Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım zona da çok sevimsiz bişey, kaşıntı, ağrı... İlaç kullanmadan 15 günde yendim ben. Emzirdiğim dönemde yakalandım. İlaç içemediğim için yağlardan karışım yapıp sürdüm.
1 yemek kaşığı çörek otu yağı
1 yemek kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı doğal zeytin yağı
Cam bir kapta karıştırıp sabah akşam zonalı bölgelere sür.. Şifa olsun canım..

hemde çok canım gelmeyen yumurtlama akıntısı bugün gelmeye başladı peki ne zaman çatlar canım

Dun aksami degerlendirmissin insallah.Yarın aksamida es gecme

Test yapsan cikar buyuk ihtimalle
Insallah gonlune gore saglikla sıkı sıkı tutunuyordur meleğin❤

seymaka Atlatmışsın ne guzel de yapmissin :) inslalah sonuclarda gayet guzel cikar canim.
Bu hikayeler bitmiyor :) Şu gazlarda gorunmese ne guzel olur aslinda :))))))))
Biraz komik olmus ama doktorun iyiymis

N nalyecetemtahin Daha iyisindir insallah❤ bi sikintida olmaz umuyorumm..
Gecmis olsuunn canim❤

Saol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin boğazım yara ve hiç bisey yiyemiyorum ateşler içindeyim 3 gündür ilaçta kullanamıyorum geçmiyorda... esimede gece söyledim cok duygulandı ağladı inanamıyor hala dönüp dönüp kesin sonucmu diyor... hamile olarak size cok çok dua ediyorum insallah kabul olur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese burda duyduğum tüm haberler beni çok mutlu ederdi bir kişi daha kavuştu rüyasına diye ve şimdi daha da çok sevinicem her hamilelik haberi geldiğinde... inanın burdaki samimiyeti hic hiç bi yerde görmedim burdaki kızların hepsi o kadar içten sevinip üzülüyorlar ki yasadıklarımıza sizi çok seviyorum iyiki varsınız... burdakiler olması tamamen bilgisiz kalacakmışım hiç bisey bilmiyormuşum burayı bulana kadar ...

Kız ağlattın beni Allah gönlüne göre versin herşeyi.. boğazın için de doktora gitmelisin canım. Onlar bilirler hangi ilacı yazacağını.. vücuttaki iltihap da bebeğe zarar verir o yüzden tedavi olman gerek. Geçmiş olsun canım benim

Sizinde gönlünüze göre versin inşaallah esim yanımda değilken çoğu zaman sizinle paylaştım rahatlattınız beni ... sağlık ocağına gittim parola ve gargara verdi parolu çok çok ağrın olmadıkça içme dedi içmiyorum ama gargarayi malesef yapiyorum çünkü dislerime bogazima kadar agriyo su bile yutamıyorum yuktunamiyorum bile aşırı susuzluk çekiyorum su da içemiyorum ateş yapıyor

Canım araştırma hastanesi veya kadın Doğum hastanelerine git istersen hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var bebeğe hiç zararı olmayan hatta kullanmayıp böyle durman daha da zararlı bebeğe yA da belli serum falan verirler bi ayaklanırsın çok geçmiş olsun sen iyi ol ki minnakın da iyi olsun

Bilmiyordum bunu saol valla bende hic bisey içmicem kendi geçicek diye bekliyorum... serum iyi gelir galiba

Bilmiyordum bunu saol valla bende hic bisey içmicem kendi geçicek diye bekliyorum... serum iyi gelir galiba
Canım hamile grubumuzda bi arkadaşımızda böyle kendiliğinden geçecek diye bekledi bekledi geçmeyince gitmiş doktora, doktor kızmıştı sen neden şimdiye kadar gelmedin bebeğine eziyet etmişsin diye anlatmıştı

Eşimde hic ilaç içilmez diye yok diyo bisey olur diye ama ben fenayım yani

Eşimde hic ilaç içilmez diye yok diyo bisey olur diye ama ben fenayım yani
Ya canım bu şekilde vücut direncini düşürüyorsun bitki çayları falan içme ihlamur bile fazla içme, güzel beslen enerjin olsun, hep yatma temiz hava falan al iyi gelir,

Yutkunamadigim için beslenemiyorum ve ac ac halsizlik kırgınlık oluyor esimde sınır etti beni illa bisey olur serum falan zararlı olur diyo bir kere duydu ya hiç bisey içmemem gerektiğini.. .

Kızlar 13 gün oldu dış geblikten ameliyat olalı sizce ilişki ne zamn olmalı ve internette kornma 6 ay diyor adet olayım bi kere ondan snra kornmayı bırakaym diyormm
S Sevimlipanduf geçmiş olsn cnm bnm seni en iyi bn anlaranlarm Rabbim bize hayrlı yeni sağlıklı umutlar versn inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…