Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucu tüp bebek uzmanına gösterdim neymiş sağ tüpde genişleme varmış orda sııvı birikimi varsa tüpümü almaları lazımmış laparoskopi ile bakılması lazımmış eğer bişe çıkmazsa da o bölgeyi rahatlatıyolarmış falan fikan sonra muayenetti burdan bile görünüyo sıvı dedi falan filan bide 15 milyar tutuyo. Ya bu dr lar vicdansız ya . Madrm sıvı vardı kendi tüp bebek dr um neden görmedi diğer dr neden görmedi. Şimdi başka bi dr a göstercem bakalım o neder . Ama sinirlerim bozuldu. Ayrıca biley olsa raporda yazmaz mı

Tabi ki yalniz asiri stresli bir gun gecirdim kalabalik heryee sicak avm bunaltici hic sevmem avm gezilerini
Alışveriş yapmayacaksam ben de pek sevmem amaçsız dolanmayı. Bir de tek başıma sevmem ıllaha bir arkadaşım olacak

15 bin miiii. Eğer öyle bir şey olsaydı bence de diğer doktorlar da söylerdi. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Bakalım senin doktorun ne diyecek

Hic sorma ya ne kadar bos ve amacsiz insan kalabaligi vardi gormeliydin iyý bunalxim cok insanin evi gibi yok ya seviyorum evimi
Ben de çok seviyorum vallahi. Annemlerin evi bile rahat gelmiyor. Sanki orda büyümedim ben

Kızlar kanamam hafifledi ama 4.5 cm lik kistim varmış ,bugün 6 hafta 4 gün iki gün sonra doktora gideceğim,progestan kist yapar mı bilginiz var mı,karın ağrım çok

Bildiğin tüm doktorlar görsün canım. Çocuk oyuncağı mı ayol. Ne kadar kolay geliyor adamlara laparoskopiymiş rahim filmi ne işe yaradı madem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…