- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Eve donuyorum zaten bakalim aldik yine bi test kararsizim ama..olsa cikardi yani ne bilimİyi iyiiii. Sonu hayır olsun :)
Hosgeldiiin :) tesekkurler,seni sormaliiii?
Guzel haberlerle dönün insallah❤
Olsun tabii :) yoruyor bi süre sonra ama yapacak bisy yok.Kızımda hic olmamisti canim bende deneyimli sayilmam hersey baska deneyim :))
Senin durum nedir simdi?Baska bisy onerdi mi doktor?
InsaAllah canim aminGöğüslerim dolgun. Sanki hafif koyulaşma da var. Belki de üşüdüm ondandır. Geçen haftaki yumurtlamaysa eğer. Inşallah öyledir. Bata 7 gün diyelim :)) inşallah tedaviye gerek kalmadan gelirr
Sabah yapEve donuyorum zaten bakalim aldik yine bi test kararsizim ama..olsa cikardi yani ne bilim
Bence korunman hem sağlıklı olur hemde eşinin tedavisi sonuçlanmış olur,sende buarada doktorunla görüşmüş olursun canım.Kafanda cok cok rahatlamış olur :)Valla şu an da önerilen bir şey yok. Rahim filmime doktor daha dönüş yapmadı belki bir önerisi olur. Üzerine eşim hem hasta oldu hemde prostatit enfeksiyonu çıktı bu da engelmiş bebişe. İlaç kullanıyor şimdi bu ay es vermiş oldukantibiyotik kullanırken korunmalı korunmamalı mı bilemedim açıkçası
1 den beri wc ye cikmadim varsa cikar yaa yoksada yok napimSabah yap
Ay hadi çıkar inşallah :))1 den beri wc ye cikmadim varsa cikar yaa yoksada yok napim
Nasip tatlim Allah isteyen herkese versin hayırlisiylaAy hadi çıkar inşallah :))
Bence korunman hem sağlıklı olur hemde eşinin tedavisi sonuçlanmış olur,sende buarada doktorunla görüşmüş olursun canım.Kafanda cok cok rahatlamış olur :)
Insallah son olur bunlarda sağlıkla gelir minişinde❤
Aminnn insallahhhNasip tatlim Allah isteyen herkese versin hayırlisiyla
Bende aynı şeyleri yaşadım benim mide bulantım çoktu kürtaj oldum eve geldim bütün herşey geçmişti ne bulantı ne kokuya duyarlılık zor bi durumAllah razı olsun cnm inş rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin bize mucizeler isteyelim ve öyle de olsun ve en yakın zaman da burda hamiş haberlerimizi verelim inşşşşş
sen ameliyat mı oldun kürtaj mu cnmKızlar 13 gün oldu dış geblikten ameliyat olalı sizce ilişki ne zamn olmalı ve internette kornma 6 ay diyor adet olayım bi kere ondan snra kornmayı bırakaym diyormm
@Sevimlipanduf geçmiş olsn cnm bnm seni en iyi bn anlaranlarm Rabbim bize hayrlı yeni sağlıklı umutlar versn inşaAllah
canım destek de alabilirsin tabi.. sonuçta zor bir süreçten geçiyorsun. ama bence kalabildiğini bilmek bile güzel bir şey. her şerden bir hayır çıkartmaya bak, napıcaksın..Ya korkuyorum açıkcası şuan gene aynı şey olur mu diye cesaretimi toparlarsam belki de psikolojik destek de almam gerekir en azından ben mayıs ayını atlatayım diyorum ondan sonra
canım sonuçların temiz çıkmış sanıyorum, bu ara kafam dalgın buraya da çok bakamadım. inşallah bundan sonra olasılık pik yapıyor, eşinin hastalık durumları da geçsin patlatıverin minnoş :)Çok ani oldu gitsemmi gitmesemmi bu ayı pek değerlendirmedik önümüzdeki ay mı yapsam derken takvime baktım son günüm olduğunu farkedince “ hadi “ dedin ve gittim planlasam aşırı stres olurdum. İşten çıktım atladım gittim koşa koşa. Çok şükür üstümden yük gitti inşallah faydalı olur kuzum sağolasın
ah ya ne kadar stres olduysan.. geçmiş olsun canım, bir ay da kafan rahat etsin madem =)Kızlar iyiaksamlar bugün vücudumda oluşan kızarıklıklar için doktora gitmiştim. Doktor zona olduğunu söyledi . Stresten olur, neye bu kadar kafayı taktin üzüldün dedi. Gerçekten kendime bunu yaptığıma inanamadim. Çok daldım bu bebek işine, galiba fazla stres yaptım. Diğer ay takip etmeme kararı aldım. Saldım çayıra mevlam kayıra . Allah hepinizin yardimcisi olsun. Herseyin vakti vardır.sevgiler
Simdi yaptim hemen birsey cikmadi sonradan ne olur bilmem sonradanlari da kabul edilmiyor bilmiyorum yaniSabah yap
5 dakika geçti miSimdi yaptim hemen birsey cikmadi sonradan ne olur bilmem sonradanlari da kabul edilmiyor bilmiyorum yani
canım destek de alabilirsin tabi.. sonuçta zor bir süreçten geçiyorsun. ama bence kalabildiğini bilmek bile güzel bir şey. her şerden bir hayır çıkartmaya bak, napıcaksın..
canım sonuçların temiz çıkmış sanıyorum, bu ara kafam dalgın buraya da çok bakamadım. inşallah bundan sonra olasılık pik yapıyor, eşinin hastalık durumları da geçsin patlatıverin minnoş :)
ah ya ne kadar stres olduysan.. geçmiş olsun canım, bir ay da kafan rahat etsin madem =)
kızlar bu arada albi test yapmıştım, her ne kadar güvenilir olmadığını bilsem de testi tekrar ettim gene negatif..
benim döngüler 28-34 arası değişiyor, ama bir ara dr pco dan şüphelenmişti. ultrasonda görmüştü, ama kan tahlillerim iyi çıkınca klomen vs gerek yok, doğal dene. gecikmeler olursa müdahale ederiz demişti. o dönemde soğan kürü yaptım ondan mı, yoksa öncesinde 5-6 aylık adet düzenleyici ilaç kullanımından mı bilmiyorum, ilaçsız adet görmeye başlamıştım..
35. güne kadar olmazsam kan testi yapayım diyorum. sonrasında da dr a gideyim.. belki yumurta takibi vs ile kontrollü bir süreç yaşarım.. ne dersiniz?
Bu yorumunu okumadan sormuştum korun canım 2 ay en azındanCnm kürtajda oldm kanamam başlamadı iğne vurdular yine olmadı snra rahim içi kanama başladı diye amrliyata aldılar tüpüme bişy olmadı şkr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?