Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktordan geldim kürtaj sonrası kontrol iyi geçmiş kürtaj, adet olduktan sonra bebek düşünmeye başlayabilirsin dedi, bu kez daha sık kontrol gerekiyormuş ilk düşük olduğu için nedenine bakmıyoruz dedi 2. Kez olursa o zaman bakılır nedenine dedi, ama vücut toparlansın diye ben bi 3 ay beklemeyi düşünüyorum

Canım ben de senin gibi çok erken düşük yaptım kanamam 6 gün sürdü normal adet gibi sonraki ayda hamile olduğumu hissetmistim yanildim bu ay bekliyorum merak ettim hamile misiniz

Bende şu an kimyasal yaşıyorum adet gibi kanamam ve kasık bel ağrım var fazlasıyla senin nasıl oldu bahseder misin biraz. Bir de inşallah bu kez her şey yolunda gider senin için ❤
Canım çok geçmiş olsun ben gebeliğimi öğrendikten sonra düzenli artışım olmadı yükseldi ama az bi hafta sonra düşüşe geçti değerim en son 30 oldu bi gün sonra kanamam başladı ben tam 5 saat boyunca aynı doğum yapar gibi sancı çektim çok şiddetli en sonunda o döllenen yumurta pede düştü gördüm sonrasında rahatladım ağrımda geçti kanamam 3 gün hafif şekilde devam etmişti

Yaptırdınmı canımrahim filmi temiz çıktı inşallah bende yarın yaptırcam

Dün akşam idrar testi yapınca çok silik çıktı hemen kan vermeye gittim ama pembe lekelenme başlamıştı kan sonucum 9.74 çıktı batım geçeli 2 gün olmştu zaten eve gelene kadar kanamam başladı şu an kanamam çok değil pıhtı pıhtı kanama oluyo ama kasıklarımda basınç gibi ağrım var. Sen tekrar dr kontrolüne gittin mi peki.

Saol cnmm benim buralardayım ben

Evet beta sıfırlanana kadar kan verdim bi hafta on günde oldu bitti şuan çok şükür tekrar oldu ama sevinemiyorum hemüz bu sefer sürekli kan verip kendimi germiycem haftaya salı gidicem doktora bakalım

Bekleme ben de kürtaj oldum ilk adetimi oldum sonra hamile kaldım

Yani normal bir kürtaj ise kurunma derim ama genede sen bilirsin cnmm

Kızlar bende aranıza bugün geldim ama maalesef size bat veremeyeceğim çünkü ben polikistik överim ilaçsız adet olamıyorum bu ay soğan içtim inşallah adet gelsin diye inofolic combi başladım bide yumurtam çok zayıf polen arı sütü içiyorum dualarınızı bekliyorum anne olmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin hamile olanlarada sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı dilerim

Ne güzel bir tane evladiniz var,ben mayista 33 olcam ama daha siftah yok
40ima girmeden 3 çocuk yapicam diyordum ama bu gidişle hayal olacak
Cok sukur Rabbim e olmayanlara da nasip etsin insaAllah. Hic belli olmaz orasi Allah büyük... belki bir cift bi tek olur ... umit hep var olsun icinde

Dün kan testi verdim kızlar. Gebelik 0.100 ve TSH 3.58 çıktı ama troid ilacı verilmedi.
Hâlâ âdet olamadım 6. günümdeyim.

Bugün de göğüslerimin areolalarında montgomery bezleri çıktı. Bazı kadınlarda gebelik belirtisiymiş ama bazılarında gebelikten önce de normalde oluyormuş. Geciktiği halde kanda negatif çıkan kadınlar da varmış...

Boşuna bir umut içerisindeyim sanırım.

Evet beta sıfırlanana kadar kan verdim bi hafta on günde oldu bitti şuan çok şükür tekrar oldu ama sevinemiyorum hemüz bu sefer sürekli kan verip kendimi germiycem haftaya salı gidicem doktora bakalım
Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve ssğlıklo hayırlı bir evlat nasip eder inşallah canım ❤

Sen gebelik testi yapmiismiydin evde

Sen gebelik testi yapmiismiydin evde
Yapmıştım canım gecikmenin 3. Gününde. 5. Gün de kan verdim birşey çıkmadı.

BAT günümde aşırı âdet sancıları çekmiştim ve 3. Güne kadar devam etmişti. Burada yazmıştım. Beyaz akıntı da hâlâ devam ediyor. Göğüsler dolgun vs...

Ben de aynı durumdayım bu ari polen sütü ne nerde satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…