Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de gördüm orda silik çizgi var. InşaAllah bebis sizinledir:) test varsa elinizde bir gün sonra yinr yapın test daha da koyulaşır.

Bnde gördüm silik çizgi var inşallah rabbim nasip etmiştir kan testi verin bence hemen imkanınız varsa ❤

Benimde kan sonuçlarım normal görünüm polikistik sadece
Bi kere dr bana da polikistik görünüm demişti ama adetlerim düzeli lh fshtan çokkk az bi miktar yüksek. Başka bi drda yumurtalıklar baya kaliteli ondan öle gözüküo dedi şu kadın hastalıklarında her dr farklı bişey sölemese olmaz zaten.

CANIM geç döllenme olabilir gibi çünkü 8 ya da 9 şubatta çatladı kesin...çünkü 6şubatta pik yapmıştı yumurta testim...7gün içinde çıkmaz dedim ama doktor yine de test yaptı..negatif ama haftaya yeniden kan testi yaptırcam

abowww çok uzun işmişşşş , teşekkür ettim deneyelim bakalım bi

Yumurtlama zamanlarinida kac gunde 1 adet oluyorsan ona gore hesaplayabilirsin.
Internette hesaplayicilarda var son 3 adetle fln.Ya da programlarda var onlarda da cikiyor ama en guzeli belirtilerini anliyorsan daha net.

bana hayıt meyvesi kapsülü verdi ballı bir karışım kavonozda bide civanperçemi çayı

Sevindim canimm.Icinde daha rahatlamistir

bilmiyorum iste herhalde koru yani alma demek istedi; polikistik overler cok dikkat etmeliymis kilosuna. Birkac kilo verseniz daha rahatlayabilir dedi.

Onlarda yag toplama daha fazla olabiliyormus diye biliyorum.Kilo vermekte bitaz daha zorlayici galiba.

Allah birdaha yasatmasin❤
Saglikla nasip etsin insallah canim istediginizde...

Ne güzel bir tane evladiniz var,ben mayista 33 olcam ama daha siftah yok
40ima girmeden 3 çocuk yapicam diyordum ama bu gidişle hayal olacak

Dogru dua etmek onemli galiba :) Hatta bazen arkadaslar insallah ikiz olur fln diyorlarda genelde tedavi gerektiren bi durum mesela,her zaman hayirlisiya saglikla istemek en guzeli.Ama bu kadar zamana 3üde sığar sen hic dert etme :))))))

Kızlar ben yeniyim burayı önceden dışardan takip ediyordum hep dua ediyordum sizlere buraya kayıt olayım dedim rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amiiinnn.Hosgeldiinn❤

Kızlar herkese iyi aksamlar.nasilsiniz.kanamam başladı akşam üzeri doktor protestan verdi.onu kuĺlanmaya başladım.yarin kendi doktoruma gidicem.bir baksin kanama alanı nerde kese iyimi.bugun 5+0. Bu kadar erken kanama beklemiyordum.kizlar dua edin bana .çok korkuyorum yemin ederim.

A
Allah esirgesin canim

Inşallah bisey yoktur cnm iyidir çok yogunmu kanman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…