- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 38
Çok sağol canım yarın doktora kadar olan süreci bi atlatsam sanki yeniden dogcamCanım olumlu düşün. InşaAllah bebegin sana sıkı sıkı tutunacak. Dua Et ınsirah oku. InşaAllah Rabbim yardimcin olacaktır.
Inş canım yarını bi geçirsem iyi haberleri bi alsam başka birşey istemiyorumKuuzuumm hic moralini bozma insallah bebisin etrafi temizdir. Icini ferah tut annesine sıkı tutunmustur yavrun
Yumurtlama gunu koyulasir diye biliyorum burada arkadaslarin anlattiklarindan yola cikarsamYaa takvımde sali günü dıor yumurtl8ama şuanki bu silik cıkti daha koyu olmasi gerekmez mi
Ya korkuyorum açıkcası şuan gene aynı şey olur mu diye cesaretimi toparlarsam belki de psikolojik destek de almam gerekir en azından ben mayıs ayını atlatayım diyorum ondan sonraBekleme ben de kürtaj oldum ilk adetimi oldum sonra hamile kaldım
Olur canım silik bile olda çıkması lazımDöllenmeden 2hafta sonra belli olur mu yani idrarda
10 haftalıktı kalbi durdu normal bir kürtajdı doktor iyi geçtiğini de soyledi bugün bi sıkıntı yokmuşYani normal bir kürtaj ise kurunma derim ama genede sen bilirsin cnmm
Aminn cumlemize nasip etsin insaallah. Ya tammu ile el mubdiu sürekli dilimizde olsun. InşaAllah sağlıkla tutunup sağlıkla doğum yapmak nasip olur. Bir de sürekli dinlenin yatın. Benim bi akraba da hamileligin ilk aylarında zorlandı kanamasi oldu ama hep yattı dinlendi. Şu an daha sağlıklı. Olabildiğince dinlenin insaallahBenimde bugun kanamam oldu ,çok zor bekleyiş proluton iğne ve progestan hap verdi.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bu süreçte de Rabbim yayanınızda olsun insaallah. El mubdiu ile ya tammu bol bol çekin. InşaAllah sıkıntı olmayacak siz iyi düşünün. Insirah okursanizda iyi gelir. Bugün ler geçecek insaallahÇok sağol canım yarın doktora kadar olan süreci bi atlatsam sanki yeniden dogcam
Alacaksın insallah canim benimInş canım yarını bi geçirsem iyi haberleri bi alsam başka birşey istemiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim bir hafta daha bekleyeyimOlur canım silik bile olda çıkması lazım
Aynen bende onu yapıyorum canım.pregestan 100 ml verdi içtim yatıyorum.daha önceki gençliğimde 7 haftalıkken geldi kalp atışı duydunuz gün bu daha 5+0 . Bakalım yarın ne dicek bide pıhtı düştü ondan korktum.N nalyecetemtahin geçmiş olsun canım benim.. evde progestan varsa içip yatsaydın iyi gelirdi
seymaka oo ayağının tozuyla cektirip gelmissinn bende diyorum bugun sesi cikmadi kuzunun. Hadi hayirli olsun insallah sonucta temiz cikar yumurtaya giden yollari sposlara açmıştır iyice
İnşallah bir sıkıntı yoktur gülüm, beta değerin çok iyi o yüzden bebekle ilgili değildir diye umuyorumAynen bende onu yapıyorum canım.pregestan 100 ml verdi içtim yatıyorum.daha önceki gençliğimde 7 haftalıkken geldi kalp atışı duydunuz gün bu daha 5+0 . Bakalım yarın ne dicek bide pıhtı düştü ondan korktum.
Minik kuzum benimVosVos35 bu arada soyağacıma baktım hep Bulgaristan, kan çekti cidden :))
Bendede kanama oldu acil dr gtiik proluton iğne ve progestan hap verdi istirahat önerdi ,inşallah hayırlısı sağlıkla kucağımıza alır ZAynen bende onu yapıyorum canım.pregestan 100 ml verdi içtim yatıyorum.daha önceki gençliğimde 7 haftalıkken geldi kalp atışı duydunuz gün bu daha 5+0 . Bakalım yarın ne dicek bide pıhtı düştü ondan korktum.
Maksat mutlu olup kafayı dağıtmak, kilo sorunun yok zaten.. spor hocana söylersin sadece daha sağlıklı olmak için gittiğini, ona göre verir antrenman listeni..VosVos35 vosvosum konuştuğumuz aşamaların film kısmını tamamlayıp tik attım geriye kaldı spora yazılmak aşaması sözümü tutuyorum birbir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?