Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza reglime 10 gün var dün bi sızlama ve yanma oldu biraz geçti peçeteye sildiğimde pembe su gibi leke ve bir kaç damla akıntılı kahverengi gibi pıhtı gibi bişi geldi idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa hamilelik belirtisi mi sizce

Kizlar benim 12. Gün ovulasyon yapiyorım ama hala silik cıkıyor ne zaman koyulasır ?????
Canım benim 16 gün çatlatma iğnesin
kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
çok güzel çıkmış değer canım belkide bi önceki yanlıştı

Bebek kalp atışı hafif duyuldu 6 hafta 2 günlükken yarın tekrar gideceğim
Ayy canim ne guzel heyecanlar, hep boyle guzel gitsin insallah

Bekleyelim bari kuzum needecuuk.. ben de internetten baktım nöbetçi eczane taa anasının nikahında.. gitmedim test almaya.. artık yarın giderim yakın olan eczaneden almaya. Folik asit de almam lazım zaten
Bebisim sende var insallah, anl attiklarin yuksek olasilik gosteriyor bence

kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
Oyyy hadi bakalim degerler guzel guzel yukseliyor, kalbini ferah tut tatlim. Sen dinlenmene bak, bolca dua et. Gerisi nasip..

Kızlar ben bu ay hayit icecem yarim litre ploklatin yüksek yapıyormuş ben o tahlili yapmadim icsem sorun olur mu

Eklentiler

• 20180218_211207.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 37
ALLAH razı olsun canım gerçekten ama dün doktoır o kadar ümitsiz konuştuki ne dicemi şaşırdım birde bir gün içinde 500 artınca ne olduma kaldım .valla soğuk su serpildi içime
Hayırlı uğurlu devam etsin sonuçların insallahhhbh cok sevindim senin adina

Catlatma ignesi kullanan arkideslerim aranizda ayni zamanda ovu. Testide yapan var miii yapilsa bi ise yararmi yaniii

seymaka

Iyi gecelerr kizlar hatirlayanlar olur 6 şubatta hsg çekildim son 2 gündür kasiklarimda agrim var ama sanki boyle biri sıkıp bırakıyor gibi bel agrimda var birde gogus uclarim bembeyaz oldu nokta nokta etrafida eger yanlış hatırlamıyorsam eski halini giderek kahverengi oluyor birde genişliyor hsg cekilen ay gebelik olmuyor diye biliyorum ama acaba bunlar belirti olabilir mi bebis bekleyen anneler bu göğüs belirtilerinin gebelikle alakasi olabilir mi acabaki yoksa hsg etkisi mi bir fikir verir misiniz

Hsg den sonra genellikle gebe kalma olasılığı artıyor hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…