Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle. Yarın koş hemen kan vermeye. Bence geliyor bebissssss :))

Ağrıda zaten oluyor kuzum yaa.
Insallah seninledir meleğinnnnn❤
Cok heyecanlandiiiimmmm...

O yeter ki nasip olsun zaten 1 iliski bile yeter :)))))))))

Ağrıda zaten oluyor kuzum yaa.
Insallah seninledir meleğinnnnn❤
Cok heyecanlandiiiimmmm...

Vallahi de billahi de tallahi de oyle inanin o kadar planlamaya inanin gerek yok kul hayal eder kader gulermis !biraz tedbirli cokca tevekkullu olmak yeterli. Nasipten ote birsey bir yol yok.....Ol deyince olur..

Aynı marka ama baska markadan da dene :) herseyin hayirlisi olsun canım bi yola girdik artik elimizden ne gelirse yapmak gerekiyor sende aksatma git adetinin 3. Gunu horman tahlili vs yaptir yumurtlama takibi de yaptirsan iyi olur dedigin gibi.
Canim negatif gorunce yeni test almaya da heves edemedim Bir bakacagim duruma kontrolden de kacmamak lazim dedigin gibi. Sen de beklemedesin anladigim kadariyla, hepimiz icin hayirlisi
Vosvoscugum bunlar ne guzel belirtiler boyleee pazar test demiyor muydun sen? Hani hani?? Heyecanlandim ben de

Canım hayırlısı olsun da pozitifi görene kadar çok kaptırma kendini. Bende Bunlar sürekli oluyo :/

Ablamm sen nasil hissediyorsun peki vardir insallah yaa heyecanlandim simdi buarada yarin test yapacam demistin unutmadım . patlat cift cizgiyi cossun buralarr
Değişik belirtiler olunca heyecan yapıyor insan. Geçen hafta da diş etlerim yara varmış gibi ağrıyordu, kendiliğinden geçti. Sağdan sağdan ağrı giriyor gün boyu.. hem de epey zamandır.. bugün nöbetçi eczaneden test alıp yarın yaparım artık.. sende ne var ne yok? Kaç gün kaldı?

Bende saldım gitti :) olursa olur. Hazirana kadar yolu var. Hazirana kadar olmazsa bi doktora giderim. Aslına bakarsan haziran gibi korunmayı bırakacaktık zaten ama karar değiştirmiştik. Bu 3. ay; )
Gerçi ne kadar saldım desemde adete 4 5 gün kala stres oluyorum oldu mı olmadı mı diye :)

Canım hayırlısı olsun da pozitifi görene kadar çok kaptırma kendini. Bende Bunlar sürekli oluyo :/
Bende ilk defa oldu da ondan ilgimi çekti. TV kulağımda ikinci baskı yapıyor resmen.. çocuğun sesi yankı yapıyor.. dışarı attım kendimi, motor geçti birkaç kez, çıkıp dövecektim..
Ben kolay kaptırmam canım merak etme. Kahverengi ve pembe lekelerim oldu, onları bile şu anki belirtilere göre ciddiye aldım. Yumurtlama gününden itibaren gaz sancısı bitmedi... Yine de yarın testte görmeden inanmam

Bugun yapsana yaa

E hadi bakalm sendn guzl haberler alalim be vosvosumm

Kesinlikle :)
Benim kızım öyle oldu :) adet bitti ilk gün korunmasız birlikte olduk. Hatta ben duşa girdim iyice yıkadım temizledim. Nasıl olsa riskli bir gün değil dedim. Ertesi gün hapı da almadım. Sonuç 3 buçuk yaşında kızım
Bu 3. Ay uğraşıyouz 2.olmadı ama :)))

İnşallah pozitifi görürsün canım
Ben ilk ay öyle hüsran yaşadım da ondan öyle dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…