Oyle leke meke falanda olmadi hic sadece akinti var beyaz sanirim rengi yok :))))))))) sulu galiba cunku bi katmn yok pedde ..geldigini hissediyom amaBelki daha yeni yerleştiii
Cok şükür canım gözün aydın,ben sana dedim artma var korkma die allah tamamına erdirsinkızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
Alternatif tipci mi olsan nee yok yok vallaaMide bulantisi icin karanfil cigneyin agzinizda ama asiriya kacmadan fazlasi dusuge neden olabilir
Ben hic ilac kullanmam canimAlternatif tipci mi olsan nee yok yok vallaa
Yaa burdaki hamişlerde de sulu akıntı olmuştu :) sabah gideceksin değil mi kan vermeyeOyle leke meke falanda olmadi hic sadece akinti var beyaz sanirim rengi yok :))))))))) sulu galiba cunku bi katmn yok pedde ..geldigini hissediyom ama
Aman kuzum sen istirahat et yine. Bak dinlendin normale döndü değer. Şükürler olsun...kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
Bence iyi ben seviniyorum cook sukur insallah saglikla artarkızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
ALLAH razı olsun canım gerçekten ama dün doktoır o kadar ümitsiz konuştuki ne dicemi şaşırdım birde bir gün içinde 500 artınca ne olduma kaldım .valla soğuk su serpildi içimeCok şükür canım gözün aydın,ben sana dedim artma var korkma die allah tamamına erdirsin
Allah izin verirse 9 da ordayimYaa burdaki hamişlerde de sulu akıntı olmuştu :) sabah gideceksin değil mi kan vermeye
inşşş canım inşş valla delik teşik oldum kaç gündür inş sorunsuz şu lekelerde biterBence iyi ben seviniyorum cook sukur insallah saglikla artarhislerim kotu olmayacagi yönünde iyi olacak ibsallah
Masallah sanaaa buarada cevap vermedin testinden ne haber naptinnnBen hic ilac kullanmam canim
Insallah kuzu icini ferah tut o bebis annesini bırak mayacak hayirlisi ileeinşşş canım inşş valla delik teşik oldum kaç gündür inş sorunsuz şu lekelerde biter
Yaptim ama hayalet gibiydi ne var diyebilirim ne yok yarin ki kan testi belirleyecekMasallah sanaaa buarada cevap vermedin testinden ne haber naptinnn
Hayırlısıyla inşallah vardır :)Allah izin verirse 9 da ordayimgelen giden birsey olmazsa :)))))))
sağol canım eşim yaspıyor zaten herşeyi sağolsun.o bile dün düşcekse şimdi düşsün sonra düşmesin diye dua etti.sonra daha zor oluyoAman kuzum sen istirahat et yine. Bak dinlendin normale döndü değer. Şükürler olsun...
Hiç ovulasyon testi kullanmadım canım. Gerçekten o sancılı olduğum gün yumurtluyor muyum emin değilim aslında dediğin gibi ama takvimdeki ovulasyon gününe de denk geliyor sancı. Bazen takvimden 1 gün önce/sonra sancı oluyor.Kasık ağrısı yumurtlama olduğunun garantisi degildir ama. Kistleşmiş olabilir. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçince, hamile değilsen adet olursun. Ultrasonda baktırmanda fayda var
Hayirlisiyla canimbenimHayırlısıyla inşallah vardır :)
Bilmiyorum ki canım çok stresli bir durum gerçekten.Acaba gec dollenmemi oldu . bazi arkadaşlarında bat zamani negatifti sonradan cikmisti seninde oyle olur insallah
Birsey olmaaaz kalbini bozma iyi olacak insaAllah !sağol canım eşim yaspıyor zaten herşeyi sağolsun.o bile dün düşcekse şimdi düşsün sonra düşmesin diye dua etti.sonra daha zor oluyo
Sende bi kan versen ya artik:)Göğüs uçlarım acıyorrr yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?