Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok be kuzum etkis olurmu ki öksürükle sanmam açıkçası. Tutunmak isterse öyle de bir tutunur ki öksürük bahane. Hiç belli olmaz bekle bakalım ama vücudunu en iyi sen tanıyorsun

Yaptırdınmı canımrahim filmi temiz çıktı inşallah bende yarın yaptırcam

Benim rahim biraz geriye doğru yatık çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum doktora gönderdim daha yanıt alamadım yarın arayacağım canım. Eğer c kollu makine ise kesinlikle korkmana gerek yok onu söliyim hiç bişi anlamıyosun

Ne güzel bir tane evladiniz var,ben mayista 33 olcam ama daha siftah yok
40ima girmeden 3 çocuk yapicam diyordum ama bu gidişle hayal olacak

Aynı bensin yavrum 30 umda bi tane doğurmuş olurum sonra 35 te falan ikinciyi yaparım dedim ama planladığımız gibi gitmiyor malesef inşallah bu seneden ümitli olalım biz.

Amin canım inş rabbim sanada nasip etsin hayırlı zamanda

Amin kuzum benim sağolasın, inşallah.

seymaka yeterki olsun beniş seve seve yaparımm cnm

Oyy sağol kuzum benim çok sevinirim benim için inanılmaz bir anısı olur baktıkça hatırlarım kesinlikle sipariş vermek isterim nasip olsunda

Allah korusun canım kötü düşünme iyiyi getir aklına benim görümcemin de ilk zamanları kanaması olmuştu ıstırahat verdi doktor 1 ayı kaldı bak doğuma sen dinlenmeye bak hareketlenme iş miş yapma boşver bebişin daha önemli

Aynen canim hemen yatağıma çekildim yarın kendi doktorum görsün bakalım ne dicek şimdi durdu gibi çok şükür ama tuvalete bile gitmeye korkuyorum

Kızlar yine başıma gelen trajikomik bir olayı paylaşmak istiyorum; dün tüm cesaretimi toplayıp rahim filmi çekilmeye gittim. ( bu arada kesinlikle korkukacak birşey değilmiş ) Neyse merkeze gidene kadar kafam çok güzeldi rahattım ne zaman ki vezneye para ödedim ozaman geri dönüşü olmayan yola girdiğimi anladım.

Beni içeri aldıklarında ameliyata girer gibi tüm giysileri çıkarmak koşulu ile giyebileceğim mavi önlüğü verdiler. Onu giyince kendimi iyice moda soktum ve heyecandan bir gaz sancısı bastırdı. O panikle doktorun suratına ani bişey yaparım diye çok korktum ne yalan söliyim içinde tuttum.

İçeri girdim cihaza uzandım doktor ilk yüzeysel görüntü almak istedi. Görüntü aldıktan sonra yanıma geldi usulca “ tuvaletiniz var mı “ diye sordu. Benim de heyecanlanınca ya da panikleyince hep bağırsaklarım bir hareketlenme yaşar nedense. Küçük çocuklar gibi “ eh” dedim. “ bence kabızlık probleminiz yoksa hemen gidip halledin buradaki kalabalık görüntüyü yok edelim “ dedi. Peki dedim ama okadar zamansız oldu ki kendime aşırı sinir oldum, cimdikleyesim geldi heryerimi.

Sonra yine ufak çocuk gibi “ rahatladık mı “ dedi. Birazda bu talihsiz olay tuhaf bir muhabbete yol açtı ve rahat bir ortam oluştu. Doktor kesinlikle çok iyidi. Filmlerim hakkında doktorumdan henüz yorum alamadım yarın arayacağım kendisini ama umarım bukadar yerin dibine girmeme değer :)

Aynen canim hemen yatağıma çekildim yarın kendi doktorum görsün bakalım ne dicek şimdi durdu gibi çok şükür ama tuvalete bile gitmeye korkuyorum

Haklısın ben olsam bende korkardım ama okadar endişe etme stres olumsuz şeyleri tetiklemesin Allah korusun. Bol dua et bizde sana dua gönderelim. Allah tez vakit rahatlık versin

Yani bahsettigin olay olagandisi birsey degil canim niye yerin dibine gireceksim her insan in wc ihtiyaci oluyr bunu doktorda ypiyor aman nolcaak

Yani bahsettigin olay olagandisi birsey degil canim niye yerin dibine gireceksim her insan in wc ihtiyaci oluyr bunu doktorda ypiyor aman nolcaak

Nebileyim okadar insanın içinde ( yanında asistanlarda vardı ) azcık çekindim. Herkes içerde naptığımı bilince huzursuzlandım

Benim göğüsler de dolgunlaştı. Artık gülüyorum ya ne deyim

Alemsin yaaaa :))))))

Birde diyorki biz sizi burda bekliyoruz - tuvalet kapısının önünü gösteriyor - içimden zahmet etmeyin canım ne gerek var demek geçti ama “ yok canım kapının önünde de beklemezler heralde artık “ dedim sallamadım ama bir çıktım iki kişi kapıda bekliyodu. Hiç böle bu şekil muameleyle yapmamıştım 30 yıllık hayatımda işte parasını tirink diye verince adamlar b.kuna bile kıymet veriyor

Amannnnn ne olacak. Sen çektirip kurtuldun ona sevin. Umarım sonuç da güzel olur :)

Amannnnn ne olacak. Sen çektirip kurtuldun ona sevin. Umarım sonuç da güzel olur :)

İnşallah kuzum geriye yatık falan bişeyler dedi ama asıl doktorumdan cevap bekliyorum hayırlısı olur inşallah. Sana gerek kalmaz umarım ama olurda çektirmen gerekirse asssla korkulacak birşey yokmuş. net !

:)))))) valla hi oyle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…