Valla birseyler geliyo arada ama henuz bakmadim ne :))Ay gelmesinnnnn
Nasıl dayanıyorsun. Adet bile olsa koşarım dışarı çıkmasın diye :)Valla birseyler geliyo arada ama henuz bakmadim ne :))
Yahu altimiz bos degil sende oyle ben hicbir zaman duramam ki.namaz kiliyorum normalde de hep olur ince gunlukNasıl dayanıyorsun. Adet bile olsa koşarım dışarı çıkmasın diye :)
HaaYahu altimiz bos degil sende oyle ben hicbir zaman duramam ki.namaz kiliyorum normalde de hep olur ince gunluk
Bekle bence de :) saglikla tutunsun insallah❤
Olsun dalgalamalarda lazimOnlat kimbilir neler yasiyordur ama insan utaniyor iste :)))
Midem çok zorluyor ama buna şükür,geçicidir inşallah diyorum :)
Arkadaşlar birşey sorucam; şimdi benim eşim 700 mg sabah akşam antibiyotik içiyor 1 hafta olacak nerdese, şimdi biz korunmalı mikmik mi yapalım anlamadım ? Bu durumda spermlerde yamulmuştur gibi geliyor başıma dert açmasın bilemedim
Randevu veriyorlar adetin bittikten sonra yapıyorlar canımHerhangi bir özel hastaneye gidip rahim filmi istiyorum desem çekerler mı hemen yoksa randevu mu verirler
Aslinda bakmaya cesareyim yokHaapardonn
Canım istanbulda fulya açık emar var hemen randevu verdi bana ama adetin bittikten sonra 2-5 gün arası çekiliyo. Ağrı sancı hiçbişe yok 700 lira amaHerhangi bir özel hastaneye gidip rahim filmi istiyorum desem çekerler mı hemen yoksa randevu mu verirler
Hmm tamam. Teşekkür ederim :)Randevu veriyorlar adetin bittikten sonra yapıyorlar canım
Bak ne olacak sankiAslinda bakmaya cesareyim yok
Adet olamiyorum ya ilaçla hep. Bir gün giderim belki :)Canım istanbulda fulya açık emar var hemen randevu verdi bana ama adetin bittikten sonra 2-5 gün arası çekiliyo. Ağrı sancı hiçbişe yok 700 lira ama
Kızlar nasilsiniz gorusmeyeli
Kızlar rahim temiz tüpler açık sadece rahimde kasılma varmış o yüzden tutunma olmayabilirmiş. Birazdan tüp bebek uzmanına göstercez napabiliriz diye
Olsun artık o kadar da :) zaman geçtikçe zaten bişi kalmaz sen daha deneyimlisinilk zamanlar geçsin daha rahat olursun inşallah :))
Baktim simdi gelen birsey yokBak ne olacak sanki
İyi iyiiii. Sonu hayır olsun :)Baktim simdi gelen birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?