Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora kaçta gideceksin gülüm?
Canım gittim sonuç bekliyorum evdeyim.bide acildeki doktorla kapıştık tam oldu.bana gönderilen yazı yok ben sürekli betanı yaptırmak zorunda değilim dedi bende yalanmi söylecek düşük tehlikem var dedim doktor ondan istiyo dedim ben nerden bilgem dedi.bende adayımda gostereyim dememek için kendimi zor tuttum valla.

Simdi eve geldik test koyulasmamis ayni hayalet gibi
.cekemedim cunku ben zor goruyorum var yok birseydiyemeyecegim anlayacaginiz A AsyaaAyazz
Bekleyelim bari kuzum needecuuk.. ben de internetten baktım nöbetçi eczane taa anasının nikahında.. gitmedim test almaya.. artık yarın giderim yakın olan eczaneden almaya. Folik asit de almam lazım zaten

Belki de geç yumurtlamadır emin olamayız. Bazen ikinci yumurtlama bile olabiliyor. En son ne zaman test yaptın?
Her ay yumurtladığımda sol kasık ağrım olur. En son 27 Ocak'ta olmuştu (âdet takviminde de bu güne denk geliyordu ovulasyon) yani o günü yumurtlama günüm olarak sayarsak, yumurtlamadan 19 gün sonra kan testi vermiştim ve 0.100 çıkmıştı. Yumurtlamadan 17 gün sonra ise evde test yapmıştım, negatifti.

Bugün yine sol kasıkta sancım var ve geçmiyor. Dediğiniz 2. Yumurtlama da herhalde sık görülmeyen bir durumdur.

Doktor ne diye tribe giriyorsa... Sanki onun cebinden çıkacak masrafı.. kanı da hemşire alıyor, ona ne oluyor acaba

Bekleyelim bari kuzum needecuuk.. ben de internetten baktım nöbetçi eczane taa anasının nikahında.. gitmedim test almaya.. artık yarın giderim yakın olan eczaneden almaya. Folik asit de almam lazım zaten
Beklemekten baska care yok su anda haklisin canim.... ne kadar sabirsiziz ...9 ay nasil gececek simdi boyle isek

Acaba gec dollenmemi oldu . bazi arkadaşlarında bat zamani negatifti sonradan cikmisti seninde oyle olur insallah

Kasık ağrısı yumurtlama olduğunun garantisi degildir ama. Kistleşmiş olabilir. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçince, hamile değilsen adet olursun. Ultrasonda baktırmanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…