Geçmiş olsun canım zona da çok sevimsiz bişey, kaşıntı, ağrı... İlaç kullanmadan 15 günde yendim ben. Emzirdiğim dönemde yakalandım. İlaç içemediğim için yağlardan karışım yapıp sürdüm.Kızlar iyiaksamlar bugün vücudumda oluşan kızarıklıklar için doktora gitmiştim. Doktor zona olduğunu söyledi . Stresten olur, neye bu kadar kafayı taktin üzüldün dedi. Gerçekten kendime bunu yaptığıma inanamadim. Çok daldım bu bebek işine, galiba fazla stres yaptım. Diğer ay takip etmeme kararı aldım. Saldım çayıra mevlam kayıra . Allah hepinizin yardimcisi olsun. Herseyin vakti vardır.sevgiler
hemde çok canım gelmeyen yumurtlama akıntısı bugün gelmeye başladı peki ne zaman çatlar canım
Kızlar bu saat oldu uyuyamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3-4gundur sürekli açlık hissi var. iştahım açık değil ama ac hissediyorum surekli. 2 gündür göğüslerim şişti acıyor. Regl günümdü bugün regl sancısı da çektim bütün gün ama tam geldi derken kahverengi bir leke ve pembe bir akıntı oldu kesildi. Işın garip yani agrım da kesildi.sizce implantasyon olabilir mi bu? Sabah oldu zaten test yapsam çıkarmı 1 gün geçmiş oluyor regl günü.simdi biraz kaşık agrım var ama kanama yok. Fikirlerinizi bekliyorum. Çok heyecanlıyım çünkü 2 senedir bekliyorum meleğini.herkese bol şans
Hayir :))) sizin su mik mik te oldu gece ama yokMoon1224 Adet oldun muuu??
Saol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin boğazım yara ve hiç bisey yiyemiyorum ateşler içindeyim 3 gündür ilaçta kullanamıyorum geçmiyorda... esimede gece söyledim cok duygulandı ağladı inanamıyor hala dönüp dönüp kesin sonucmu diyor... hamile olarak size cok çok dua ediyorum insallah kabul olur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese burda duyduğum tüm haberler beni çok mutlu ederdi bir kişi daha kavuştu rüyasına diye ve şimdi daha da çok sevinicem her hamilelik haberi geldiğinde... inanın burdaki samimiyeti hic hiç bi yerde görmedim burdaki kızların hepsi o kadar içten sevinip üzülüyorlar ki yasadıklarımıza sizi çok seviyorum iyiki varsınız... burdakiler olması tamamen bilgisiz kalacakmışım hiç bisey bilmiyormuşum burayı bulana kadar ...Hasta mı oldun canım benim yaa görmedim o kısmı ben çok geçmiş olsun. Bu süreçte bağışıklık biraz çöküyor zaten ilk zamanlar kimi duysam bir hasta oluyor Allah şifa versin. Az kalmış kader anına aynı mutlulukla geçsin inşallah tüm süreciniz
Kız ağlattın beniSaol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin boğazım yara ve hiç bisey yiyemiyorum ateşler içindeyim 3 gündür ilaçta kullanamıyorum geçmiyorda... esimede gece söyledim cok duygulandı ağladı inanamıyor hala dönüp dönüp kesin sonucmu diyor... hamile olarak size cok çok dua ediyorum insallah kabul olur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese burda duyduğum tüm haberler beni çok mutlu ederdi bir kişi daha kavuştu rüyasına diye ve şimdi daha da çok sevinicem her hamilelik haberi geldiğinde... inanın burdaki samimiyeti hic hiç bi yerde görmedim burdaki kızların hepsi o kadar içten sevinip üzülüyorlar ki yasadıklarımıza sizi çok seviyorum iyiki varsınız... burdakiler olması tamamen bilgisiz kalacakmışım hiç bisey bilmiyormuşum burayı bulana kadar ...
Sizinde gönlünüze göre versin inşaallah esim yanımda değilken çoğu zaman sizinle paylaştım rahatlattınız beniKız ağlattın beniAllah gönlüne göre versin herşeyi.. boğazın için de doktora gitmelisin canım. Onlar bilirler hangi ilacı yazacağını.. vücuttaki iltihap da bebeğe zarar verir o yüzden tedavi olman gerek. Geçmiş olsun canım benim
Hayir yapmadım adet tarihim gecerse yine denerim. Zaten 35 ile 43 gün arasında değişiyor dongum bugün 36. Gün 1 hafta bekler hala olmazsam yine denerim artık.Baska test yaptinizmi
Canım araştırma hastanesi veya kadın Doğum hastanelerine git istersen hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var bebeğe hiç zararı olmayan hatta kullanmayıp böyle durman daha da zararlı bebeğe yA da belli serum falan verirler bi ayaklanırsın çok geçmiş olsun sen iyi ol ki minnakın da iyi olsunSizinde gönlünüze göre versin inşaallah esim yanımda değilken çoğu zaman sizinle paylaştım rahatlattınız beni... sağlık ocağına gittim parola ve gargara verdi parolu çok çok ağrın olmadıkça içme dedi içmiyorum ama gargarayi malesef yapiyorum çünkü dislerime bogazima kadar agriyo su bile yutamıyorum yuktunamiyorum bile aşırı susuzluk çekiyorum su da içemiyorum ateş yapıyor
Bilmiyordum bunu saol valla bende hic bisey içmicem kendi geçicek diye bekliyorum... serum iyi gelir galibaCanım araştırma hastanesi veya kadın Doğum hastanelerine git istersen hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var bebeğe hiç zararı olmayan hatta kullanmayıp böyle durman daha da zararlı bebeğe yA da belli serum falan verirler bi ayaklanırsın çok geçmiş olsun sen iyi ol ki minnakın da iyi olsun
Canım hamile grubumuzda bi arkadaşımızda böyle kendiliğinden geçecek diye bekledi bekledi geçmeyince gitmiş doktora, doktor kızmıştı sen neden şimdiye kadar gelmedin bebeğine eziyet etmişsin diye anlatmıştıBilmiyordum bunu saol valla bende hic bisey içmicem kendi geçicek diye bekliyorum... serum iyi gelir galiba
Eşimde hic ilaç içilmez diye yok diyo bisey olur diye ama ben fenayım yaniCanım hamile grubumuzda bi arkadaşımızda böyle kendiliğinden geçecek diye bekledi bekledi geçmeyince gitmiş doktora, doktor kızmıştı sen neden şimdiye kadar gelmedin bebeğine eziyet etmişsin diye anlatmıştı
malasef ondan önceki günü değerlendirdim bide bugünü değerlendirecezDun aksami degerlendirmissin insallah.Yarın aksamida es gecme
Test yapsan cikar buyuk ihtimalle
Insallah gonlune gore saglikla sıkı sıkı tutunuyordur meleğin❤
Ya canım bu şekilde vücut direncini düşürüyorsunEşimde hic ilaç içilmez diye yok diyo bisey olur diye ama ben fenayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?