- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Sende bi kan versen ya artik:)
Ben niye veriyom benimkide hayalet ccizgi :)))))))Ay sonu yapacam :) testte hemen çizgi çıkmadıkça da kan vermeyecem
Cani.m.m... geç fark ettim kusura bakma malum pazar olunca temizlik ve yemekten sıra gelmiyo oturup takilmayaBildiğin gibi kuşum sen nasılsın iyimisin ?
Canım film aynı filmdir ama doktor işini gerçekten iyi yapan biriyse ona göre yorumlar diğeride sallapati söyler birşeyler. Güvenenildiğin tek bir doktora gösterirsen tek ağızdan net sonuç almış olursun
Canım ben gittiğim yeri öğleden sonra aradım müsaitmi dedim müsait dediler 1 saat sonra gittim. Gideceğin yerin yoğunluğuna bağlı bence.
Canım senin bu iş ticarete dönmüş. Nasıl sömürsek diye yol aramışlar resmen. Bir kere tüp bebek uzmanı gerçekten iyise bunu önceden teşhis etmesi gerekirdi ve bildiğim kadarıyla bukadar maliyetli bir işin öncesinde detaylı tetkikler yapılır senin baştan yapışması gereken işin sonradan yapılmış bu bir. İkincisi de tamamen şişirilmiş bir durum var popüler olmasına almadan güvenilir ve az bilinen bir yere iş yaptırmak her zaman daha iyidir. Sen “heee tamam ozaman” diyip o 15 bini versen eminim kısa sürede bir 15 binlik daha bahane çıkarırlardı. Kendine ticari değil esas doktor bulman şart kuzum.
Aman Allahımmmm of bir kayboldum neler oldu heeee ay maşallah yaa inşallah vardır canım yarın sabah hemen yenilemelisin :)
Heyytt beee vosvosum benim ne güzel söyledin !
Canım benim çok geçmiş olsun şimdi gördüm olanı biteni. İnşallah değerin beklediğinden de artar tahminler boşa çıkar. Dinlenmeye ve stres yapmamaya bak Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Tekrar ne zaman bakılcak değerin?
Canım bana bi yazsana nerdeymiş? Eşim karşıya gidiyor bazen sölerim uğrasın bari. Doktor bulduğuna da sevindim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işteİnşallah faydası olur.
Çok geçmiş olsun canım rahatladığına sevindim valla iyicene bir dinlen
Ben niye veriyom benimkide hayalet ccizgi :)))))))
inş canım inşInsallah kuzu icini ferah tut o bebis annesini bırak mayacak hayirlisi ilee
Ne diye utaniyon ya :)Ben yapim de bir daha hayalet bile olsa veririm. Utanmaya başladım negatif çıkıyor ha bire kan
E varrrrrrr. Gordümmmm
Cins bir doktor daNe diye utaniyon ya :)
Dedimya hayalet diye cikmis bi tanesinde simdi baktim galeriye..20 tanede 1 taneE varrrrrrr. Gordümmmm
Ama koyulasmasi gerekmiyor mu ki.?!Cins bir doktor da
Gelsin gelsin bebiş gelsinnnnnDedimya hayalet diye cikmis bi tanesinde simdi baktim galeriye..20 tanede 1 tane
Yeniyse olmaz. 2 gün arayla yaparsan gittikçe koyulaşması gerekirAma koyulasmasi gerekmiyor mu ki.?!
Cins bir doktor da
Yada daha koyu cikmasi gerekmezmiydi 2.gun bugun adet gecukmesindeGelsin gelsin bebiş gelsinnnnn
Tamamm geç döllenme ise şimdi hayalet gibi olur. Gün geçtikçe de o çizgi koyulaşirYada daha koyu cikmasi gerekmezmiydi 2.gun bugun adet gecukmesinde
Gelsin gelsin bebiş gelsinnnnn
Tamamm geç döllenme ise şimdi hayalet gibi olur. Gün geçtikçe de o çizgi koyulaşir
Vallahi bilmiyorum o kadarı da. 25 olabilir belkiDusuk.cikar o zaman hcg sanirim kac gibi cikma olasiligi vardir mesela
16 gunluk tahmin8mce varsa sayetVallahi bilmiyorum o kadarı da. 25 olabilir belki
Hmm değer olarak bilemiyorum ama. Tek duam hamiş olman ve sağlıkla kucağına alman16 gunluk tahmin8mce varsa sayet
16 gunluk tahmin8mce varsa sayet
Seninde insaAllah tez zaman da tatlim gelecek gelecek az kaldi bebeginHmm değer olarak bilemiyorum ama. Tek duam hamiş olman ve sağlıkla kucağına alman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?