Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli insaAllah... o gelecekse gelir zaten yiyecegi ekmegi olan bi sekilde geliyor dunyaya kan ne gosterir nilinmez ben testlere inanmiyorum adetten uzun zaman gecmedikce
Ben umutluyum senden :)

Allaahimmmm geliyor junyir vosvos demstm dicem bak

Bende de en büyük belirti gaz sancisi olmuştu yumurtlama bitti üç gün sonra başladı. Hala da ara sıra devam ediyor. Yarın testte insaallah pozitif geliyor :) insan vücudunu taniyinca saha iyi anlıyor değişiklikleri. Siz de anlamışsıniz bence vosvoss:) insaallah hakkinizzda hayırlısı olur :)

Aynen öyle oluyor. 7 aydır hiç korunmadım olmuyor. Picos var bende. Âdetlerim düzensiz ne zaman yumurtlayacağım hiç belli olmuyor

İnşallah bu sefer olmuştur canım :)

E hadi guzel haberini yaz hayirla insallah. Bir hafta kadar kaldi geri sayim başladı ablam

Aynen canisi beklemedeyim .regl olmazsan tekrarla testi bakalim

Yani kirmizilari görene kadar hep umut vardır. Hatta bu sözü burda çok kullaniriz:) insaallah hakkınızda en güzeli en hayırlısı olur. InşaAllah yerleşmeye çalışıyordur bebis:)
Dimi ama 3-4 gündür adet ağrım vardı şuan o da yok normaldir inşallah :) inşallah canım benim bal damlıyor ağzından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…