- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
İnşaallah canım inşaallah, biz iyi olalım da Allah nasip ederse gene olur bebeklerimiz, benimde karaciğerimde büyüme var ona baktıracağım, bir de kan pıhtılaşması mı var mı diye @Papamuk arkadaşımız uyardı bi de onu yaptıracağım sonra da hayırlısıyla sağlıkla bebeğimiz olur inşaallahAynn de böle yapcm cnm Rabbim senden razı olsnnn tatlmmmm inşaAllah tez zamnda hayrlı bi şekilde bebegmz gelir
Çok saol bende emin oldum sknti olduğuna ben normal sanmistim çocuk neyse insallah bebeğe zarar vermemistir
Cnm kürtajda oldm kanamam başlamadı iğne vurdular yine olmadı snra rahim içi kanama başladı diye amrliyata aldılar tüpüme bişy olmadı şkr
Teşekkür ederim canimCanım maddi durumun varsa özel e git devletler tıklım tıklım pek ilgilenmezler
Sen olurdun gününde. Bakalım. Inşallah geç döllenme olur :))Hayir :))) sizin su mik mik te oldu gece ama yokbelki bugun gun icinde bakalim.. bu sefer de ben inatbettim test yapmayacam olsa cikardi 2 gu. Kala erken gebelikte
Inşallah teşekkür ederimmmmBazilari bagisikligi dustugu icin boyle gebelik basinda hasta oluyor canim.Ama tedbir almak bizden sonrasi Allah'a emanet❤
Vermemistir insallah tabii oyle dusunme
Kurtaj dış gebelikte sadece parca almak icin yapiliyor canım o bi tedavi demek degil zaten.Buyuk ihtimalle olusum gorunmedigi icin rahimde bi bulgu cikacak mi diye yapiyorlar ya da farkli bisy var mi diye
Iyi ki rahim icinde baslamis kanaman ama bu da demek oluyor ki sonucta tüpünü zorlamis ve kanama baslamis.Ama iste bunlarin hepsini detayiyla doktorun biliyor.
Mutlaka onunla gorus.Sonra istersen baska doktordan fikirde alirsinCok sukur bu kadarla atlattin.Hastaneden epikriz raporunuda iste almadiysan.
Dış gebeliğin bilinen bir sebebi yok o yuzden tedbiri senin elinde en cok.
Bende hastanede yattim kurtaj yapildi parca icin,zaten surekli kan aliniyordu en son igneyi vuruldum iste.Igneden 13 gun sonra sancilarla düsük oldu ancak.
Son adetim Agustos 5'ti,artik en son parcayi dusurdugum zaman Ekim 9du düşün.Zaten sonrasida 1 ayı buldu betanin sıfırlanması surekli kan verdim.
O kanamanin haricinde 3 regl bekledim.
Igne ya da mudahale farketmiyor diye biliyorum en az 2 ay mutlaka oneriyorlar korunmayi.Devlet hastanelerinde 6 ay fix.
Ozeldeko doktorum bana ilk kanamadan sonra 2 regl daha gordukten sonra deneyebilirsin demisti.Ben 3.reglimide bekledim
İyi tapmşsn cnm bnde gidip arastrcm bitde beklycm 3 ay bakalm hayırlısı daha Gec olsn sağlıklı olsn bnde dün hastaneye gttm 16 ya düşmüş şükr ameliyattan snra hızla düştü zaten degerlerm peki ilişki ne zamn olsn bilrsn sen simdi cnmBazilari bagisikligi dustugu icin boyle gebelik basinda hasta oluyor canim.Ama tedbir almak bizden sonrasi Allah'a emanet❤
Vermemistir insallah tabii oyle dusunme
Kurtaj dış gebelikte sadece parca almak icin yapiliyor canım o bi tedavi demek degil zaten.Buyuk ihtimalle olusum gorunmedigi icin rahimde bi bulgu cikacak mi diye yapiyorlar ya da farkli bisy var mi diye
Iyi ki rahim icinde baslamis kanaman ama bu da demek oluyor ki sonucta tüpünü zorlamis ve kanama baslamis.Ama iste bunlarin hepsini detayiyla doktorun biliyor.
Mutlaka onunla gorus.Sonra istersen baska doktordan fikirde alirsinCok sukur bu kadarla atlattin.Hastaneden epikriz raporunuda iste almadiysan.
Dış gebeliğin bilinen bir sebebi yok o yuzden tedbiri senin elinde en cok.
Bende hastanede yattim kurtaj yapildi parca icin,zaten surekli kan aliniyordu en son igneyi vuruldum iste.Igneden 13 gun sonra sancilarla düsük oldu ancak.
Son adetim Agustos 5'ti,artik en son parcayi dusurdugum zaman Ekim 9du düşün.Zaten sonrasida 1 ayı buldu betanin sıfırlanması surekli kan verdim.
O kanamanin haricinde 3 regl bekledim.
Igne ya da mudahale farketmiyor diye biliyorum en az 2 ay mutlaka oneriyorlar korunmayi.Devlet hastanelerinde 6 ay fix.
Ozeldeko doktorum bana ilk kanamadan sonra 2 regl daha gordukten sonra deneyebilirsin demisti.Ben 3.reglimide bekledim
İnşaallah canım inşaallah, biz iyi olalım da Allah nasip ederse gene olur bebeklerimiz, benimde karaciğerimde büyüme var ona baktıracağım, bir de kan pıhtılaşması mı var mı diye @Papamuk arkadaşımız uyardı bi de onu yaptıracağım sonra da hayırlısıyla sağlıkla bebeğimiz olur inşaallah
Aminnnnnnnn dilermmmmm hayrlı saglklo tez vakitte :)İnşaallah canım inşaallah, biz iyi olalım da Allah nasip ederse gene olur bebeklerimiz, benimde karaciğerimde büyüme var ona baktıracağım, bir de kan pıhtılaşması mı var mı diye @Papamuk arkadaşımız uyardı bi de onu yaptıracağım sonra da hayırlısıyla sağlıkla bebeğimiz olur inşaallah
İyi tapmşsn cnm bnde gidip arastrcm bitde beklycm 3 ay bakalm hayırlısı daha Gec olsn sağlıklı olsn bnde dün hastaneye gttm 16 ya düşmüş şükr ameliyattan snra hızla düştü zaten degerlerm peki ilişki ne zamn olsn bilrsn sen simdi cnm
Aslinda tamamlayici saglik sigortalari mantikli gibi gebe iken de baslanabiliyor aancak onda da sgk anlasmali hastanelerde gecerli digerlerinde gecerli degil. Benim gittigim doktorun anlasmali oldugu hastaneler de tamamlayici sigorta gecerli degilmis.
seymaka Atlatmışsın ne guzel de yapmissin :) inslalah sonuclarda gayet guzel cikar canim.
Bu hikayeler bitmiyor :) Şu gazlarda gorunmese ne guzel olur aslinda :))))))))
Biraz komik olmus ama doktorun iyiymis
Saol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin boğazım yara ve hiç bisey yiyemiyorum ateşler içindeyim 3 gündür ilaçta kullanamıyorum geçmiyorda... esimede gece söyledim cok duygulandı ağladı inanamıyor hala dönüp dönüp kesin sonucmu diyor... hamile olarak size cok çok dua ediyorum insallah kabul olur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese burda duyduğum tüm haberler beni çok mutlu ederdi bir kişi daha kavuştu rüyasına diye ve şimdi daha da çok sevinicem her hamilelik haberi geldiğinde... inanın burdaki samimiyeti hic hiç bi yerde görmedim burdaki kızların hepsi o kadar içten sevinip üzülüyorlar ki yasadıklarımıza sizi çok seviyorum iyiki varsınız... burdakiler olması tamamen bilgisiz kalacakmışım hiç bisey bilmiyormuşum burayı bulana kadar ...
Kızlar az önce hsg çektirdim inanılmaz rahattı hiç bir ağrı yok hissetmedim boşa stres yapmışım şimdi dr a sonuç göstermeye gidiyom
seymaka kuzumm yeni bat 19 mart sanirim o guzel duyguyu tatmak nasip olmayacak basa sardik..adet ol sonraki haftayi degerlendir ondan sonraki hafta acaba oldumu ay su belirtim oldu hadi bakalm eller karna gider ordamisin kuzum ondn sonraki hafta hayaller suya omur gidiyoorr
Gecikmenin 7. Günündeyim bugün kızlar.
Hâlâ gelen giden yok ve hâlâ her sabah âdet ağrısıyla uyanıyorum. Âdet öncesi olan karın şişliği de yok. Kasık bölgemde sanki kabarcıklar oynuyor hareket ediyor gibi bir his var. Ara ara batmalar da oluyor ve vajina içerisine keskin sancılar giriyor. Mide bulantısı da var. Garip şeyler yaşıyorum ve bugün nedense midemin varlığını hissediyorum (hem ıkınır gibi yapınca hemde karnımı içeri çekince)
Kızlar selam bu da öğlen yaptığım erken gebelik testi. Kan vermeye gitmedim yine haftaya çarşambaya kadar beklemek istiyorum.
Gecikmenin 5. Gününde kan vermiştim canım. 0.100 çıkmıştı ama yine de bir umut işte belki geç döllenme olmuştur diyeEvet canım biri olsa diğeri tutmuyor sıkıntılı. Bizde tamamlayıcı düşünmüştük en mantıklısı o görünüyordu ama çokta değişen birşey olmuyor bence. Boşuna para ödeniyor gibi geliyor bana. Sonra dedim doktorum özelde olur tahlilleri dışarıda devlette yaptırırım bi muayene bir doğum param olur dedim ama normalde bile devletten test isterken göbeğim çatlıyor
Evet kuzuum çok çok iyidi atlattım çok şükür, o dalgalanmalar olmasa daha iyidi tabiisen iyisin değil mi ufaklık annesini üzmüyordur inşallah :)
Duygulandırdın be kuzum Allah razı olsun güzel kalbin iyi düşüncelerin için. Hepimiz burada birbirimize umut oluyoruz benim gözümü açan yer burasıdır. Daha önce bitmezdim bat nedir, hsg nedir, ovulasyon testi nedir hepsini burda öğrendim. Asla buranın kıymetini geri tepemem sizin gibi güzel yoldaşlar kazandırdı bana da.
İnşallah bize de nasip olursa hamişken fikirler alırrız birbirimizden :)
Gözün aydın canım geçmiş olsun demiştim sana korkçak bişi yok diye inşallah tertemiz çıkar
Olsun kuzum üzülüyoruz falan ama sabırla ve ümitle beklemeye devam ediyoruz Allah yüzümüze gülecek inşallah sen hiç üzülme
Kan vermedin mi kuzum sen ben mi kaçırdım acaba yazdıysan da
Gözün aydın canım inşallah bebişin tutunmuştur kandaki değerinle güzel haberler ver bize
Serum falan takmadılar mı kuzum? Söyledin mi çok susuz olduğunu?Sizinde gönlünüze göre versin inşaallah esim yanımda değilken çoğu zaman sizinle paylaştım rahatlattınız beni... sağlık ocağına gittim parola ve gargara verdi parolu çok çok ağrın olmadıkça içme dedi içmiyorum ama gargarayi malesef yapiyorum çünkü dislerime bogazima kadar agriyo su bile yutamıyorum yuktunamiyorum bile aşırı susuzluk çekiyorum su da içemiyorum ateş yapıyor
Serumu ne zannediyor acaba eşin? Umarım gitmişsindir kadın doğum uzmanına. Sağlık ocağında olacak iş değilYutkunamadigim için beslenemiyorum ve ac ac halsizlik kırgınlık oluyoresimde sınır etti beni illa bisey olur serum falan zararlı olur diyo bir kere duydu ya hiç bisey içmemem gerektiğini.. .
Kızlar selam bu da öğlen yaptığım erken gebelik testi. Kan vermeye gitmedim yine haftaya çarşambaya kadar beklemek istiyorum.
Evet canım biri olsa diğeri tutmuyor sıkıntılı. Bizde tamamlayıcı düşünmüştük en mantıklısı o görünüyordu ama çokta değişen birşey olmuyor bence. Boşuna para ödeniyor gibi geliyor bana. Sonra dedim doktorum özelde olur tahlilleri dışarıda devlette yaptırırım bi muayene bir doğum param olur dedim ama normalde bile devletten test isterken göbeğim çatlıyor
Evet kuzuum çok çok iyidi atlattım çok şükür, o dalgalanmalar olmasa daha iyidi tabiisen iyisin değil mi ufaklık annesini üzmüyordur inşallah :)
Duygulandırdın be kuzum Allah razı olsun güzel kalbin iyi düşüncelerin için. Hepimiz burada birbirimize umut oluyoruz benim gözümü açan yer burasıdır. Daha önce bitmezdim bat nedir, hsg nedir, ovulasyon testi nedir hepsini burda öğrendim. Asla buranın kıymetini geri tepemem sizin gibi güzel yoldaşlar kazandırdı bana da.
İnşallah bize de nasip olursa hamişken fikirler alırrız birbirimizden :)
Gözün aydın canım geçmiş olsun demiştim sana korkçak bişi yok diye inşallah tertemiz çıkar
Olsun kuzum üzülüyoruz falan ama sabırla ve ümitle beklemeye devam ediyoruz Allah yüzümüze gülecek inşallah sen hiç üzülme
Kan vermedin mi kuzum sen ben mi kaçırdım acaba yazdıysan da
Gözün aydın canım inşallah bebişin tutunmuştur kandaki değerinle güzel haberler ver bize
Bilmiyorum ki canim :) avm ye geldik dolasmaya gelene kadar birsey yoktu simdi ne var ne yok bilmiyom bakmadim bayadirSen olurdun gününde. Bakalım. Inşallah geç döllenme olur :))
Ay gelmesinnnnnBilmiyorum ki canim :) avm ye geldik dolasmaya gelene kadar birsey yoktu simdi ne var ne yok bilmiyom bakmadim bayadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?