- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ay inşallah ya. Kafam duman yine. Tek başımayım. Ah diyorum karnımda bebeğim olsa onunla konuşurdum :) umarım hayırlı haberler alırsın ve hemennnn gelir bebişinnİnşallah kuzum geriye yatık falan bişeyler dedi ama asıl doktorumdan cevap bekliyorum hayırlısı olur inşallah. Sana gerek kalmaz umarım ama olurda çektirmen gerekirse asssla korkulacak birşey yokmuş. net !
Bir iki saate gelicem esim cok sukur ama ben yatak döşek ateşler içinde kivraniyom söylemesem bana ilaç falan verirdi herseyde varmış hayır galiba... ama tabi keşke ilk esim bilseydi cok çok daha iyi olurdu ama iste nasip... bir iki saate Her sey cok farklı olacak allahın izniyle tabi ben yerimden kalkıp hareket edebilirsemCanım bence ortalama al vardır mutlaka minimum döngüsünü söyle ona göre takvimde çıkanı yazayım buraya
Hönk ! İyide sen daha kocana sölemedin ! Eh ben demiştim kuzum sana belli etme daha kimseye kocana söle önce diye çünkü böyle olacağı belliydi. Neyse olan olmuş sen kocişine güzel bir süprizle açıkla okadar bekledin egzantrikli olsun bari
Canım ben adetin 7. Günü başlamıştım ama gebe kalamadım, kalanda var kalamayanda klomen gebe kalmaya etkili birşey değil yumurtan oluşuyor sadece. Yani normal gebelik ihtimali oluşuyor o da %25
Kuzuum valla bende yeni gördüm yazdığını bakamadım dün hiç. Açıkçası beni boşver çünkü en aksiyonsuz benim şu aneşim hasta olduğu için antibiyotik alıyor bu ay es verdik senin bebişte dişli çıktı baksana anasına neler yapıyor :) yerim onu beee sağlıklı olsun da okkalı tekmes bile yeter sağol kuzum hatırladığın için, arada haberdar et bizleri. Biz bazen kendi derdimize düşünce unutabiliyoruz sormayı ama aklımızdasın merak etme
Canım ben göremedm yazdığını atlaya zıplaya bakabildim sayfalara. Sonuç nedir ?
Canım sen takılma öyle şeylere 10 kadından 1 inde böyle demişti doktor bana yani gebe kalabilen varsa ( ki var ) sende kalırsın Allah dedikten sonra heeerşey olur
Var canım bendaha yeni hemde sana nasip oldu anlatmak :)) c kollu cihazda çektirdim ve eski usül olmadığı için ağrın sızın olmuyor. Vajinal muayene gibi yapıyorlar ve 5 dk sürüyor işlem. Sonrasında normal hayatına devam ediyorsun bir miktar kasık ağrısıyla
Yavrucum o test dandik at çöpe gitsin. Bat günün müydü senin ? İnşallah test yanıltıyordur yaa.
Bence kişiye göre değişiyor. Kiminin çatlamadan önce başlıyor akıntılar kiminin çatladığı gün akıntısı oluyor yada kan geliyor. Şeffaf uzayan bir akıntıysa yumurtlama belirtisi
Ay ikiz olursa nasıl anliciiiziş o vakte kalsında tabi ( kendi adıma ) o lahanın suyunu bile içerim valla yeterki olsun.
Belkide gelmez, gelene kadar umut var
Maşallah canım benim Allah arttırsın inşallah.
İyi en azından tetkiklerin yapılmış missler gibi akça pakça yoluna devam edeceksin canım gözün aydın inşallah bebiş gelsin artıkk bol verimli mikmiklere....
Adet döngüne göre değişir canım benim. Arkadaşımız çok güzel bir yazı yazmıştı belki gördüyse sana sayfa no iletmiştirkısacası 28 günde bir adet görüyorsan evet 14.gün olması gerekir ama her zaman olmayabilir takipte olmak lazım
Gözün aydın canım minik bir Casper var orda sağlıkla sonuçlansın inşallah
Allah sana uzun ömürlü sağlıklı mis kokulu bebiş nasil etsin inşallah hayırlı vaktinde. Cennette karşılasın seni, korusun inşallah. Evlatla sınanmasın hiç kimse, düşmanım bile. Henüz bir evladım yok ama okuyunca bile tuhaf oluyorum sabrın bol olsun canım güzel günler yakındadır merak etme.
Ba-yıl-dımmm! Ellerine emeğine sağlık maşallah. Bebeşim olduğunda senden maymuşlu bir takım istiyorum sipariş vereceğim söliyimdee :))
Binlerce kere Amin canım benim. Allah dualarını kabul etsin inşallah. Yüreğine sağlık. Evlat isteyenlere evlat, hamiş olanlara sağlıklı kavuşmalar nasip etsin Rabbim.
Ben gördüm sanki :))) hayırlısı olsun inşallah sıkısıkı tutunsun bebişin.
İnşallah kalp atışlarını da duyarsın canım. En güzel histir o eminimki. Allah sağlıkla kavuştursun darısı başımıza :))
Haydaaa ! Ben kendime diyordum sen alıyordun eline merdaneyi şimdi geti döndürüyorum o merdaneyi hee. Daha kırmızıları görmeden bu ne umutsuzluktur vosvosum saçmalama. Ayrıca yaşa niye bukadar takıkıyosun gözünü seveyim düşünme bak düşündükçe çağırıyorsun yapma ! Sen bebişini kucağına almadan kırmızılar seni bırakmayacak ! Bekle bakalım bi daha 4 günün var.
Progesteron güzel çıkmış canım maşallah çatlamış yumurtan güzelde olmuş yumurta inşallah tutmuştur
Canım sen soğan kürü yapmıyormuydun tortu olması normalayrıca şüphen varsa da yne doktora git önlem alınsın enfeksiyonu engeldir. Bu arada rahim filminde korkulacak hiç birşey yok şimdiden söliyim için rahat olsun
Canım ilaç öneremem doktorun önermeli gerek görürse ilaçama kür önerebilirim o da soğan kürü
Hoşgeldin canımmmm Bat söle ekliyim listeye
Kutulari ayni hiç bakmadim eee peki bu ne demek ??Dedim ben ovu testi diyemahidevran61
Bir iki saate gelicem esim cok sukur ama ben yatak döşek ateşler içinde kivraniyom söylemesem bana ilaç falan verirdi herseyde varmış hayır galiba... ama tabi keşke ilk esim bilseydi cok çok daha iyi olurdu ama iste nasip... bir iki saate Her sey cok farklı olacak allahın izniyle tabi ben yerimden kalkıp hareket
Valla canim ne bilimKutulari ayni hiç bakmadim eee peki bu ne demek ??
Ay inşallah ya. Kafam duman yine. Tek başımayım. Ah diyorum karnımda bebeğim olsa onunla konuşurdum :) umarım hayırlı haberler alırsın ve hemennnn gelir bebişinn
Bir iki saate gelicem esim cok sukur ama ben yatak döşek ateşler içinde kivraniyom söylemesem bana ilaç falan verirdi herseyde varmış hayır galiba... ama tabi keşke ilk esim bilseydi cok çok daha iyi olurdu ama iste nasip... bir iki saate Her sey cok farklı olacak allahın izniyle tabi ben yerimden kalkıp hareket edebilirsem
İnşallahhhhhhhhİnşallah kuzum karşılıklı olsun tez vakitbende tek olunca çok şey düşünüyorum inşallah bir gün gerçek olur
Canım olumlu düşün. InşaAllah bebegin sana sıkı sıkı tutunacak. Dua Et ınsirah oku. InşaAllah Rabbim yardimcin olacaktır.Kızlar herkese iyi aksamlar.nasilsiniz.kanamam başladı akşam üzeri doktor protestan verdi.onu kuĺlanmaya başladım.yarin kendi doktoruma gidicem.bir baksin kanama alanı nerde kese iyimi.bugun 5+0. Bu kadar erken kanama beklemiyordum.kizlar dua edin bana .çok korkuyorum yemin ederim.
Kuuzuumm hic moralini bozma insallah bebisin etrafi temizdir. Icini ferah tut annesine sıkı tutunmustur yavrunKızlar herkese iyi aksamlar.nasilsiniz.kanamam başladı akşam üzeri doktor protestan verdi.onu kuĺlanmaya başladım.yarin kendi doktoruma gidicem.bir baksin kanama alanı nerde kese iyimi.bugun 5+0. Bu kadar erken kanama beklemiyordum.kizlar dua edin bana .çok korkuyorum yemin ederim.
hemde çok canım gelmeyen yumurtlama akıntısı bugün gelmeye başladı peki ne zaman çatlar canımYumurtlama zamanlarinida kac gunde 1 adet oluyorsan ona gore hesaplayabilirsin.
Internette hesaplayicilarda var son 3 adetle fln.Ya da programlarda var onlarda da cikiyor ama en guzeli belirtilerini anliyorsan daha net.
Sevindim canimm.Icinde daha rahatlamistir
Onlarda yag toplama daha fazla olabiliyormus diye biliyorum.Kilo vermekte bitaz daha zorlayici galiba.
Allah birdaha yasatmasin❤
Saglikla nasip etsin insallah canim istediginizde...
Dogru dua etmek onemli galiba :) Hatta bazen arkadaslar insallah ikiz olur fln diyorlarda genelde tedavi gerektiren bi durum mesela,her zaman hayirlisiya saglikla istemek en guzeli.Ama bu kadar zamana 3üde sığar sen hic dert etme :))))))
Amiiinnn.Hosgeldiinn❤
Ürün bende yaptım negatif ciki bende de erken gebelik testi 6 gün önce predictor ile yaptim adetime 4 gün varHayir olsa dun cikardi arkadasim :) erken gebelik testi idi predictorama negatif
Canim sen benim yazimi gordun mu butun sorularina cevap olacagini düşünüyorumYumurta çatladiğinda daha mi koyu oluyor şimdi cok az koyu
Baska test yaptinizmiB
Ürün bende yaptım negatif ciki bende de erken gebelik testi 6 gün önce predictor ile yaptim adetime 4 gün var
Yaa takvımde sali günü dıor yumurtlama şuanki bu silik cıkti daha koyu olmasi gerekmez miCanim sen benim yazimi gordun mu butun sorularina cevap olacagini düşünüyorum
Benimde bugun kanamam oldu ,çok zor bekleyiş proluton iğne ve progestan hap verdi.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım olumlu düşün. InşaAllah bebegin sana sıkı sıkı tutunacak. Dua Et ınsirah oku. InşaAllah Rabbim yardimcin olacaktır.
Birden pik yapiyor koyulasma olsaydi yarin yada obur gün pik yapardi sen teste devam et :)Yaa takvımde sali günü dıor yumurtlama şuanki bu silik cıkti daha koyu olmasi gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?