- 8 Ekim 2017
- 56
- 44
- 3
- 43
Hemen gidip test alıyorum o zamanTest yaparsaniz cikar leke yerlesme kanamasi gibi duruyor :)
Inşallah tatlim.hemen test alayım ben.Dun aksami degerlendirmissin insallah.Yarın aksamida es gecme
Test yapsan cikar buyuk ihtimalle
Insallah gonlune gore saglikla sıkı sıkı tutunuyordur meleğin❤
Sizinde gönlünüze göre versin inşaallah esim yanımda değilken çoğu zaman sizinle paylaştım rahatlattınız beni... sağlık ocağına gittim parola ve gargara verdi parolu çok çok ağrın olmadıkça içme dedi içmiyorum ama gargarayi malesef yapiyorum çünkü dislerime bogazima kadar agriyo su bile yutamıyorum yuktunamiyorum bile aşırı susuzluk çekiyorum su da içemiyorum ateş yapıyor
malasef ondan önceki günü değerlendirdim bide bugünü değerlendirecez
Kızlar 13 gün oldu dış geblikten ameliyat olalı sizce ilişki ne zamn olmalı ve internette kornma 6 ay diyor adet olayım bi kere ondan snra kornmayı bırakaym diyormm
S Sevimlipanduf geçmiş olsn cnm bnm seni en iyi bn anlaranlarm Rabbim bize hayrlı yeni sağlıklı umutlar versn inşaAllah
Canım benim dış gebelik değildi ama doktorum dün şimdiki adetini bekle 20-40 gün sonrasında maksimum adet olursun adet olduktan sonra bedenin Yen'i gebeliğe hazır demektir dedi, dış gebelik farklıdır herhalde onu bi araştır doktoruna falan sor istersen bi de neden dış gebelik olmuş, neden bebek yerleşmesi gereken yere yerleşmemiş tüplerin mi tıkalı bunları araştır mutlakaKızlar 13 gün oldu dış geblikten ameliyat olalı sizce ilişki ne zamn olmalı ve internette kornma 6 ay diyor adet olayım bi kere ondan snra kornmayı bırakaym diyormm
S Sevimlipanduf geçmiş olsn cnm bnm seni en iyi bn anlaranlarm Rabbim bize hayrlı yeni sağlıklı umutlar versn inşaAllah
ayy inşallahhh canım ya dualarını eksik etmeCanim neler yasayanlar var hicbisy icmemen gerektigi bilgisi kesinlikle yanlis.Doktorun yardimci olacaktir.Boyle vucudunda iyice susuz kalacak.Bence doktorunla mutlaka gorus.
Ayni hesap canim hic malesef deme :))) hadi insallah nasibinizdir bu ay gelir miniğin❤
Korunmani doktorunla gorusmeden birakma canim.Sen basit bi mudahale ya da baska bisy gecirmedin.Tüpte tekrarlama ihtimali var ve daha iyice iyilesmeden denemen iyi olmaz bence.En azindan ilk kanamandan sonra 2 adet gecir
Biseyin pesinde kostururken daha kalıcı hasarlara dönüşmesin Allah korusun.Hersey cok taze daha.Vucudunun iyilesmesine izin ver.
Cnm dogru diyon ama korkyorm geriye atar diyeCanim neler yasayanlar var hicbisy icmemen gerektigi bilgisi kesinlikle yanlis.Doktorun yardimci olacaktir.Boyle vucudunda iyice susuz kalacak.Bence doktorunla mutlaka gorus.
Ayni hesap canim hic malesef deme :))) hadi insallah nasibinizdir bu ay gelir miniğin❤
Korunmani doktorunla gorusmeden birakma canim.Sen basit bi mudahale ya da baska bisy gecirmedin.Tüpte tekrarlama ihtimali var ve daha iyice iyilesmeden denemen iyi olmaz bence.En azindan ilk kanamandan sonra 2 adet gecir
Biseyin pesinde kostururken daha kalıcı hasarlara dönüşmesin Allah korusun.Hersey cok taze daha.Vucudunun iyilesmesine izin ver.
Cnm cooook güzel anlatmşsn canmn derdinden nedenini bile arstrmak aklma gelmedi ama hiç doktorda bnmle ilgilenmedi ne yapacm nasl öğrenecemCanım benim dış gebelik değildi ama doktorum dün şimdiki adetini bekle 20-40 gün sonrasında maksimum adet olursun adet olduktan sonra bedenin Yen'i gebeliğe hazır demektir dedi, dış gebelik farklıdır herhalde onu bi araştır doktoruna falan sor istersen bi de neden dış gebelik olmuş, neden bebek yerleşmesi gereken yere yerleşmemiş tüplerin mi tıkalı bunları araştır mutlaka
Bir iki saate gidicem korktum baya ateş falan da internette okudum da baya zararlaymış ateş ve boğaz iltihabı.. . Sağlık ocağı bir halt bilmiyor o zaman bana zorlanmadıkça cok ağrın olmadıkça ilaç içme dediCanim neler yasayanlar var hicbisy icmemen gerektigi bilgisi kesinlikle yanlis.Doktorun yardimci olacaktir.Boyle vucudunda iyice susuz kalacak.Bence doktorunla mutlaka gorus.
Cnm dogru diyon ama korkyorm geriye atar diyeondan herhalde ama gelckse hayrlı saglıklı sekilde olsnn
Yap bizede soyle amaaaaHemen gidip test alıyorum o zaman
Canım kendi Dr una git gebelere takılan serum ve içine vitamin filan koyuyorlar eziyet etme kendineYutkunamadigim için beslenemiyorum ve ac ac halsizlik kırgınlık oluyoresimde sınır etti beni illa bisey olur serum falan zararlı olur diyo bir kere duydu ya hiç bisey içmemem gerektiğini.. .
Bir iki saate gidicem korktum baya ateş falan da internette okudum da baya zararlaymış ateş ve boğaz iltihabı.. . Sağlık ocağı bir halt bilmiyor o zaman bana zorlanmadıkça cok ağrın olmadıkça ilaç içme dedi
Canım özel hastane mi devlette mi yaptırdın bilmiyorum ama sonrasında sana bilgi verilmesi gerekirdi ister aynı doktordan ister farklı bir kadın doğumcudan randevu al dış gebelik tehlikeli bişiy Allah korusun tüpün içine yerleşiyor yA bebek tüp dediğimiz de 2mm bişiy tüplere zarar da verebiliyor kimisinin tüplerini bile alıyor dış gebelikte çok şükür ki senin öyle bişiy olmamış, doktordan randevu al git dersin böyle böyle dış gebelik geçirdim ama bana bir açıklama yapılmadı nedeni hakkında şimdi yeniden bebek düşüyoruz sıkıntı neydi yA da bi tedavi olmam gerekiyor mu diyeCnm cooook güzel anlatmşsn canmn derdinden nedenini bile arstrmak aklma gelmedi ama hiç doktorda bnmle ilgilenmedi ne yapacm nasl öğrenecem
Çok saol bende emin oldum sknti olduğuna ben normal sanmistim çocuk neyse insallah bebeğe zarar vermemistirKeske sadece bi agrin olsada dayansan.Ama ates,beslenmeme,sivi kaybi zaten yoran seyler.Atesinde gecmiyorsa zaten demek ki inatc bir durum.
Hadi guzel haberlerle dön insallah❤
Bir iki saate gidicem insallah çok saol canimCanım kendi Dr una git gebelere takılan serum ve içine vitamin filan koyuyorlar eziyet etme kendine
Cnm kürtajda oldm kanamam başlamadı iğne vurdular yine olmadı snra rahim içi kanama başladı diye amrliyata aldılar tüpüme bişy olmadı şkrGeriye atar derken? Nasil yani..
Canim ayni seyle bir daha ugrasirsan daha da beklemek zorunda kalirsin.Daha için yaran taze öyle düşün.
Senin zaten kanaman baslamisti diye hatirliyorum demek ki zorlamış.Önce ne olursa olsun yapman gerekenleri sor doktoruna lutfen❤
Aynn de böle yapcm cnm Rabbim senden razı olsnnn tatlmmmm inşaAllah tez zamnda hayrlı bi şekilde bebegmz gelirCanım özel hastane mi devlette mi yaptırdın bilmiyorum ama sonrasında sana bilgi verilmesi gerekirdi ister aynı doktordan ister farklı bir kadın doğumcudan randevu al dış gebelik tehlikeli bişiy Allah korusun tüpün içine yerleşiyor yA bebek tüp dediğimiz de 2mm bişiy tüplere zarar da verebiliyor kimisinin tüplerini bile alıyor dış gebelikte çok şükür ki senin öyle bişiy olmamış, doktordan randevu al git dersin böyle böyle dış gebelik geçirdim ama bana bir açıklama yapılmadı nedeni hakkında şimdi yeniden bebek düşüyoruz sıkıntı neydi yA da bi tedavi olmam gerekiyor mu diye
Canım maddi durumun varsa özel e git devletler tıklım tıklım pek ilgilenmezlerKızlar sizce ozelemi devletemi gidiyim kafam karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?