- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynen öyle. Hayırlısı olsun bakalım :)Tatlim onu ancak yarin ogrenebilecegizsen umutlu brn merakli birazda korkulu .. yas var bunye yorgun bakalim Mevlam neyler neylerse guzel eyler :)))))
ağzından bal damlıyor yerim ben seni yirimmmm:))(Ayyy bakalım doğru muuu , oglun olursa bende denerim hamiş olduğumda valla. Ama bana nedense kızın olacak gibi geliyor
Aynnn cnm vosvosum gonlunde olani hakkinda hayirli kilsin Rabbim insallahhYarın sabah netleşir artik :) varsa testten kaçamaz bu saatten sonra :))
4-5 saat gece bile tutamam :)) en az iki kere kalkarım tuvalete :))Tut 4 5 saat nolcak yaaaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah pozitifi görürsün canım belirtilerin sağlam :) çok merak ediyoru. testinin sonucunuBende ilk defa oldu da ondan ilgimi çekti. TV kulağımda ikinci baskı yapıyor resmen.. çocuğun sesi yankı yapıyor.. dışarı attım kendimi, motor geçti birkaç kez, çıkıp dövecektim..
Ben kolay kaptırmam canım merak etme. Kahverengi ve pembe lekelerim oldu, onları bile şu anki belirtilere göre ciddiye aldım. Yumurtlama gününden itibaren gaz sancısı bitmedi... Yine de yarın testte görmeden inanmam
Kese göründü kuzum dün 6mm di bugün 5+2 yim.persembe 5mm di.simdi kanamam da durdu. Evet o son değer birgün sonra çıktı.yani cuma 2492 olan değer bir gun sonra cumartesi 2967 cikti ben kafadan 500 artmış gibi geldi.hic bir agrım yok öyle yatmak zorundayım diye yatiyorumCanim bu senin 1 gun arayla mı degerin???
O zaman en belirleyici bugun olacak.
Cuma gunu verdiginle bugunu degerlendir direkt olarak.%60 bile yeterli olacaktir.
Dualarım seninlee❤❤
Zaten genel olarak kese gorundukten sonra onun gelisimime gore birsey soylenir
Inş canım Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun insallah en guzel sonuçları alırsın insallah
Inşallah gönlüne göre olur herseyyy... Inşallah güzel haberi alırsın hemencecikKızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Sabah kalktığımda bulantı yaşadım.
Kalktığımdan beri de kulağımda uğultu ve yankılanma oluyor. Herhangi bir ağrı yok, sadece dolgunluk ve uğultu. Araştırdım hamileliğin başında olurmuş. Anlattığı gibi burun tıkanıklığı da eşlik ediyor...
Karnımın ağrısı regl işareti ama diğerleri daha baskın sanki
Bendede kanama oldu hep uzanıyorum,şimdiden yoruyor bizi :)Kese göründü kuzum dün 6mm di bugün 5+2 yim.persembe 5mm di.simdi kanamam da durdu. Evet o son değer birgün sonra çıktı.yani cuma 2492 olan değer bir gun sonra cumartesi 2967 cikti ben kafadan 500 artmış gibi geldi.hic bir agrım yok öyle yatmak zorundayım diye yatiyorum
Aynen canim sanada geçmiş olsun değerlere falan bakıldimi kese gorunmusmuydu seninBendede kanama oldu hep uzanıyorum,şimdiden yoruyor bizi :)
Bebek kalp atışı hafif duyuldu 6 hafta 2 günlükken yarın tekrar gideceğimAynen canim sanada geçmiş olsun değerlere falan bakıldimi kese gorunmusmuydu senin
Belki de geç yumurtlamadır emin olamayız. Bazen ikinci yumurtlama bile olabiliyor. En son ne zaman test yaptın?Merhaba kızlar. Allah tüm gebelerimize sıkıntısız ve kolay bir gebelik nasîb etsin inşaAllah.
Ben hâlâ âdet olamadım. Normalde yarın değerlendirmeye başlayacaktım ama âdet olamadığım için değerlendiremeyeceğim de. Resmen sıkıntı.
BAT'tan beri kasıklarımda ağrı var, şu an sol tarafta ve kalıcı bir ağrı, geçmiyor. Hatta sol bacağımı bile sızlatıyor. Ayrıca bir kaç gündür hareket hissediyorum oralarımda. Göğüslerim çok dolgun ve uçlarında bir değişiklik var ama çözemiyorum. Âdet öncesi karın şişliği de kayboldu artık. 2 haftadır süren o beyaz akıntı da devam ediyor, hiç böyle olmamıştı
Kanda 0 çıkmasaydı kendimden emin olacaktım ama olamıyorum. Geç yumurtlamış da olamam herhalde. Alt üst oldu döngüm.
Hadi inş allah iyi haberlerle karşılaştırsin inş.benden bi hafta öndesin kuzumBebek kalp atışı hafif duyuldu 6 hafta 2 günlükken yarın tekrar gideceğim
Doktora kaçta gideceksin gülüm?Hadi inş allah iyi haberlerle karşılaştırsin inş.benden bi hafta öndesin kuzum
Simdi eve geldik test koyulasmamis ayni hayalet gibi4-5 saat gece bile tutamam :)) en az iki kere kalkarım tuvalete :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?