evet canım aynen zaten ikisi birbirine çok yakın ama bikaç ufak farklılık olabiliyo bazende işte sıfır belirtiyle bebiş süpriz yapabilio gerçekten belirtilere takılmamak lazımmış bunu yaşayarak anladım. Senin bat nezaman dı canımYa cok degisik seyler okuyorum, herkesin vucudu cok farkli tepki veriyor herhalde.
Ben de sivilcelendim mesela bu ay ki benim sivilcem yilda bir kere ya cikar ya cikmaz; bu sefer cenem baya doldu. Bacak kaslarim agriyor ve gogsum boyle arada bir sizliyor. Yorgun hissediyorum biraz da gerginim ve inanilmaz sis hissediyorum ama gel gor ki bunlarin heps ayni zamanda regl belirtisi degil mi?
Evet canım 2 kez yaşadım Allahım bidaha yaşatmasın hiçkimseyeAaaa oylemi oluyor birde okuduklarimdan degerlendirme yaptim cnm valla gebeligi son 2 ay olduğu kadar hic araştırmamıştım
benim pazartesi gunu 19 subat fakat benim adetim duzensiz 19'unda 39 gun olacak mesela; gecen ay da oyle surdu cok umutlanmistim olmadi sonra.Evet canım aynen zaten ikisi birbirine çok yakın ama bikaç ufak farklılık olabiliyo bazende işte sıfır belirtiyle bebiş süpriz yapabilio gerçekten belirtilere takılmamak lazımmış bunu yaşayarak anladım. Senin bat nezaman dı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?