Evet tatlım heyecanlı bekleyiş :))Hadi inş allah iyi haberlerle karşılaştırsin inş.benden bi hafta öndesin kuzum
Hadi hayırlısı olsun bakalım. Inşallah çıkar kan :)Simdi eve geldik test koyulasmamis ayni hayalet gibi
.cekemedim cunku ben zor goruyorumvar yok birseydiyemeyecegim anlayacaginiz A AsyaaAyazz
Aynen canimHadi hayırlısı olsun bakalım. Inşallah çıkar kan :)
Canım gittim sonuç bekliyorum evdeyim.bide acildeki doktorla kapıştık tam oldu.bana gönderilen yazı yok ben sürekli betanı yaptırmak zorunda değilim dedi bende yalanmi söylecek düşük tehlikem var dedim doktor ondan istiyo dedim ben nerden bilgem dedi.bende adayımda gostereyim dememek için kendimi zor tuttum valla.Doktora kaçta gideceksin gülüm?
Gebelik olup olmadığı kesinleşsin de önce :)Aynen canimbakalim.eger yoksa acaba neden hastalanmadim ki ? Simdi buna takildim !! :)
Bekleyelim bari kuzum needecuuk.. ben de internetten baktım nöbetçi eczane taa anasının nikahında.. gitmedim test almaya.. artık yarın giderim yakın olan eczaneden almaya. Folik asit de almam lazım zatenSimdi eve geldik test koyulasmamis ayni hayalet gibi
.cekemedim cunku ben zor goruyorumvar yok birseydiyemeyecegim anlayacaginiz A AsyaaAyazz
Her ay yumurtladığımda sol kasık ağrım olur. En son 27 Ocak'ta olmuştu (âdet takviminde de bu güne denk geliyordu ovulasyon) yani o günü yumurtlama günüm olarak sayarsak, yumurtlamadan 19 gün sonra kan testi vermiştim ve 0.100 çıkmıştı. Yumurtlamadan 17 gün sonra ise evde test yapmıştım, negatifti.Belki de geç yumurtlamadır emin olamayız. Bazen ikinci yumurtlama bile olabiliyor. En son ne zaman test yaptın?
Doktor ne diye tribe giriyorsa... Sanki onun cebinden çıkacak masrafı.. kanı da hemşire alıyor, ona ne oluyor acabaCanım gittim sonuç bekliyorum evdeyim.bide acildeki doktorla kapıştık tam oldu.bana gönderilen yazı yok ben sürekli betanı yaptırmak zorunda değilim dedi bende yalanmi söylecek düşük tehlikem var dedim doktor ondan istiyo dedim ben nerden bilgem dedi.bende adayımda gostereyim dememek için kendimi zor tuttum valla.
Beklemekten baska care yok su anda haklisin canim.... ne kadar sabirsiziz ...9 ay nasil gececek simdi boyle isekBekleyelim bari kuzum needecuuk.. ben de internetten baktım nöbetçi eczane taa anasının nikahında.. gitmedim test almaya.. artık yarın giderim yakın olan eczaneden almaya. Folik asit de almam lazım zaten
Olsa cikardi zaar hayalet gibi biesey varmisin yokmusun oynayacaz testlerle vallaGebelik olup olmadığı kesinleşsin de önce :)
Simdi onada tirsiyom ya yoksa ya baska birsey cikarsaGebelik olup olmadığı kesinleşsin de önce :)
Belki daha yeni yerleştiiiOlsa cikardi zaar hayalet gibi biesey varmisin yokmusun oynayacaz testlerle valla
Mide bulantisi icin karanfil cigneyin agzinizda ama asiriya kacmadan fazlasi dusuge neden olabilirkızlar mide bulantısı ve beş dönmesi için ne yapmam lazım sabahtan beri yerimden kalkamıyorum
Acaba gec dollenmemi oldu . bazi arkadaşlarında bat zamani negatifti sonradan cikmisti seninde oyle olur insallahMerhaba kızlar. Allah tüm gebelerimize sıkıntısız ve kolay bir gebelik nasîb etsin inşaAllah.
Ben hâlâ âdet olamadım. Normalde yarın değerlendirmeye başlayacaktım ama âdet olamadığım için değerlendiremeyeceğim de. Resmen sıkıntı.
BAT'tan beri kasıklarımda ağrı var, şu an sol tarafta ve kalıcı bir ağrı, geçmiyor. Hatta sol bacağımı bile sızlatıyor. Ayrıca bir kaç gündür hareket hissediyorum oralarımda. Göğüslerim çok dolgun ve uçlarında bir değişiklik var ama çözemiyorum. Âdet öncesi karın şişliği de kayboldu artık. 2 haftadır süren o beyaz akıntı da devam ediyor, hiç böyle olmamıştı
Kanda 0 çıkmasaydı kendimden emin olacaktım ama olamıyorum. Geç yumurtlamış da olamam herhalde. Alt üst oldu döngüm.
Kasık ağrısı yumurtlama olduğunun garantisi degildir ama. Kistleşmiş olabilir. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçince, hamile değilsen adet olursun. Ultrasonda baktırmanda fayda varHer ay yumurtladığımda sol kasık ağrım olur. En son 27 Ocak'ta olmuştu (âdet takviminde de bu güne denk geliyordu ovulasyon) yani o günü yumurtlama günüm olarak sayarsak, yumurtlamadan 19 gün sonra kan testi vermiştim ve 0.100 çıkmıştı. Yumurtlamadan 17 gün sonra ise evde test yapmıştım, negatifti.
Bugün yine sol kasıkta sancım var ve geçmiyor. Dediğiniz 2. Yumurtlama da herhalde sık görülmeyen bir durumdur.
Çıkmaz Allahın izniyle. İçini ferah tut sen. Umarım bebiştendir :)Simdi onada tirsiyom ya yoksa ya baska birsey cikarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?