- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 38
Canım basta pıhtı geldi böyle siyah kanamayla geldi.ama şimdi biraz leke tarzında geliyo.yatiyorum bende çok korkuyorum.Inşallah bisey yoktur cnm iyidir çok yogunmu kanman
seymaka 4 değil 2 günüm var yumurtlamaya göre.. en fazla 3... Zaten lekeler her ay bu günlerde oluyor benim. Göğüs ağrısı da geçti.. pek umut kalmadı ne kuzu... Öksürük uzun sürünce tutunamadı belki de...
Yaptırdınmı canımrahim filmi temiz çıktı inşallah bende yarın yaptırcam
Ne güzel bir tane evladiniz var,ben mayista 33 olcam ama daha siftah yok
40ima girmeden 3 çocuk yapicam diyordum ama bu gidişle hayal olacak
Amin canım inş rabbim sanada nasip etsin hayırlı zamanda
seymaka yeterki olsun beniş seve seve yaparımm cnm
Kızlar herkese iyi aksamlar.nasilsiniz.kanamam başladı akşam üzeri doktor protestan verdi.onu kuĺlanmaya başladım.yarin kendi doktoruma gidicem.bir baksin kanama alanı nerde kese iyimi.bugun 5+0. Bu kadar erken kanama beklemiyordum.kizlar dua edin bana .çok korkuyorum yemin ederim.
Icindekalan pis kandir o birikmis eski kan siyah oluyo r korkma birsey olmaz Allah in izni ile. icindeki pisligi atmisCanım basta pıhtı geldi böyle siyah kanamayla geldi.ama şimdi biraz leke tarzında geliyo.yatiyorum bende çok korkuyorum.
Aynen canim hemen yatağıma çekildim yarın kendi doktorum görsün bakalım ne dicek şimdi durdu gibi çok şükür ama tuvalete bile gitmeye korkuyorumYok be kuzum etkis olurmu ki öksürükle sanmam açıkçası. Tutunmak isterse öyle de bir tutunur ki öksürük bahane. Hiç belli olmaz bekle bakalım ama vücudunu en iyi sen tanıyorsun
Benim rahim biraz geriye doğru yatık çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum doktora gönderdim daha yanıt alamadım yarın arayacağım canım. Eğer c kollu makine ise kesinlikle korkmana gerek yok onu söliyim hiç bişi anlamıyosun
Aynı bensin yavrum 30 umda bi tane doğurmuş olurum sonra 35 te falan ikinciyi yaparım dedim ama planladığımız gibi gitmiyor malesefinşallah bu seneden ümitli olalım biz.
Amin kuzum benim sağolasın, inşallah.
Oyy sağol kuzum benim çok sevinirim benim için inanılmaz bir anısı olur baktıkça hatırlarım kesinlikle sipariş vermek isterim nasip olsunda
Allah korusun canım kötü düşünme iyiyi getir aklına benim görümcemin de ilk zamanları kanaması olmuştu ıstırahat verdi doktor 1 ayı kaldı bak doğumasen dinlenmeye bak hareketlenme iş miş yapma boşver bebişin daha önemli
Ay inş canım dediğin gibidir .Icindekalan pis kandir o birikmis eski kan siyah oluyo r korkma birsey olmaz Allah in izni ile. icindeki pisligi atmis
Aynen canim hemen yatağıma çekildim yarın kendi doktorum görsün bakalım ne dicek şimdi durdu gibi çok şükür ama tuvalete bile gitmeye korkuyorum
Yani bahsettigin olay olagandisi birsey degil canim niye yerin dibine gireceksim her insan in wc ihtiyaci oluyr bunu doktorda ypiyorKızlar yine başıma gelen trajikomik bir olayı paylaşmak istiyorum; dün tüm cesaretimi toplayıp rahim filmi çekilmeye gittim. ( bu arada kesinlikle korkukacak birşey değilmiş ) Neyse merkeze gidene kadar kafam çok güzeldi rahattım ne zaman ki vezneye para ödedim ozaman geri dönüşü olmayan yola girdiğimi anladım.
Beni içeri aldıklarında ameliyata girer gibi tüm giysileri çıkarmak koşulu ile giyebileceğim mavi önlüğü verdiler. Onu giyince kendimi iyice moda soktum ve heyecandan bir gaz sancısı bastırdı. O panikle doktorun suratına ani bişey yaparım diye çok korktum ne yalan söliyim içinde tuttum.
İçeri girdim cihaza uzandım doktor ilk yüzeysel görüntü almak istedi. Görüntü aldıktan sonra yanıma geldi usulca “ tuvaletiniz var mı “ diye sordu. Benim de heyecanlanınca ya da panikleyince hep bağırsaklarım bir hareketlenme yaşar nedense. Küçük çocuklar gibi “ eh” dedim. “ bence kabızlık probleminiz yoksa hemen gidip halledin buradaki kalabalık görüntüyü yok edelim “ dedi. Peki dedim ama okadar zamansız oldu ki kendime aşırı sinir oldum, cimdikleyesim geldi heryerimi.
Sonra yine ufak çocuk gibi “ rahatladık mı “ dedi. Birazda bu talihsiz olay tuhaf bir muhabbete yol açtı ve rahat bir ortam oluştu. Doktor kesinlikle çok iyidi. Filmlerim hakkında doktorumdan henüz yorum alamadım yarın arayacağım kendisini ama umarım bukadar yerin dibine girmeme değer :)
Oyledir oyle icini ferah tutAy inş canım dediğin gibidir .
Yani bahsettigin olay olagandisi birsey degil canim niye yerin dibine gireceksim her insan in wc ihtiyaci oluyr bunu doktorda ypiyoraman nolcaak
Alemsin yaaaa :))))))Nebileyim okadar insanın içinde ( yanında asistanlarda vardı ) azcık çekindim. Herkes içerde naptığımı bilince huzursuzlandım
Evt vaaat gördümm çok heyecanlı peki BAT ne zaman sizin ve ne zaman yumurtanız çatladı biliyormusumuz?Kizlar bi baksaniza
Böle 2 gün oldum saçma sapan bi adettiBende birsey anlamadim su an
Alemsin yaaaa :))))))
Amannnnn ne olacak. Sen çektirip kurtuldun ona sevin. Umarım sonuç da güzel olur :)Kızlar yine başıma gelen trajikomik bir olayı paylaşmak istiyorum; dün tüm cesaretimi toplayıp rahim filmi çekilmeye gittim. ( bu arada kesinlikle korkukacak birşey değilmiş ) Neyse merkeze gidene kadar kafam çok güzeldi rahattım ne zaman ki vezneye para ödedim ozaman geri dönüşü olmayan yola girdiğimi anladım.
Beni içeri aldıklarında ameliyata girer gibi tüm giysileri çıkarmak koşulu ile giyebileceğim mavi önlüğü verdiler. Onu giyince kendimi iyice moda soktum ve heyecandan bir gaz sancısı bastırdı. O panikle doktorun suratına ani bişey yaparım diye çok korktum ne yalan söliyim içinde tuttum.
İçeri girdim cihaza uzandım doktor ilk yüzeysel görüntü almak istedi. Görüntü aldıktan sonra yanıma geldi usulca “ tuvaletiniz var mı “ diye sordu. Benim de heyecanlanınca ya da panikleyince hep bağırsaklarım bir hareketlenme yaşar nedense. Küçük çocuklar gibi “ eh” dedim. “ bence kabızlık probleminiz yoksa hemen gidip halledin buradaki kalabalık görüntüyü yok edelim “ dedi. Peki dedim ama okadar zamansız oldu ki kendime aşırı sinir oldum, cimdikleyesim geldi heryerimi.
Sonra yine ufak çocuk gibi “ rahatladık mı “ dedi. Birazda bu talihsiz olay tuhaf bir muhabbete yol açtı ve rahat bir ortam oluştu. Doktor kesinlikle çok iyidi. Filmlerim hakkında doktorumdan henüz yorum alamadım yarın arayacağım kendisini ama umarım bukadar yerin dibine girmeme değer :)
Himmmmm sende suphelendin hamilelik testi yaptin sonuc pozitif mi yani ? Bat gunu falan test yapmismiydin?Böle 2 gün oldum saçma sapan bi adetti
Amannnnn ne olacak. Sen çektirip kurtuldun ona sevin. Umarım sonuç da güzel olur :)
:)))))) valla hi oyle.....Birde diyorki biz sizi burda bekliyoruz - tuvalet kapısının önünü gösteriyor - içimden zahmet etmeyin canım ne gerek var demek geçti ama “ yok canım kapının önünde de beklemezler heralde artık “ dedim sallamadım ama bir çıktım iki kişi kapıda bekliyodu. Hiç böle bu şekil muameleyle yapmamıştım 30 yıllık hayatımda işte parasını tirink diye verince adamlar b.kuna bile kıymet veriyor
Himmmmm sende suphelendin hamilelik testi yaptin sonuc pozitif mi yani ? Bat gunu falan test yapmismiydin?[/
Kizlar yaaaaaaa hhahahahahaha bu ovulasyon muş yaa bende dıyorum nie böle bişiy oldu erken gebeliği alcağima bunu almişim şimdi resme dikkatli bakınca gördüm bakın Lh yazıor mxkxmdkdkdndnkddkdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?