Aynen öyle. Yarın koş hemen kan vermeye. Bence geliyor bebissssss :))Saka bi yana iliski yumurtlamadan bir onceki ve yumurtlamadan bir sonraki gun disinda bir gecen gun oldu.tabi o tarihte yumuryladiysam Allah bilir.erken kalktigimiz icin erken uyur bizimki ben oglenleri biraz kestiririm o nedenle aksam hemen uykum gelmez o uyur ben oyle takilirim ev halleriama zaman tam zamanmis gibi duruyor :))
O zaman inşallah :)K
Keske lafi seytandandir insaAllahde canim
Hayirli insaAllah... o gelecekse gelir zaten yiyecegi ekmegi olan bi sekilde geliyor dunyayaAynen öyle. Yarın koş hemen kan vermeye. Bence geliyor bebissssss :))
Kızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Sabah kalktığımda bulantı yaşadım.
Kalktığımdan beri de kulağımda uğultu ve yankılanma oluyor. Herhangi bir ağrı yok, sadece dolgunluk ve uğultu. Araştırdım hamileliğin başında olurmuş. Anlattığı gibi burun tıkanıklığı da eşlik ediyor...
Karnımın ağrısı regl işareti ama diğerleri daha baskın sanki
Saka bi yana iliski yumurtlamadan bir onceki ve yumurtlamadan bir sonraki gun disinda bir gecen gun oldu.tabi o tarihte yumuryladiysam Allah bilir.erken kalktigimiz icin erken uyur bizimki ben oglenleri biraz kestiririm o nedenle aksam hemen uykum gelmez o uyur ben oyle takilirim ev halleriama zaman tam zamanmis gibi duruyor :))
O zaman inşallah :)
Vallahi de billahi de tallahi de oyle inanin o kadar planlamaya inanin gerek yok kul hayal eder kader gulermis !biraz tedbirli cokca tevekkullu olmak yeterli. Nasipten ote birsey bir yol yok.....Ol deyince olur..Ağrıda zaten oluyor kuzum yaa.
Insallah seninledir meleğinnnnn❤
Cok heyecanlandiiiimmmm...
O yeter ki nasip olsun zaten 1 iliski bile yeter :)))))))))
Canim negatif gorunce yeni test almaya da heves edemedim Bir bakacagim duruma kontrolden de kacmamak lazim dedigin gibi. Sen de beklemedesin anladigim kadariyla, hepimiz icin hayirlisiAynı marka ama baska markadan da dene :) herseyin hayirlisi olsun canım bi yola girdik artik elimizden ne gelirse yapmak gerekiyor sende aksatma git adetinin 3. Gunu horman tahlili vs yaptir yumurtlama takibi de yaptirsan iyi olur dedigin gibi.
Vosvoscugum bunlar ne guzel belirtiler boyleee pazar test demiyor muydun sen? Hani hani?? Heyecanlandim ben deKızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Kalktığımdan beri de kulağımda uğultu ve yankılanma oluyor. Herhangi bir ağrı yok, sadece dolgunluk ve uğultu. Araştırdım hamileliğin başında olurmuş. Anlattığı gibi burun tıkanıklığı da eşlik ediyor...
Canım hayırlısı olsun da pozitifi görene kadar çok kaptırma kendini. Bende Bunlar sürekli oluyo :/Kızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Değişik belirtiler olunca heyecan yapıyor insan. Geçen hafta da diş etlerim yara varmış gibi ağrıyordu, kendiliğinden geçti. Sağdan sağdan ağrı giriyor gün boyu.. hem de epey zamandır.. bugün nöbetçi eczaneden test alıp yarın yaparım artık.. sende ne var ne yok? Kaç gün kaldı?Ablamm sen nasil hissediyorsun peki vardir insallah yaa heyecanlandim simdibuarada yarin test yapacam demistin unutmadım . patlat cift cizgiyi cossun buralarr
Bende saldım gitti :) olursa olur. Hazirana kadar yolu var. Hazirana kadar olmazsa bi doktora giderim. Aslına bakarsan haziran gibi korunmayı bırakacaktık zaten ama karar değiştirmiştik. Bu 3. ay; )Ben de hatırlamıyorum yapıp yapmadığımızı. Dedim artik stres yok istek yok. Simdi tekrar basladi o istek. Fazlasıyla hem de. Hayırlısı bakalım. Geçen haftaki yumurtlamaysa eğer benim de 8 gün falan var o zaman adet olmama.
Bende ilk defa oldu da ondan ilgimi çekti. TV kulağımda ikinci baskı yapıyor resmen.. çocuğun sesi yankı yapıyor.. dışarı attım kendimi, motor geçti birkaç kez, çıkıp dövecektim..Canım hayırlısı olsun da pozitifi görene kadar çok kaptırma kendini. Bende Bunlar sürekli oluyo :/
Bugun yapsana yaaDeğişik belirtiler olunca heyecan yapıyor insan. Geçen hafta da diş etlerim yara varmış gibi ağrıyordu, kendiliğinden geçti. Sağdan sağdan ağrı giriyor gün boyu.. hem de epey zamandır.. bugün nöbetçi eczaneden test alıp yarın yaparım artık.. sende ne var ne yok? Kaç gün kaldı?
E hadi bakalm sendn guzl haberler alalim be vosvosummKızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Kesinlikle :)O yeter ki nasip olsun zaten 1 iliski bile yeter :)))))))))
Zaten olayın kendisi mucize ama... Sen yumurtlama öncesi ve sonrası çalışmışsın en azından... Ben tahmini güne 2 gün kala bıraktım.. bir gün ileri attıysa gittiiiSeni bilmem ama benim ki tam bir mucize olur inanin ki40 uçurmaya bana gelirsin :)))
İnşallah pozitifi görürsün canımBende ilk defa oldu da ondan ilgimi çekti. TV kulağımda ikinci baskı yapıyor resmen.. çocuğun sesi yankı yapıyor.. dışarı attım kendimi, motor geçti birkaç kez, çıkıp dövecektim..
Ben kolay kaptırmam canım merak etme. Kahverengi ve pembe lekelerim oldu, onları bile şu anki belirtilere göre ciddiye aldım. Yumurtlama gününden itibaren gaz sancısı bitmedi... Yine de yarın testte görmeden inanmam
İlk idrarla yapıcam :))Bugun yapsana yaa
Kismet canim his olmayavak bir zaman degil kiZaten olayın kendisi mucize ama... Sen yumurtlama öncesi ve sonrası çalışmışsın en azından... Ben tahmini güne 2 gün kala bıraktım.. bir gün ileri attıysa gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?