Kan versen belli olur aslındabenim pazartesi gunu 19 subat fakat benim adetim duzensiz 19'unda 39 gun olacak mesela; gecen ay da oyle surdu cok umutlanmistim olmadi sonra.
idrar testimde negatif cikti ama anlamiyorum ben de mesela bunu; sonucta benim yumurtlamam 2 hafta once miydi daha mi onceydi? 2 hafta onceyse bebek 2 haftada kanda kendini belli eder mi?Kan versen belli olur aslında
Sende bi gidip kan vermedin he :)Nerden baksaniz günde 1 öğün tam anlamıyla yemek yiyorum ama acayip şiş hissediyorum ben de kendimi. Göğüs ucu batması oluyor özellikle sağ taraftaki. Tek tük kasık batması oldu. Yani geçen hafta yumurtladıysam 2-3 kez olmuştur batma. Bu kadar yani. Belirti mı kuruntu mu adet mı bir hastalık mı bilemedim. Bir de yine sarımsı akıntı başladı az az
Sen simdi hamilemisin anlamdim sankintest paylasmistin pozitifti....oyle gordum gibiidrar testimde negatif cikti ama anlamiyorum ben de mesela bunu; sonucta benim yumurtlamam 2 hafta once miydi daha mi onceydi? 2 hafta onceyse bebek 2 haftada kanda kendini belli eder mi?
ya bu her ay her ay kan ver olayi da saplanti gibi oluyor bir sure sonraSende bi gidip kan vermedin he :)
yok o ben degilim :) ben 2 gun once idrar yaptim negatifti.Sen simdi hamilemisin anlamdim sankintest paylasmistin pozitifti....oyle gordum gibi
Evet canım döllenmeden on gün sonra kanda belli oluyoidrar testimde negatif cikti ama anlamiyorum ben de mesela bunu; sonucta benim yumurtlamam 2 hafta once miydi daha mi onceydi? 2 hafta onceyse bebek 2 haftada kanda kendini belli eder mi?
peki idrarda?Evet canım döllenmeden on gün sonra kanda belli oluyo
Iyi duruyor ben bekleyemem mesela :))))))ya bu her ay her ay kan ver olayi da saplanti gibi oluyor bir sure sonraiyice gecikmeyi beklemek daha mantikli ama ben de yapamiyorum
Kan vermekten utanır oldum artıkSende bi gidip kan vermedin he :)
Allah im sanirim tek bi topik takip etmem lazim.birdw 40 li yaslara bakiyorum da onlarda hep kur ler yapiyorlar.... daha 40 olmadim ama yinede bakiyom ne var neyokyok o ben degilim :) ben 2 gun once idrar yaptim negatifti.
Evet birde oyle birsey olmustu gecen ay valla testlere o kadarvpara verdimki 2 gun ust uste gordugum ruyalar icin ama hepsi negatif cikti bi daha da yapmam bat a kadarKan vermekten utanır oldum artıkidrarda çıksın öyle diyecem ama idrarda da çıkıp kanda çıkmamıştı
Ay sonuna kadar sabretmeye calisacam ben de :))H
Evet birde oyle birsey olmustu gecen ay valla testlere o kadarvpara verdimki 2 gun ust uste gordugum ruyalar icin ama hepsi negatif cikti bi daha da yapmam bat a kadar
Bakalım gece gelecek mııı :))Puahaha :)) gerci bat bugun ama
Bakalim ....Bakalım gece gelecek mııı :))
Haydi bekleyelim bakalım :))Bakalim ....pitirtilar var ama bakceeez
Bende şu an kimyasal yaşıyorum adet gibi kanamam ve kasık bel ağrım var fazlasıyla senin nasıl oldu bahseder misin biraz. Bir de inşallah bu kez her şey yolunda gider senin için ❤Ayyy inşallahhh canım yaa kan verdim hemen sonuç bekliorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım oyüzden şuan şoktayım
Kaç yaşındasın canım,seninde ilk çocuk mu olacak.tabi rabbim izin verirseAllah im sanirim tek bi topik takip etmem lazim.birdw 40 li yaslara bakiyorum da onlarda hep kur ler yapiyorlar.... daha 40 olmadim ama yinede bakiyom ne var neyok
5 haftalık düşğk yaptım.Benim kanamam aynı adet gibi oldu ve adetim kadar 7 gün sürdü. Eğer onu adet gibi kabul edersem 6 ocakta adet olmam gerekiyor. Hiç bu konuda bilgim yok. Düşük yapmadan önce de benzer belirtiler olduğu için şüphelendim hatta göğüs hassasiyetim daha erken başladı. Bakalım şu an hem adet olacakmış gibi hissediyorum hem de ıkasık batması ve göğüs hassasiyeti adet olacağım zamanlardan daha farklı olduğu için acaba hamile miyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?