Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ustunden zaman gecmistir umutmusumdur canim ama seni hatirliyorum adete 5 gun kala topigindede görmüştüm burada zaten vardin da test negatif miydi pozitif mi onu hatirlamiyorum test siparis etmistin hatta internetten

Ustunden zaman gecmistir umutmusumdur canim ama seni hatirliyorum adete 5 gun kala topigindede görmüştüm burada zaten vardin da test negatif miydi pozitif mi onu hatirlamiyorum test siparis etmistin hatta internetten
Aynen canım o benim :)
Negatif çıkmıştı.

Ben de aynı durumdayım bu ari polen sütü ne nerde satılıyor
Bal aldığımız adamdan poleni aldım arı sütünüde Forever marka aldım canım çok zor çok yoruldum. 12 yaşından bu yana bu hastalık beni çok yordu çok isterim her ay adet olmayı artık bebekte değil derdim adet olmak istiyorum her kadın gibi her ay

Peki doktor ne dedi bu konuda yapilmasi veya beklenilmesi bir durum ile alakali

Ben de ya genç kızlığımdan beri. Ya ilaçla ya soğan suyu ile adet oldum ben. Hormonlarım da hep normal ama adet yok. Ne illet bir şey ya. Bebeğim olmuyor ya nasıl üzülüyorum anlatamam

Amin canım inş rabbim sanada nasip etsin hayırlı zamanda

Şuan seni okadar anlıyorum ki rabbim yardımcımız olsun
Hormonlar normal olunca da stres deyip gönderdiler beni hep. Yok sınav yok okul stresi. Bir şeyin yok dediler. Ilaç ver adet ol hormon tahlili bir şeyin yok. Hep aynı süreç. Biktim artik ya. Çok ağladım evlenince çocuk diye deliye döndüm kendi kendime hala sonuç yok

Benimde kan sonuçlarım normal görünüm polikistik sadece

Hiiiç birşey... Gebelik yok diyip postaladı.

TSH'nin ne olduğunu da kendim araştırıp buldum tabii. Allah ilgili doktorlar çıkarsın karşımıza.
Amin amin amin nr bicim doktor bunlar ya tamam anladik yogun bir is yapiyorlar ama sonuc odakli bilgiler niye verilmiyor ki cok sacma..izlenilmesi gereken yolu gostermesikten sonra ne oldugunu soylese ne olur garip

Amin amin amin nr bicim doktor bunlar ya tamam anladik yogun bir is yapiyorlar ama sonuc odakli bilgiler niye verilmiyor ki cok sacma..izlenilmesi gereken yolu gostermesikten sonra ne oldugunu soylese ne olur garip
Ne yoğunu canım ya. Kapıya vurdum girdim hastası bile yoktu.

Ben de gördüm canım inşallah vardır yarın testin varsa tekrarla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…