Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende bi gidip kan vermedin he :)

idrar testimde negatif cikti ama anlamiyorum ben de mesela bunu; sonucta benim yumurtlamam 2 hafta once miydi daha mi onceydi? 2 hafta onceyse bebek 2 haftada kanda kendini belli eder mi?
Sen simdi hamilemisin anlamdim sankintest paylasmistin pozitifti....oyle gordum gibi

H
Kan vermekten utanır oldum artık idrarda çıksın öyle diyecem ama idrarda da çıkıp kanda çıkmamıştı
Evet birde oyle birsey olmustu gecen ay valla testlere o kadarvpara verdimki 2 gun ust uste gordugum ruyalar icin ama hepsi negatif cikti bi daha da yapmam bat a kadar

H

Evet birde oyle birsey olmustu gecen ay valla testlere o kadarvpara verdimki 2 gun ust uste gordugum ruyalar icin ama hepsi negatif cikti bi daha da yapmam bat a kadar
Ay sonuna kadar sabretmeye calisacam ben de :))

Ayyy inşallahhh canım yaa kan verdim hemen sonuç bekliorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım oyüzden şuan şoktayım
Bende şu an kimyasal yaşıyorum adet gibi kanamam ve kasık bel ağrım var fazlasıyla senin nasıl oldu bahseder misin biraz. Bir de inşallah bu kez her şey yolunda gider senin için ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…