- 4 Aralık 2017
- 479
- 652
- 23
O zmn çalışmalara devam :))10 haftalıktı kalbi durdu normal bir kürtajdı doktor iyi geçtiğini de soyledi bugün bi sıkıntı yokmuş
Bnm kanamam yok şuan cnmAynen oyle insallah saglikla olsun❤
Iliski bizim bayaa zaman aldi canim :)
Zaten igne sonrasi yaklasik 10 gun agrilarla gecti zordu.Sonra 13.gun kanama baslamisti iste.Bitmesi fln derken 20 günü buldu hic olmamasi.Sonra olmustu
Buda böyle olacak diye birşey yok cnmm herşey Allahtan unutma korkmana gerek yok :))hadi hayırlı haberlerini bekliyorumYa korkuyorum açıkcası şuan gene aynı şey olur mu diye cesaretimi toparlarsam belki de psikolojik destek de almam gerekir en azından ben mayıs ayını atlatayım diyorum ondan sonra
İkisnide oldm canm iğnede dahilBende aynı şeyleri yaşadım benim mide bulantım çoktu kürtaj oldum eve geldim bütün herşey geçmişti ne bulantı ne kokuya duyarlılık zor bi durum
sen ameliyat mı oldun kürtaj mu cnm
Şimdi bu lahana testine göre kız mı erkek mi benim biraz karışık gibi ışıkta daha açık ışıksız koyu gibi emme :)))
Testim pozitif oldu1.5 saat icinde sanirim bu sefer doğru normalde olmasa bu kadar surede de belirmez :))))))))))))) A AsyaaAyazz
İnşaallah canım kendimi toparlıyım istiyorumBuda böyle olacak diye birşey yok cnmm herşey Allahtan unutma korkmana gerek yok :))hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Bisey olmaz bebegime ınsallah demiKesinlikle söylediği gibi saati saatine iç canım. Acil şifalar dilerim
Sizede geçmiş olsun insallah sknti olmaz bendedeParolda zaten birşey yapmaz ben fmf hastasıyım içtim hep ateş çıkmaması için çok geçmiş olsunn
Ay bilmiyorum kiiii. Umarım vardır miniğin. Kendi testlerimden sonra güvenemez oldum. Ama senin adetin düzenli ve hala olmadınnn. Inşallah vardır. 2 gün sonra adetin gelmezse bir daha test yap ya da kan ver :))Testim pozitif oldu1.5 saat icinde sanirim bu sefer doğru normalde olmasa bu kadar surede de belirmez :))))))))))))) A AsyaaAyazz
Aynen erken gelir gec gelmez bugunde gelmedi say 2 gun oldu ..aksam idrariyla boyle cikmasi cok normal bence cunku gun icinde yenilen icilen hep idrarda dabah idarri gibi degil..bakalim yarinda birsey cikmazsa pazartesi kana giderrim...Ay bilmiyorum kiiii. Umarım vardır miniğin. Kendi testlerimden sonra güvenemez oldum. Ama senin adetin düzenli ve hala olmadınnn. Inşallah vardır. 2 gün sonra adetin gelmezse bir daha test yap ya da kan ver :))
Yaa çok ıyiii. Fazla varsa elinde sabah yap tekrar :))Aynen erken gelir gec gelmez bugunde gelmedi say 2 gun oldu ..aksam idrariyla boyle cikmasi cok normal bence cunku gun icinde yenilen icilen hep idrarda dabah idarri gibi degil..bakalim yarinda birsey cikmazsa pazartesi kana giderrim...kiz normalde olmasa 10 saatte dursa birsey cikmiyor ki :) ve koyu .....silikte degil belkide daha evvel cikmisti idrari fazla koymusum anca dagilio kurudu :))))
Kırp öyle yükleYuklemeye calistim buyuk diyor..bakim A AsyaaAyazz
YukledimKırp öyle yükle
Bozuk olsa dağılma da olurdu. Ama rengi de farklı çizginin. Sen bence sabah bir daha yapKizlar bakin bakalim bu ne simdi yani :)))Eki Görüntüle 2112442
Etrafındaki kurumamis daha ondan :) sari etrafi ortasi pembe cizgiBozuk olsa dağılma da olurdu. Ama rengi de farklı çizginin. Sen bence sabah bir daha yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?