Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim onu ancak yarin ogrenebilecegiz sen umutlu brn merakli birazda korkulu .. yas var bunye yorgun bakalim Mevlam neyler neylerse guzel eyler :)))))
Aynen öyle. Hayırlısı olsun bakalım :)

İnşallah pozitifi görürsün canım belirtilerin sağlam :) çok merak ediyoru. testinin sonucunu

Kese göründü kuzum dün 6mm di bugün 5+2 yim.persembe 5mm di.simdi kanamam da durdu. Evet o son değer birgün sonra çıktı.yani cuma 2492 olan değer bir gun sonra cumartesi 2967 cikti ben kafadan 500 artmış gibi geldi.hic bir agrım yok öyle yatmak zorundayım diye yatiyorum

Inşallah gönlüne göre olur herseyyy... Inşallah güzel haberi alırsın hemencecik

O akıntıdan yine geldiiii. Bu hamilelik belirtisi olabilir mı? Sadece yumurtlama belirtisi mi

Bendede kanama oldu hep uzanıyorum,şimdiden yoruyor bizi :)

Merhaba kızlar. Allah tüm gebelerimize sıkıntısız ve kolay bir gebelik nasîb etsin inşaAllah.

Ben hâlâ âdet olamadım. Normalde yarın değerlendirmeye başlayacaktım ama âdet olamadığım için değerlendiremeyeceğim de. Resmen sıkıntı.

BAT'tan beri kasıklarımda ağrı var, şu an sol tarafta ve kalıcı bir ağrı, geçmiyor. Hatta sol bacağımı bile sızlatıyor. Ayrıca bir kaç gündür hareket hissediyorum oralarımda. Göğüslerim çok dolgun ve uçlarında bir değişiklik var ama çözemiyorum. Âdet öncesi karın şişliği de kayboldu artık. 2 haftadır süren o beyaz akıntı da devam ediyor, hiç böyle olmamıştı

Kanda 0 çıkmasaydı kendimden emin olacaktım ama olamıyorum. Geç yumurtlamış da olamam herhalde. Alt üst oldu döngüm.

Belki de geç yumurtlamadır emin olamayız. Bazen ikinci yumurtlama bile olabiliyor. En son ne zaman test yaptın?

Kızlar herkese selam. Hamile arkadaşlara hayırlı oldun bebisleri, bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin rabbim.
Ben 38 yaşındayım, bir yıl önce kurtaj oldum. Cuma doktora gittim, adetin 4. günü. Bir kısım test sonuçların çıktı, kalanı yarın çıkacak, salı doktora gideceğim. Sonuçlarımı yorumlar misiniz?
Tsh1,6
Fsh 7,69
Lh 4,03
E2 87
Deha-so4 225,2
Bir de inofolic ve teatrio verdi. Bunlar hakkında fikriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…