Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmissin canim cok dusununce insan daha da heyecan yapiyor boyle konularda insallah faydasini goreceksin canimm

Yarın rahim filmi çektireceğim şimdiye kadar canım acır diye korkuyordum ama şimdi bir şey çıkar diye korkuyorum off inşallah bir şey çıkmaz

canımm aklım sende yazıları okurken gözüm seni de arıyor
tedavinde her şey yolunda gider umuyorum =)

bence yap ya bekleme sebebin geç döllenme ihtimali mi?
Düşündügün icin cok tesekkur ederim canim mutlu oldum. Umarim iyi gecer. Rabbim hepimize saglikli ,hayırlı evlatlar nasip etsin. Tabi evlatlarimiza da guzel yazılar yazsın.

Kızlar merhaba aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Bu sene ben de gebelik planlıyorum bir yandan da özel sağlık sigortalarını araştırmaya başladım.

Kızlar iyiaksamlar bugün vücudumda oluşan kızarıklıklar için doktora gitmiştim. Doktor zona olduğunu söyledi . Stresten olur, neye bu kadar kafayı taktin üzüldün dedi. Gerçekten kendime bunu yaptığıma inanamadim. Çok daldım bu bebek işine, galiba fazla stres yaptım. Diğer ay takip etmeme kararı aldım. Saldım çayıra mevlam kayıra . Allah hepinizin yardimcisi olsun. Herseyin vakti vardır.sevgiler

Kızlar iyi akşamlar bende 5 aydır deniyorum ama malesef sonu hep hüsran bursa yazılanları okuyorum ve doğal yöntemler uygulamaya calısıyorum ama olmuyo,bılıyorum erken dıyeceksınız ama 2 sene olucak nerdeyse evlıyız ve bu denedıgımız 6. Ay olucak bılıyorum allahın takdırı ama dusunmeden duramıyorum

Mrb kızlar regl u olmaya li 19 yada 20 gün oldu beyaz bir ilinti geliyor artık yesilimsi değil soğan suyu içtim bir bardak daha önce böyle yaptigimda 1 sonra hasta oluyordum soğan suyuna devam etmek istiyorum ama hamile isem düşer mi düşüncesi de var

Canım kızarıklık küçük küçük baş tutuyormu esimdede oldu dirsegimdede kabarcıklar var süreklidir kasiniyor diyo

Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsın. BEncede o kadar kafaya takma boşvwr bizde hep deniyoruz olmayınca yeni ay umudu ama gülüp geçiyoruz boşver illaki olur. Sen önce kendi sağlığına bak gerisi hallolur Allah biliyor zamanını üzme kendini canım :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…