Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçi ard arda düzenli olduğumda 30 günde oluyorum. O zaman bat 9 mu diyecez :)

Valla şu an da önerilen bir şey yok. Rahim filmime doktor daha dönüş yapmadı belki bir önerisi olur. Üzerine eşim hem hasta oldu hemde prostatit enfeksiyonu çıktı bu da engelmiş bebişe. İlaç kullanıyor şimdi bu ay es vermiş olduk antibiyotik kullanırken korunmalı korunmamalı mı bilemedim açıkçası

Bence korunman hem sağlıklı olur hemde eşinin tedavisi sonuçlanmış olur,sende buarada doktorunla görüşmüş olursun canım.Kafanda cok cok rahatlamış olur :)
Insallah son olur bunlarda sağlıkla gelir minişinde❤

Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim

Allah razı olsun cnm inş rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin bize mucizeler isteyelim ve öyle de olsun ve en yakın zaman da burda hamiş haberlerimizi verelim inşşşşş
Bende aynı şeyleri yaşadım benim mide bulantım çoktu kürtaj oldum eve geldim bütün herşey geçmişti ne bulantı ne kokuya duyarlılık zor bi durum

sen ameliyat mı oldun kürtaj mu cnm

Ya korkuyorum açıkcası şuan gene aynı şey olur mu diye cesaretimi toparlarsam belki de psikolojik destek de almam gerekir en azından ben mayıs ayını atlatayım diyorum ondan sonra
canım destek de alabilirsin tabi.. sonuçta zor bir süreçten geçiyorsun. ama bence kalabildiğini bilmek bile güzel bir şey. her şerden bir hayır çıkartmaya bak, napıcaksın..

canım sonuçların temiz çıkmış sanıyorum, bu ara kafam dalgın buraya da çok bakamadım. inşallah bundan sonra olasılık pik yapıyor, eşinin hastalık durumları da geçsin patlatıverin minnoş :)

ah ya ne kadar stres olduysan.. geçmiş olsun canım, bir ay da kafan rahat etsin madem =)

kızlar bu arada albi test yapmıştım, her ne kadar güvenilir olmadığını bilsem de testi tekrar ettim gene negatif..
benim döngüler 28-34 arası değişiyor, ama bir ara dr pco dan şüphelenmişti. ultrasonda görmüştü, ama kan tahlillerim iyi çıkınca klomen vs gerek yok, doğal dene. gecikmeler olursa müdahale ederiz demişti. o dönemde soğan kürü yaptım ondan mı, yoksa öncesinde 5-6 aylık adet düzenleyici ilaç kullanımından mı bilmiyorum, ilaçsız adet görmeye başlamıştım..
35. güne kadar olmazsam kan testi yapayım diyorum. sonrasında da dr a gideyim.. belki yumurta takibi vs ile kontrollü bir süreç yaşarım.. ne dersiniz?

Ah inşallah kuzum sağolasın. Bende pek bakamadım işten güçten atlaya zıplaya gidiyorum sayfalarda. Bakalım umudumuz marta artık :)

Kızlar ben doktora geldim belki antibiyotik verebilirim kanında enfeksiy9n falan varsa dedi antibiyotik zarar verirmi

Gögüslerime baktım az önce etrafı baya koyulaşmıs

Sağ kasığımda batma da oldu az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…