Gecmis olsun zona gecirdim bende uzun zaman once ... b12 mutlaka kullanin ... birde inun krndi ilaci var..cok agri yapar ama benim pek olmadi egilip kalkarkrn sadece hissediyordum...1 haftsya gecti .Allah sifa versinKızlar iyiaksamlar bugün vücudumda oluşan kızarıklıklar için doktora gitmiştim. Doktor zona olduğunu söyledi . Stresten olur, neye bu kadar kafayı taktin üzüldün dedi. Gerçekten kendime bunu yaptığıma inanamadim. Çok daldım bu bebek işine, galiba fazla stres yaptım. Diğer ay takip etmeme kararı aldım. Saldım çayıra mevlam kayıra . Allah hepinizin yardimcisi olsun. Herseyin vakti vardır.sevgiler
Canım çok geçmiş olsun esmeri arıyordun ruh hali nasıl diye seni gördüm merak ettim çok geçmiş olsun bende yaşadım zor ama ikincide olacak diye bişi yok hayırlısı böyleymiş mesejabenim düşük zamanında hayatım çok çalkantılıydı bi sürü olay vardı ben 8 ay bekledim 6 ay antidepresan kullandım düşük son damla oldu psikolojimi topladım ve oğlumda musmutlu bi hamileydim oda çok hhxurlu bi bebekti sende iç sesini dinle yazmak istersen yaz gruba rahat olYa korkuyorum açıkcası şuan gene aynı şey olur mu diye cesaretimi toparlarsam belki de psikolojik destek de almam gerekir en azından ben mayıs ayını atlatayım diyorum ondan sonra
Aman ya sen de kürtaj olmuşsun seni biliyorum aynı topikteydik ben de kürtaj oldum olanları da görünce çok üzülüyorum ne hayallerimiz vardı gitti neyse ki hamdolsun sağlıklıyız inş öyle de olacak çok geçmiş olsun cnmDoktordan geldim kürtaj sonrası kontrol iyi geçmiş kürtaj, adet olduktan sonra bebek düşünmeye başlayabilirsin dedi, bu kez daha sık kontrol gerekiyormuş ilk düşük olduğu için nedenine bakmıyoruz dedi 2. Kez olursa o zaman bakılır nedenine dedi, ama vücut toparlansın diye ben bi 3 ay beklemeyi düşünüyorum
Evet canım 14 şubatta kontrole gittiğimde öğrendim 10 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu hatta beni bırakalı 5-6 gün olduğunu söyledi doktor hiç anlamamışım beni bıraktığını ben hep karnımı sevmeye devam etmiştim halbuki, açıkçası gruba yazmak istemedim herkes hamile herkesin umutları var kimseyi üzmek istemedim takip ediyorum arada okuyorum Eylül annelerini herkes sağ Salim bebeklerine kavuşsun inşaallah canım, aynen acele etmeyeceğim kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe kavuşurum inşaallah dua et olur mu benim için de güzel anneCanım çok geçmiş olsun esmeri arıyordun ruh hali nasıl diye seni gördüm merak ettim çok geçmiş olsun bende yaşadım zor ama ikincide olacak diye bişi yok hayırlısı böyleymiş mesejabenim düşük zamanında hayatım çok çalkantılıydı bi sürü olay vardı ben 8 ay bekledim 6 ay antidepresan kullandım düşük son damla oldu psikolojimi topladım ve oğlumda musmutlu bi hamileydim oda çok hhxurlu bi bebekti sende iç sesini dinle yazmak istersen yaz gruba rahat ol
Oyle oldu canım kalbi dayanmadı miniğimin, inşaallah bundan sonraki gebeliklerimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde sonuçlanır, psikolojik olarak zor bir süreç, ister istemez kendimi suçluyorum acaba bişiy mi yaptım benim yüzümden mi oldu diye herşeyin hayırlısı, 'hayır gibş görünenlerde şer, şer gibi görünenlerde hayır vardır sizler bunu bilemezsiniz' ayetine sığınıyorum yapacak bişiyim yokkiAman ya sen de kürtaj olmuşsun seni biliyorum aynı topikteydik ben de kürtaj oldum olanları da görünce çok üzülüyorum ne hayallerimiz vardı gitti neyse ki hamdolsun sağlıklıyız inş öyle de olacak çok geçmiş olsun cnm
Valla inan kendime üzülmüş gibi üzülüyorum sizi görüp duyunca ve okadar çok yapan var ki kürtaj düşük anlamadım gitti onca kimyasal onca hormon bunlara sebep oluyor Allah bizi kötü hastalıklardan korusun ben 15 gün oldu kürtaj olalı atlattım gibi Çünkü suni sancıyla düşük sonra kürtaj oldum ağrıdan kendimi düşünüyordum rabbim bize sağlık versin ve sağlıklı evlatlar versin tek isteğim bu benim hala umudum varOyle oldu canım kalbi dayanmadı miniğimin, inşaallah bundan sonraki gebeliklerimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde sonuçlanır, psikolojik olarak zor bir süreç, ister istemez kendimi suçluyorum acaba bişiy mi yaptım benim yüzümden mi oldu diye herşeyin hayırlısı, 'hayır gibş görünenlerde şer, şer gibi görünenlerde hayır vardır sizler bunu bilemezsiniz' ayetine sığınıyorum yapacak bişiyim yokki
Ben suni sancı falan almadım bebek küçük diye mi bilmiyorum 10 haftalık diye herhalde genel anestezi yapıldı ve 40 dk sürdü toplamda odaya uyanık girip uyanık çıkmam, bebeğim zAten geldiğinde de annesine zorluk çıkarmadı ne mide bulantısı ne baş donmesi hiç bişiy yapmadı giderken de öylece sessizce Melek oldu gene ağrı sızı yapmadıValla inan kendime üzülmüş gibi üzülüyorum sizi görüp duyunca ve okadar çok yapan var ki kürtaj düşük anlamadım gitti onca kimyasal onca hormon bunlara sebep oluyor Allah bizi kötü hastalıklardan korusun ben 15 gün oldu kürtaj olalı atlattım gibi Çünkü suni sancıyla düşük sonra kürtaj oldum ağrıdan kendimi düşünüyordum rabbim bize sağlık versin ve sağlıklı evlatlar versin tek isteğim bu benim hala umudum var
Benim seninkinden küçüktü 8 haftalıktı ve ben ağır bir hastalık üstüne ağır işler yaptım tesadüf değil ki sabahı leke gördüm 4 gün bekleyip gidip aldırmaya karar verdim ama belki de hiç bu kadar ağlamadım ona üzüldüğüm kadar sonra teselli buldum yine şükür dedim doğup ölseydi me bileyim Allah kimseye yaşatmadın bize de aynı şekil de ilk kürtaj olduğu için önce suni sancı sonra kürtaj oldum ki zaten suni sancıyla kanama başladı ben hala lekelenmelerim devam ediyor kontrole gittim çok şükür birşey yok dedi vajinal muayene için de adet olduktan sonra gel dedi yapışıklık var mı yok mu onu kontrol edecek sen de ihmal etme adet ol bitsin git kontroleBen suni sancı falan almadım bebek küçük diye mi bilmiyorum 10 haftalık diye herhalde genel anestezi yapıldı ve 40 dk sürdü toplamda odaya uyanık girip uyanık çıkmam, bebeğim zAten geldiğinde de annesine zorluk çıkarmadı ne mide bulantısı ne baş donmesi hiç bişiy yapmadı giderken de öylece sessizce Melek oldu gene ağrı sızı yapmadı
Benim doktor adet sonrası çağırmadı ki, Çarş günü kürtaj yapıldı, bugün gittim kontrole gene bakıldı ultrasonla temizlendi rahim dedi yarından itibaren ilişkiye girebilirsin dedi, 20-40 gün aralığında adet olurmuşum adet olduktan sonra vücudun gebeliğe tekrar hazır demektir yeniden düşünebilirsin gebelik dedi tekrar gel falan demedi sadece ilk gebelik bu şekilde sonlandığı içşn 2. Gebelikte daha dikkatli olmamız gerekiyormuş surekli kontrol altında olacakmışız, bi de ilk gebelikleri araştırmıyoruz nedenini falan dedi çok üzüldüm çünkü onlara göre o kadar normal ki buBenim seninkinden küçüktü 8 haftalıktı ve ben ağır bir hastalık üstüne ağır işler yaptım tesadüf değil ki sabahı leke gördüm 4 gün bekleyip gidip aldırmaya karar verdim ama belki de hiç bu kadar ağlamadım ona üzüldüğüm kadar sonra teselli buldum yine şükür dedim doğup ölseydi me bileyim Allah kimseye yaşatmadın bize de aynı şekil de ilk kürtaj olduğu için önce suni sancı sonra kürtaj oldum ki zaten suni sancıyla kanama başladı ben hala lekelenmelerim devam ediyor kontrole gittim çok şükür birşey yok dedi vajinal muayene için de adet olduktan sonra gel dedi yapışıklık var mı yok mu onu kontrol edecek sen de ihmal etme adet ol bitsin git kontrole
Ana şoka girdim ben 15 gün oldu kürtaj olalı bana afet olana kadar ilişki yasak dedi anlamadım 3 ay korun dedi lekeler devam ederse 10 gün daha kontrole gel dedi senin daha çok yeni manyak mı bu doktor girme ilişkiye rahim açık 10 günden sonra toparlamaya başlıyor bana da aynı şeyi söyledi ama ben kan pıhtılaşması testini gidip yaptıracam genetik için de mecburen bekleyecez inş bu son olur bizim için bizim gibi olan herkes için kanaman yok mu senin kontrole erken gitmişsin gibi geldi bize 10 gün sonra kontrol demişti biz gidemedik daha dün gittik nereye gidiyorsun ist sanırım benim gibiBenim doktor adet sonrası çağırmadı ki, Çarş günü kürtaj yapıldı, bugün gittim kontrole gene bakıldı ultrasonla temizlendi rahim dedi yarından itibaren ilişkiye girebilirsin dedi, 20-40 gün aralığında adet olurmuşum adet olduktan sonra vücudun gebeliğe tekrar hazır demektir yeniden düşünebilirsin gebelik dedi tekrar gel falan demedi sadece ilk gebelik bu şekilde sonlandığı içşn 2. Gebelikte daha dikkatli olmamız gerekiyormuş surekli kontrol altında olacakmışız, bi de ilk gebelikleri araştırmıyoruz nedenini falan dedi çok üzüldüm çünkü onlara göre o kadar normal ki bu
Kızlar merhaba aranızda özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Bu sene ben de gebelik planlıyorum bir yandan da özel sağlık sigortalarını araştırmaya başladım.
Bana da Cok yuksek primler cikiyor. Gerci ben 34 yasindayim primlerin yuksek cikmasinda onun da etkisi varmis 90 dogumlu bir kadina gore 1000 lira daha fazla oluyor. Bi de bekleme suresi olmasi da cok mantiksiz geldi.Biz düşünmüştük canım ama bekleme süresi vs bana mantıksız gelmişti açıkçası
Bugün kanama durumumu sordu İstanbulda medilife hastanesi Prof bir doktor yaşlı başlı adam mantıklı konuşuyor, kanamam yok lekelenme şeklinde enfeksiyon kapmamak için antibiyotik vermişti zAten kürtaj günü, zaten hemen doktor dese bile ilişki olmaz kendimi hazır hissetmiyorum kürtajdan çok korktum zAten,Ana şoka girdim ben 15 gün oldu kürtaj olalı bana afet olana kadar ilişki yasak dedi anlamadım 3 ay korun dedi lekeler devam ederse 10 gün daha kontrole gel dedi senin daha çok yeni manyak mı bu doktor girme ilişkiye rahim açık 10 günden sonra toparlamaya başlıyor bana da aynı şeyi söyledi ama ben kan pıhtılaşması testini gidip yaptıracam genetik için de mecburen bekleyecez inş bu son olur bizim için bizim gibi olan herkes için kanaman yok mu senin kontrole erken gitmişsin gibi geldi bize 10 gün sonra kontrol demişti biz gidemedik daha dün gittik nereye gidiyorsun ist sanırım benim gibi
Kızlar iyiaksamlar bugün vücudumda oluşan kızarıklıklar için doktora gitmiştim. Doktor zona olduğunu söyledi . Stresten olur, neye bu kadar kafayı taktin üzüldün dedi. Gerçekten kendime bunu yaptığıma inanamadim. Çok daldım bu bebek işine, galiba fazla stres yaptım. Diğer ay takip etmeme kararı aldım. Saldım çayıra mevlam kayıra . Allah hepinizin yardimcisi olsun. Herseyin vakti vardır.sevgiler
Kızlar iyi akşamlar bende 5 aydır deniyorum ama malesef sonu hep hüsran bursa yazılanları okuyorum ve doğal yöntemler uygulamaya calısıyorum ama olmuyo,bılıyorum erken dıyeceksınız ama 2 sene olucak nerdeyse evlıyız ve bu denedıgımız 6. Ay olucak bılıyorum allahın takdırı ama dusunmeden duramıyorum
Valla inan kendime üzülmüş gibi üzülüyorum sizi görüp duyunca ve okadar çok yapan var ki kürtaj düşük anlamadım gitti onca kimyasal onca hormon bunlara sebep oluyor Allah bizi kötü hastalıklardan korusun ben 15 gün oldu kürtaj olalı atlattım gibi Çünkü suni sancıyla düşük sonra kürtaj oldum ağrıdan kendimi düşünüyordum rabbim bize sağlık versin ve sağlıklı evlatlar versin tek isteğim bu benim hala umudum var
Bana da Cok yuksek primler cikiyor. Gerci ben 34 yasindayim primlerin yuksek cikmasinda onun da etkisi varmis 90 dogumlu bir kadina gore 1000 lira daha fazla oluyor. Bi de bekleme suresi olmasi da cok mantiksiz geldi.
Allah razı olsun cnm inş rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin bize mucizeler isteyelim ve öyle de olsun ve en yakın zaman da burda hamiş haberlerimizi verelim inşşşşşÇok geçmiş olsun canım kendine ne okadar stres yaptın Allahım Yarabbim yaa. Stres yaptıkça bebeğin gelme süresini de ileri atıyorsun. Hepimiz kafamıza takmış durumdayız ama zona geçirdim diyorsun gözünü seveyim bukadar üzme kendini
Allah hayırlı zamanda bebiş nasip etsin canım. 6. Ayda doktorlar çok tdaviye yönelmiyor, hormon testi yaptırdıysan ve sıkıntı yoksa problem de yok demektir eşin sperm testi yaptırdıysa onda da problem yoksa sabret oluruna bırak
Geçmiş olsun canım benim. Yazdıklarını okudum Allah sabrını versin inşallah, sağlıklı bebekler kucağına al böyle şeylerle sınanma bir daha dilerimki. Hormonlu gıdalar ve kimyasallar yüzünden ne gebelikler sağlıklı şekilde ilerliyor ne de gebe kalabiliyoruz paranoya oldum artık bu süreçte bende
Aslinda tamamlayici saglik sigortalari mantikli gibi gebe iken de baslanabiliyor aancak onda da sgk anlasmali hastanelerde gecerli digerlerinde gecerli degil. Benim gittigim doktorun anlasmali oldugu hastaneler de tamamlayici sigorta gecerli degilmis.Aynen. Açıkçası ben beklemek istemedim gerçi yaptırsaymışım da değişen birşey olmazmış henüz gebe kalamadım. Ama paketler çok avantajsız geldi bana birşeyler eksik kalıyor aklıma yatmıyor daha sonrasında. Tam tekmil paketlerde zaten öyle böyle hastane parasına denk geliyor. Öncesinde sigorta yaptırmak çok mantıklı geliyordu ama acenteyle görüşünce saçmaladığımızı farkettik
Test yaparsaniz cikar leke yerlesme kanamasi gibi duruyor :)Kızlar bu saat oldu uyuyamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3-4gundur sürekli açlık hissi var. iştahım açık değil ama ac hissediyorum surekli. 2 gündür göğüslerim şişti acıyor. Regl günümdü bugün regl sancısı da çektim bütün gün ama tam geldi derken kahverengi bir leke ve pembe bir akıntı oldu kesildi. Işın garip yani agrım da kesildi.sizce implantasyon olabilir mi bu? Sabah oldu zaten test yapsam çıkarmı 1 gün geçmiş oluyor regl günü.simdi biraz kaşık agrım var ama kanama yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Çok heyecanlıyım çünkü 2 senedir bekliyorum meleğini.herkese bol şans
Ayy canım benim tabiki ederim şakın kendini yıpratıp suçlama düşükten sonra insan ne yaptım ki diyor acaba diyor? Kendini iyi hisseder hissetmez yap bide zaten evliliğinde çok yeniydi eşinle bir iki kısa tatiller yapın çocuk olduktan sonra zor oluyor kendine bekleme süresinde bi uğraş bul iyi hisseder hissetmez de hemen vakit kaybetme çünkü bunu unutturacak yeni bir bebek inş.şimdi ben de diyorum hala üzülsemde gerçekte. Hayırlısı böyleymiş bayırlarını görüyorum.Evet canım 14 şubatta kontrole gittiğimde öğrendim 10 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu hatta beni bırakalı 5-6 gün olduğunu söyledi doktor hiç anlamamışım beni bıraktığını ben hep karnımı sevmeye devam etmiştim halbuki, açıkçası gruba yazmak istemedim herkes hamile herkesin umutları var kimseyi üzmek istemedim takip ediyorum arada okuyorum Eylül annelerini herkes sağ Salim bebeklerine kavuşsun inşaallah canım, aynen acele etmeyeceğim kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe kavuşurum inşaallah dua et olur mu benim için de güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?