Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle leke meke falanda olmadi hic sadece akinti var beyaz sanirim rengi yok :))))))))) sulu galiba cunku bi katmn yok pedde ..geldigini hissediyom ama
Yaa burdaki hamişlerde de sulu akıntı olmuştu :) sabah gideceksin değil mi kan vermeye

kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
Bence iyi ben seviniyorum cook sukur insallah saglikla artar hislerim kotu olmayacagi yönünde iyi olacak ibsallah

Kasık ağrısı yumurtlama olduğunun garantisi degildir ama. Kistleşmiş olabilir. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçince, hamile değilsen adet olursun. Ultrasonda baktırmanda fayda var
Hiç ovulasyon testi kullanmadım canım. Gerçekten o sancılı olduğum gün yumurtluyor muyum emin değilim aslında dediğin gibi ama takvimdeki ovulasyon gününe de denk geliyor sancı. Bazen takvimden 1 gün önce/sonra sancı oluyor.

Daha önce 2 kere 8 gün geciktiğim oldu ama 8. Gün bitti artık bugün. Hâlâ bir belirti yok.

Kadın Doğum yok maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…