İyi yapmissin canim cok dusununce insan daha da heyecan yapiyor boyle konulardaÇok ani oldu gitsemmi gitmesemmi bu ayı pek değerlendirmedik önümüzdeki ay mı yapsam derken takvime baktım son günüm olduğunu farkedince “ hadi “ dedin ve gittim planlasam aşırı stres olurdum. İşten çıktım atladım gittim koşa koşa. Çok şükür üstümden yük gitti inşallah faydalı olur kuzum sağolasın
Bana yari a kadar dua edin canım ne olur.Allah razı olsun.ins oyledirİnşallah bir sıkıntı yoktur gülüm, beta değerin çok iyi o yüzden bebekle ilgili değildir diye umuyorum
Çok geçmi olsun canim sen lac gunluksun. Bide değerlerin kaçtıBendede kanama oldu acil dr gtiik proluton iğne ve progestan hap verdi istirahat önerdi ,inşallah hayırlısı sağlıkla kucağımıza alır Z
Arkadaşımdada olmuştu canım ilaç kullandı geçti bişey olmaz allahın izniyleÇok geçmi olsun canim sen lac gunluksun. Bide değerlerin kaçtı
Düşündügün icin cok tesekkur ederim canim mutlu oldum. Umarim iyi gecer. Rabbim hepimize saglikli ,hayırlı evlatlar nasip etsin. Tabi evlatlarimiza da guzel yazılar yazsın.canımm aklım sende yazıları okurken gözüm seni de arıyor
tedavinde her şey yolunda gider umuyorum =)
bence yap ya bekleme sebebin geç döllenme ihtimali mi?
Inş canım inş tek duam buArkadaşımdada olmuştu canım ilaç kullandı geçti bişey olmaz allahın izniyle
6hafta 3 gün ,kalp Atışını dinledik ama çok az ,3 gün sonra tekrar gidrceğimÇok geçmi olsun canim sen lac gunluksun. Bide değerlerin kaçtı
Yarın rahim filmi çektireceğim şimdiye kadar canım acır diye korkuyordum ama şimdi bir şey çıkar diye korkuyorum off inşallah bir şey çıkmaz
Inş düzelir be canım. Allah bu yollarda kimseyi sınamasın6hafta 3 gün ,kalp Atışını dinledik ama çok az ,3 gün sonra tekrar gidrceğim
Inş canım insN nalyecetemtahin canımmmmmm sen gönlünü ferak tut. İnsallah doktorundan güzel seyler duyacaksın. Iyi haberlerini bekliyorum. Yat dinlen. Kendini üzme ❤
Canım kızarıklık küçük küçük baş tutuyormu esimdede oldu dirsegimdede kabarcıklar var süreklidir kasiniyor diyoKızlar iyiaksamlar bugün vücudumda oluşan kızarıklıklar için doktora gitmiştim. Doktor zona olduğunu söyledi . Stresten olur, neye bu kadar kafayı taktin üzüldün dedi. Gerçekten kendime bunu yaptığıma inanamadim. Çok daldım bu bebek işine, galiba fazla stres yaptım. Diğer ay takip etmeme kararı aldım. Saldım çayıra mevlam kayıra . Allah hepinizin yardimcisi olsun. Herseyin vakti vardır.sevgiler
Kızlar iyiaksamlar bugün vücudumda oluşan kızarıklıklar için doktora gitmiştim. Doktor zona olduğunu söyledi . Stresten olur, neye bu kadar kafayı taktin üzüldün dedi. Gerçekten kendime bunu yaptığıma inanamadim. Çok daldım bu bebek işine, galiba fazla stres yaptım. Diğer ay takip etmeme kararı aldım. Saldım çayıra mevlam kayıra . Allah hepinizin yardimcisi olsun. Herseyin vakti vardır.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?