Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey soracağım ben rahim filmi çektirdim dr hiçbir sorun yok dedi sadece takip edilsin dedi yumurtalarım tembel çalışıyordu bunun için klomen ve Duphaston kullandım olmadı dış gebelik geçirdim oda kendiliğinden sonlandı adetlerim hiç şaşmaz hep düzenli 28günde bir yaklaşık bir yıldır deniyoruz ama olmuyor eşimde de hiçbir sorun yok başka bir ilde rahim filmi çektirdim burdaki dr da sonuçları görmek istedi hangi dr bakarsabaksın filmde farklı şeyler söylerlermi yoksa herşey ortada mı olmuşolur size sormak istedim

Klomen her kullandığımda 3yumurta solda1 yumurta sağda oluşuyordu ne yapmalıyım

Bekle bence de :) saglikla tutunsun insallah❤

Olsun dalgalamalarda lazimOnlat kimbilir neler yasiyordur ama insan utaniyor iste :)))

Midem çok zorluyor ama buna şükür,geçicidir inşallah diyorum :)

Olsun artık o kadar da :) zaman geçtikçe zaten bişi kalmaz sen daha deneyimlisin ilk zamanlar geçsin daha rahat olursun inşallah :))

Herhangi bir özel hastaneye gidip rahim filmi istiyorum desem çekerler mı hemen yoksa randevu mu verirler

Bir de adet olamiyorum ya herhangi bir gün gitsem olur mu

Herhangi bir özel hastaneye gidip rahim filmi istiyorum desem çekerler mı hemen yoksa randevu mu verirler
Canım istanbulda fulya açık emar var hemen randevu verdi bana ama adetin bittikten sonra 2-5 gün arası çekiliyo. Ağrı sancı hiçbişe yok 700 lira ama

Kızlar nasilsiniz gorusmeyeli

Hosgeldiiin :) tesekkurler,seni sormaliiii?

Kızlar rahim temiz tüpler açık sadece rahimde kasılma varmış o yüzden tutunma olmayabilirmiş. Birazdan tüp bebek uzmanına göstercez napabiliriz diye

Guzel haberlerle dönün insallah❤

Olsun artık o kadar da :) zaman geçtikçe zaten bişi kalmaz sen daha deneyimlisin ilk zamanlar geçsin daha rahat olursun inşallah :))

Olsun tabii :) yoruyor bi süre sonra ama yapacak bisy yok.Kızımda hic olmamisti canim bende deneyimli sayilmam hersey baska deneyim :))
Senin durum nedir simdi?Baska bisy onerdi mi doktor?

Göğüslerim dolgun. Sanki hafif koyulaşma da var. Belki de üşüdüm ondandır. Geçen haftaki yumurtlamaysa eğer. Inşallah öyledir. Bata 7 gün diyelim :)) inşallah tedaviye gerek kalmadan gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…