Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum geriye yatık falan bişeyler dedi ama asıl doktorumdan cevap bekliyorum hayırlısı olur inşallah. Sana gerek kalmaz umarım ama olurda çektirmen gerekirse asssla korkulacak birşey yokmuş. net !
Ay inşallah ya. Kafam duman yine. Tek başımayım. Ah diyorum karnımda bebeğim olsa onunla konuşurdum :) umarım hayırlı haberler alırsın ve hemennnn gelir bebişinn

Bir iki saate gelicem esim cok sukur ama ben yatak döşek ateşler içinde kivraniyom söylemesem bana ilaç falan verirdi herseyde varmış hayır galiba... ama tabi keşke ilk esim bilseydi cok çok daha iyi olurdu ama iste nasip... bir iki saate Her sey cok farklı olacak allahın izniyle tabi ben yerimden kalkıp hareket edebilirsem

Kızlar sanırım yumurtlama donemindeyim ovu testim bugün yarın pik yapacak ama benim sol kasigim da şiddetli bir ağrı var normal mi ?çünkü daha önce hiç bu kadar şiddetli hissetmemiz tüm

Kutulari ayni hiç bakmadim eee peki bu ne demek ??
Valla canim ne bilim battan once test yapmismiydin

Ay inşallah ya. Kafam duman yine. Tek başımayım. Ah diyorum karnımda bebeğim olsa onunla konuşurdum :) umarım hayırlı haberler alırsın ve hemennnn gelir bebişinn

İnşallah kuzum karşılıklı olsun tez vakit bende tek olunca çok şey düşünüyorum inşallah bir gün gerçek olur

Hasta mı oldun canım benim yaa görmedim o kısmı ben çok geçmiş olsun. Bu süreçte bağışıklık biraz çöküyor zaten ilk zamanlar kimi duysam bir hasta oluyor Allah şifa versin. Az kalmış kader anına aynı mutlulukla geçsin inşallah tüm süreciniz

Canım olumlu düşün. InşaAllah bebegin sana sıkı sıkı tutunacak. Dua Et ınsirah oku. InşaAllah Rabbim yardimcin olacaktır.

Kuuzuumm hic moralini bozma insallah bebisin etrafi temizdir. Icini ferah tut annesine sıkı tutunmustur yavrun

hemde çok canım gelmeyen yumurtlama akıntısı bugün gelmeye başladı peki ne zaman çatlar canım

seymaka oo ayağının tozuyla cektirip gelmissinn bende diyorum bugun sesi cikmadi kuzunun. Hadi hayirli olsun insallah sonucta temiz cikar yumurtaya giden yollari sposlara açmıştır iyice

Canım olumlu düşün. InşaAllah bebegin sana sıkı sıkı tutunacak. Dua Et ınsirah oku. InşaAllah Rabbim yardimcin olacaktır.
Benimde bugun kanamam oldu ,çok zor bekleyiş proluton iğne ve progestan hap verdi.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…