Ben hamileyken kullanmıştım çok şükür birşey olmadıKızlar ben doktora geldim belki antibiyotik verebilirim kanında enfeksiy9n falan varsa dedi antibiyotik zarar verirmi
Neden kullanmıştın canim neyin vardiBen hamileyken kullanmıştım çok şükür birşey olmadı
Hayırlı olsun cnm başka marka testle tekrar yapKızlar selam bu da öğlen yaptığım erken gebelik testi. Kan vermeye gitmedim yine haftaya çarşambaya kadar beklemek istiyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu olmuştu cnm onun için içmiştimNeden kullanmıştın canim neyin vardi
Anladım canim benimİdrar yolu enfeksiyonu olmuştu cnm onun için içmiştim
Tabi ki5 dakika geçti mi
Alışveriş yapmayacaksam ben de pek sevmem amaçsız dolanmayı. Bir de tek başıma sevmem ıllaha bir arkadaşım olacakTabi kiyalniz asiri stresli bir gun gecirdim kalabalik heryee sicak avm bunaltici hic sevmem avm gezilerini
15 bin miiii. Eğer öyle bir şey olsaydı bence de diğer doktorlar da söylerdi. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Bakalım senin doktorun ne diyecekKızlar sonucu tüp bebek uzmanına gösterdim neymiş sağ tüpde genişleme varmış orda sııvı birikimi varsa tüpümü almaları lazımmış laparoskopi ile bakılması lazımmış eğer bişe çıkmazsa da o bölgeyi rahatlatıyolarmış falan fikan sonra muayenetti burdan bile görünüyo sıvı dedi falan filan bide 15 milyar tutuyo. Ya bu dr lar vicdansız ya . Madrm sıvı vardı kendi tüp bebek dr um neden görmedi diğer dr neden görmedi. Şimdi başka bi dr a göstercem bakalım o neder . Ama sinirlerim bozuldu. Ayrıca biley olsa raporda yazmaz mı
Ben de çok seviyorum vallahi. Annemlerin evi bile rahat gelmiyor. Sanki orda büyümedim benHic sorma ya ne kadar bos ve amacsiz insan kalabaligi vardi gormeliydin iyý bunalxim cok insanin evi gibi yok yaseviyorum evimi
Valla oyle oluyor..evcagazim evcagizim sen anlarsin halcagizimBen de çok seviyorum vallahi. Annemlerin evi bile rahat gelmiyor. Sanki orda büyümedim ben
Hahaa Aynenn :)Valla oyle oluyor..evcagazim evcagizim sen anlarsin halcagizim
Bildiğin tüm doktorlar görsün canım. Çocuk oyuncağı mı ayol. Ne kadar kolay geliyor adamlara laparoskopiymişKızlar sonucu tüp bebek uzmanına gösterdim neymiş sağ tüpde genişleme varmış orda sııvı birikimi varsa tüpümü almaları lazımmış laparoskopi ile bakılması lazımmış eğer bişe çıkmazsa da o bölgeyi rahatlatıyolarmış falan fikan sonra muayenetti burdan bile görünüyo sıvı dedi falan filan bide 15 milyar tutuyo. Ya bu dr lar vicdansız ya . Madrm sıvı vardı kendi tüp bebek dr um neden görmedi diğer dr neden görmedi. Şimdi başka bi dr a göstercem bakalım o neder . Ama sinirlerim bozuldu. Ayrıca biley olsa raporda yazmaz mı
İlaç verdi mi canım doktor? İçtin mı? Daha iyisindir inşallahKızlar ben doktora geldim belki antibiyotik verebilirim kanında enfeksiy9n falan varsa dedi antibiyotik zarar verirmi
Kesinlikle söylediği gibi saati saatine iç canım. Acil şifalar dilerimKızlar kanım da yüksek enfeksiyon cikti ve klamoks 1000gr verdi içmezsen kotu olursun iyice dedi parolda 4 saatte bir
Parolda zaten birşey yapmaz ben fmf hastasıyım içtim hep ateş çıkmaması için çok geçmiş olsunnKızlar kanım da yüksek enfeksiyon cikti ve klamoks 1000gr verdi içmezsen kotu olursun iyice dedi parolda 4 saatte bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?